Πάλι με φίλτρο θα λύσεις το πρόβλημα. Βάλε τικ στα slots με 1-5 ελέυθερες θέσεις. Ακόμη και full να σου βγάζει (24/24), κάνε join και περίμενε στο queue. Αν έχεις φίλο που παίζει ήδη, κάνε join πάνω του.
Πάλι με φίλτρο θα λύσεις το πρόβλημα. Βάλε τικ στα slots με 1-5 ελέυθερες θέσεις. Ακόμη και full να σου βγάζει (24/24), κάνε join και περίμενε στο queue. Αν έχεις φίλο που παίζει ήδη, κάνε join πάνω του.
Μάλιστα, ευχαριστώ για τη συμβουλή! Επηρεάστηκα από το 3 που κατά κανόνα βρίσκεις από την πρώτη σελίδα σέρβερ και δεν έβαλα στο φίλτρο αριθμό παικτών.
Η progress bar ανεβαίνει όσο κερδίζεις πόντους και δεν πεθαίνεις αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμη
γιατί μέσα στον χαμό που να προσέχεις μπάρες, όλο κάτι μου γράφει με πράσινα εικονίδια π.χ. +σφαίρες, +χειροβομβίδες.
Το boost το έχει πει ο Παντελής πως ενεργοποιείται,
όταν είσαι σε server και πατήσεις start σου έχει επιλογή activate boost πατώντας το τετράγωνο και μετά Χ για επιβεβαίωση.
Πάντως στο conquest ερημιά σε τόσο μεγάλη πίστα. Ψάχνεις να βρεις 12 άτομα, εκ των οποίων τα μισά είναι στις ταράτσες. Προτιμώ Domination και Obliteration.
Last edited by le_71; 12-10-2013 at 20:04.
Dikakom (14-10-2013),Nek_Food (13-10-2013),nickolas82 (13-10-2013),pgp69 (12-10-2013)
Από το twitter το βρήκα, είναι Live
[Battlefield 4] OBLITERATION 32v32 + Giveaways
http://el.twitch.tv/levelbf
odytsak (12-10-2013)
Από απλή περιέργεια, στο server browser tab του battlelog http://battlelog.battlefield.com/bf4...serwarsaw/ps3/ ποιό είναι το χαμηλότερο ping που βλέπετε;
Παράξενο αυτό το 32v32 γιατί έχει πει η DICE πως θα υποστηρίζει το συγκεκριμένο mode μέχρι 32 άτομα, τα 64 είναι μόνο στην άπλα του conquest.
Battlefield 4 Game Modes
Conquest (Playable in the Battlefield 4 Beta)
- Combat type: The definitive Battlefield mode – All-out vehicle warfare mixed with intense infantry actionacross land, air and sea
- Designed for: 24 players (X360, PS3) / 64 players (Xbox One, PS4, PC)
- Commander mode: Optional
Capture flags and lower the enemyʼs ticket count to zero by eliminating soldiers.
Domination (Playable in the Battlefield 4 Beta)
- Combat type: Fast-paced infantry variant of Conquest
- Designed for: 20 players (all platforms)
- Commander mode: No
The infantry-only version of Conquest played on a smaller scale.
Obliteration (Playable in the Battlefield 4 Beta)
- Combat type: Mad dash in vehicles and on foot to deliver explosives
- Designed for: 24 (X360, PS3) 32 (Xbox One, PS4, PC)
New Mode. Fight for a single bomb that randomly spawns on a portion of the map and destroy all three enemy objective points.
Defuse
- Combat type: Competitive close quarters combat
- Designed for: 5 vs. 5 players (all platforms)
New mode. A competitive, infantry-only game mode where players with only one life must either eliminate the enemy team, or arm and detonate a military objective that they own. Teammates can be revived once per round.
Team Deathmatch
- Combat type: The classic shooter mode, Battlefield 4 style
- Designed for: 20 players (all platforms)
As a team, reach the kill count limit before the other team does.
Rush
- Combat type: Fight deep into enemy territory by detonating their M-COM stations
- Designed for: 24 players (X360, PS3) 32 players (Xbox One, PS4, PC)
An asymmetrical game mode where attackers must arm and destroy two objectives in various zones of the map, progressing further until victory is reached. Defenders must stop the attackers by lowering their ticket count to zero.
Squad Deathmatch
- Combat type: Four squads fight on the ground with limited vehicle support in a race to the top of the leaderboard
- Designed for: 16 players (all platforms)
Similar to Team Deathmatch, but with four different quads competing against each other.
le_71 (13-10-2013)
Μάλλον βρήκα γιατί σε μένα δείχνει. Πήγα να κάνω join σε έναν από τους φίλους που έπαιζε σε PC και αμέσως με έκανε BF4 player και σε PC. Βέβαια, ούτε το software έχω ούτε στατιστικά ούτε τίποτα, απλά μπορώ να δω τους servers και τα χαρακτηρισικά τους. Πρόσφατα αναβαθμίστηκα σε vDSL από ελεεινό aDSL και ήθελα να δω σε τι κατάσταση είναι η σύνδεσή μου στους servers της ΕΑ σε σχέση με άλλους χρήστες γι' αυτό ρώτησα.
Οπως και να χει σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
Last edited by le_71; 13-10-2013 at 12:13.
pgp69 (13-10-2013)
Απαιτούμε μουσική στο ασανσέρ. Αλλιώς δεν αγοράζουμε το game.
Ξεκινάω με μερικές σκέψεις από την beta.
- Το κεντρικό κτήριο της τηλεόρασης της Σανγκάης πέφτει αν κτυπήσεις τις κολώνες. Ναι,.... και; Θα κάτσω να κτυπάω τις κολώνες για να πέσει;
Δε διαφωνώ ότι το levolution είναι ένα σημαντικό επίτευγμα της frostbite αλλά σαν gamer θα πώ "wow" την πρώτη φορά. Τις επόμενες θα πω "άντε πάλι".
Ενα τζάμι όμως που σπάει, διότι η ριπή μου ξέφυγε και το γάζωσε, με εντυπωσιάζει κάθε φορά και εξηγούμαι. Είναι η συνέπεια της αδυναμίας μου να βρω στόχο και όχι η εμμονή μου να καταστρέψω κάτι, γιατί κακά τα ψέματα για να πέσει το κτήριο, πρέπει να το επιδιώξεις. Πόσες φορές δεν βρεθήκατε σε fps game σε ένα δωμάτιο με λάμπες ή laptops και είπατε "δεν τα πυροβολάω να δω πως σπάνε;" Πόσες φορές το κάνατε; Μία; άντε δύο. Μετά γίνεται βαρετό. Στα απλά πράγματα βρίσκεται η ομορφιά (γνώμη μου).
+ Spawn κάμερα: Απλά φανταστική.
- LMGs πάνω στα οχήματα: Πολύ αδύναμα. Θέλουν buff οπωσδήποτε.
- Blast radius της χειροβομβίδας: Πολύ μικρό. Θέλει buff οπωσδήποτε.
- USAS 12: Πολύ δυνατο. Θέλει nurf οπωσδήποτε.
+ Θα πάρω το game? Οπωσδήποτε.
- Πολλά deaths με αυτόν που σε σκότωσε στο +1 health. Τόσο καντέμης;
- Χρόνος ανάρωσης στο 100% μετά από χτύπημα: Πολύ μακρύς. Ειδικά στο Domination, χάνεις όλο το game.
- Χρόνος που ο συμπαίχτης σου παραμένει χτυπημένος μέχρι να έρθει βοήθεια, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ.
+ ACW-R Το καλύτερο όπλο
- RFB Το χειρότερο
- Elevator campers. Οταν γίνουν διαθέσιμοι οι σιγαστήρες, θα κλάψουν γοερά.
- ΧΜ25 AirBurst: Αδιάφορο
- Οταν λέω με το R2 "NEED AMO" στα κινέζικα, καταλαβαίνει κανείς;
+ BF4>BF3; Πιστεύω ναι στο τέλος.
+ 5 members squad: Πολύ καλό.
+ αίσθηση του parachute: πολύ καλή
- 24 Παίχτες σε conquest: Λίγοι.
+ 24 Πάιχτες σε Domination: Οσοι πρέπει.
+ Πέρασα καλά με την beta; Ναι.
- Οι PSN φίλοι μου το θάψανε; ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί.
Last edited by le_71; 13-10-2013 at 23:22.
Bookmarks