Page 54 of 166 FirstFirst ... 44450515253545556575864104154 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 3316

Thread: Battlefield 4

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

τελικά aim/shoot είναι στο L2/R2?

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by le_71 View Post
    Ναι και βολεύει πολύ περισσότερο απ ότι νόμιζα λόγο του ds4

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Advanced Member j.dnls's Avatar
    PSN ID
    adtk

Ναι. Μεχρι να το συνηθισω, λιγα λεπτα δηλαδη, εκανα κανα δυο λαθακια, αλλα ειναι φοβερες οι σκανδαλες οπως και ολο το κοντρολερ

Senior Member StevieGR's Avatar
    PSN ID
    Deadeye__Steve
    Name
    Σταύρος

Όταν διάβασα ότι Aim/Shoot είναι τα L2/R2,είπα "Ωχχχχχχχ εγώ τόσο καιρό στο Battlefield 3 είχα συνηθίσει με L1/R1,τώρα δεν θα παλεύεται με τίποτα....κτλ"¨,μέχρι που ήρθε το PS4 σπίτι μου,έπαιξα με το Dualshock 4 και έπαθα πλάκα.Είναι πολύ καλοφτιαγμένος ο μοχλός και το συνηθίζεις κατευθείαν.Παρόλα αυτά τεμπέλικη δουλεία της DICE που δεν έβαλε σε PS4/Xbox One να παίζεις με όποια κουμπιά θέλεις.Αυτή τη στιγμή δυσκολεύομαι πολύ στο θέμα της ταχύτητας και της απόκρισης,συν ότι καμιά φορά επειδή έχω συνηθίσει στα παλιά κουμπιά,αντί να στοχέψω πετάω βόμβα

5. The Following User Says Thank You to StevieGR For This Useful Post:

donkixoths (15-12-2013)

τα γραφικα στο ps4 ειναι αντε γεια ,φανταστικα, βεβαια δε σε χτυπαει μπαμ με το που θα το δεις αλλα συνεχεια μετα λες wow!η πιο μεγαλη αναβαθμιση ομως απο το ps3 ειναι o ds4 απιστευτα περισσοτερη ακριβεια.

PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

2/5 βόμβες στο oblideration με πολύ κόπο για το trophy (το δυσκολότερο κατά γνώμη μου) και οι δύο Fair and Square, μόνος μου, χωρίς chat, με γεμάτο lobby.
    Διαβάζοντας το δίπλα νήμα για το KZ:SF, μάλλον θα μείνω BF4. Θα ψάξω τη φτηνή έκδοση των 410, και θα χώσω τη διαφορά στο premium.
    Προτιμώ να μείνω με την γλυκιά ανάμνηση της Pyrrhus Rise, της Corinth Crossing, και της Radec Academy, έτσι όπως τις γνώρισα και τις λάτρεψα, παρά να μπλέξω στα λαγούμια του ShadowFall.
    Sorry που μπλέκω KZ και BF στο ίδιο νήμα.
    Last edited by le_71; 14-12-2013 at 15:09.

Moderator odytsak's Avatar

Tώρα που είπες για trophy Λευτέρη...
    έτρεξα το multi στο PS4, απλά μπήκα σ'ένα οποιοδήποτε server και άρχισε να μου πετάει τα trophies από το PS3,
    συγκεκριμένα τα 5 trophies του βασικού παιχνιδιού που αφορούν το multi και τα 5 του dlc china rising.

Oποιος δηλαδή έχει παίξει το BF4 στο PS3 μπορεί να το πλατινάρει στο PS4 απλά, εύκολα και γρήγορα παίζοντας μόνο το campaign.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Έκανες μεταφορά των στατιστικών όμως έτσι; Εγώ επέλεξα να μην το κάνω και βλέπω πάλι τα πάντα κενά. Σαν να το μετάνιωσα μου φαίνεται. Όχι ότι είχα κάνει κάτι στο multi, νομίζω δεν είχα παίξει καθόλου; Μόνο στην beta έχω παίξει; Δε θυμάμαι, αλλά πρέπει να τα παίξω όλα πάλι από το μηδέν γιατί δεν έχω ούτε όπλα, ούτε τίποτα πάλι.

Τελικα εαν κανεις μεταφορα στατιστικων απο το ps3 στο ps4,δεν χανονται απο το ps3,απλως εχεις 2 διαφορετικες προοδους μια για ps3 κ μια για ps4 κ στο battlelog πρεπει να διαλεξεις ποια θα βλεπεις

PSN ID
    Deadeye__Steve
    Name
    Σταύρος

Πφφφφφφ άντε αρχίζω σιγά σιγά και το συνηθίζω το L2 aim/R2 shoot.Το πρώτο μου Round ήταν 6 kils/13 deaths...Τώρα έστω 20 kills/10 deaths κάτι είναι κι αυτό!Θέλει συνήθεια το L2/R2 setup.

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Έκανες μεταφορά των στατιστικών όμως έτσι;
    Nαι μετέφερα τα στατιστικά και μου δωσε τα χρονοβόρα τρόπαια του multiplayer,
    το πλατίναρα στα γρήγορα αφού τα τρόπαια του campaign είναι το πολύ 8 ώρες υπόθεση.

Eπειδή είναι δύσκολο να γίνει, χρειάζεται δυο άτομα να πατήσουν ταυτόχρονα, δείτε το από δω.

Για οσους δεν το εχουν δωρεαν το china rising ΜΗΝ το αγορασετε ακομα...Εχει τρομερα προβληματα στο να "γραφουν" οι σφαιρες στον αντιπαλο...Εχω ξοδεψει μια γεμιστηρα ολοκληρη πανω σε αντιπαλο κ δεν μου εχει δωσει ουτε ενα Χ...Αλλαζω οπλα τιποτα το ιδιο μεχρι που αρχισα να ανυσηχω μηπως δεν μπορω να σημαδεψω πλεον κ μπαινω σε ενα απο τους παλιους χαρτες κ στο πρωτο game κανω 33-9...Ευγε μια ακομα φορα π@π@ρο DICE

Cool Member donkixoths's Avatar
    PSN ID
    donkixoths

Η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά κενά το παιχνίδι.....Όμως σε σχέση με το bf4 για το 3..... πολυ ποιο καλο το new οκ η κίνηση ο ήχος τα γραφικά είναι σούπερ!!! Πιστεύω όμως ότι στην πορεία θα φτιάξει με τα updates τα όποια λάθη

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
    Last edited by donkixoths; 15-12-2013 at 11:14.

PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

έμεινε μόνο το .45 old school trophy για την πλατίνα. Ελπίζω τα +trophies του DLC, να μην είναι προαπαιτούμενα.

17. The Following User Says Thank You to le_71 For This Useful Post:

StevieGR (15-12-2013)

Οχι.
    Τα επιπλέον τρόπαια, αυτά δηλαδή που έχουν το συν δίπλα δεν απαιτούνται για το platinum.

Νο2 είμαι στον κόσμο στους Fastest Achievers για το 100% στο BF4 του PS4 σε 1 μέρα και 12 ώρες γιατί μιλούσα επί ώρες στο party chat με τους μισούς σχεδόν συμφορουμίτες,
    http://psnprofiles.com/100-club/2238-Battlefield-4
    ο Νο1 το πήρε σε λιγότερο από 8 ώρες, τόσο ακριβώς είναι αν το πάρεις ζεστά (και έχεις φυσικά μεταφέρει τα τρόπαια του multi από το PS3).

19. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

le_71 (15-12-2013)

PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Παιχνιδάρα...... Τί να λέμε.

PSN ID
    Deadeye__Steve
    Name
    Σταύρος

έμεινε μόνο το .45 old school trophy για την πλατίνα. Ελπίζω τα +trophies του DLC, να μην είναι προαπαιτούμενα.
    Χαχα ωραίος Εμένα μου μείναν μόνο τα collectibles από το singleplayer και τα online trophies,αλλά δεν βιάζομαι,για τα επόμενα 2,3 χρόνια τουλάχιστον θα το παίζω το παιχνίδι Τα DLC trophies δεν χρειάζονται για το platinum.Άντε να διορθώσουν όλα τα προβλήματα του παιχνιδιού και να βγάλουν και τα καινούρια DLC.Το Second Assault θα χει maps του Battlefield 3,γουστάρω!!

- - - Updated - - -

Ξέρει κανείς μήπως πότε η DICE θα δώσει σε παίχτες να αγοράσουν servers?Γιατί κάποιοι servers όπως pistols only μετράνε άσχημα

Παιχνιδάρα...... Τί να λέμε.
    Kαι που να το δεις Λευτέρη στο PS4 (ειδικά σε conquest large με 64 άτομα και μεγαλύτερους χάρτες),
    θα πάθεις πλάκα από το πόσο καθαρά φαίνονται όλα, την ομαλότητα της κίνησης με τα 60 καρέ και τον ήχο που είναι πολύ καλύτερος από του PS3.

Κ τα bug κ lag next gen ειναι!!!Οι αρπακολατζηδες

24. The Following User Says Thank You to Kkritikos For This Useful Post:

donkixoths (16-12-2013)

Bookmarks

Bookmarks