Page 150 of 166 FirstFirst ... 50100140146147148149150151152153154160 ... LastLast
Results 2,981 to 3,000 of 3316

Thread: Battlefield 4

Etsi opos einai tora to bf , sto cq exei poly perissotero camp ,kai
    sto rush bebaia , sa na leme o tyflos kai o aomatos , alla ti simasia exei se ena mi antagonistiko paixnidi, xabales na ginete na briskoume kodikous gia ta asanser kai ta toksa.To know us better exei katantisei to paixnidi.Sorry gia ta greeklish.

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Κι εγώ για νέος καλά τα πήγα...

Click image for larger version. 

Name:	Battlefield 4?_20141201165334.jpg 
Views:	39 
Size:	397.7 KB 
ID:	6223

3. The Following User Says Thank You to giannislazy For This Useful Post:

odytsak (01-12-2014)

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Εσυ βλεπεις το ενα, εγω βλεπω το αλλο. Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε.
    Τι ειπε ρε? ο ανθρωπος ειναι επιστημονας..!

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

Έρχονται dlc

6. The Following 2 Users Say Thank You to Giorgos78 For This Useful Post:

KOUROS-7- (03-12-2014),odytsak (03-12-2014)

8. The Following User Says Thank You to KOUROS-7- For This Useful Post:

odytsak (04-12-2014)

Τί στο καλό;
    Όλο τεράστια updates και τίποτα δεν φτιάχνει. Έχω δε ξενερώσει σε τέτοιο βαθμό που δεν έχω δει ούτε τις καινούργιες πίστες. Ψέμματα. Έχω δει τις 2 από τις 4, 10 λεπτά στο σύνολο.

Quote Originally Posted by Conjure7 View Post
    Τί στο καλό;
    Όλο τεράστια updates και τίποτα δεν φτιάχνει. Έχω δε ξενερώσει σε τέτοιο βαθμό που δεν έχω δει ούτε τις καινούργιες πίστες. Ψέμματα. Έχω δει τις 2 από τις 4, 10 λεπτά στο σύνολο.
    Έχουμε διαφορετική άποψη, δικαίωμα σου να ξενερωσεις αντίθετα με μένα που καραγουσταρω.

Δεν ξέρω πως το κατάλαβες. Δεν έχω άποψη για τις πίστες. Αν είναι καλές ή όχι. Η ένσταση μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι, εδώ και αρκετό καιρό, το παιχνίδι δεν τρέχει καλά.

Ti "ftiaxnoun" pali? Alli mia dokimi gia 30 lepta , ksenera kai bgalsimo mou myrizei._

Όταν λέτε ξενερα τι εννοείτε ρε παίδες; Τι εννοούμε θα δοκιμάσω και θα το κλείσω, καρπούζι είναι; Εντάξει χίλιες φορές έχουμε πει στην αρχή είχε πολλά θέματα, τώρα; Και μη μου πείτε ότι δεν έφτιαξε.
    Last edited by KOUROS-7-; 04-12-2014 at 15:22.

PSN ID
    Giorgos78GRE

Default Battlefield 4

Κάτι άλλο συμβαίνει .... Δεν μπορεί μόνο αυτό

http://battlelog.battlefield.com/bf4...31597110/last/

Επισεις γιατί πρέπει να ανοίγω την κονσόλα για να κάνει τα update ? Wtf αφού το έχω ατο αυτόματο

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

κατι ακουστηκε οτι πηγαν το level 200 και το τοξο το εβαλαν secondary αλλα πολλα giga για τοσα λιγα πραγματα...κατι βρωμαει..!

PSN ID
    Giorgos78GRE

Default Battlefield 4

Λες να έχει κρυμμένη πίστα που θα ανακοινώσει μετά το bf event?

Moderator odytsak's Avatar

Το τοξο παραμενει primary weapon, δεν βρηκα καποια αλλαγη, υποθετω οτι προσθεσανε κατι.

Cool Member donkixoths's Avatar
    PSN ID
    donkixoths

Quote Originally Posted by KOUROS-7- View Post
    Όταν λέτε ξενερα τι εννοείτε ρε παίδες; Τι εννοούμε θα δοκιμάσω και θα το κλείσω, καρπούζι είναι; Εντάξει χίλιες φορές έχουμε πει στην αρχή είχε πολλά θέματα, τώρα; Και μη μου πείτε ότι δεν έφτιαξε.
    Ναι έφτιαξε...πετάς το med kit και αρχίζει να γεμίζει health μετά από 3-4 δευτερόλεπτα 😛😛 ελπίζω με το update που έβγαλαν τώρα να διορθωθεί...
    Last edited by donkixoths; 04-12-2014 at 21:13.

19. The Following User Says Thank You to donkixoths For This Useful Post:

spyros arianara (05-12-2014)

ποσες φορες γυρισα σπιτι με χαρα να παιξω , λεω ενταξει το φτιαξαν , και οσο περνουσαν οι ωρες καταλαβαινα οτι παλι φλομπα θα φαμε, πολυ χρονο εχω αφιερωσει αλλα και χρημα για αυτο το παιχνιδι , δεν ειναι οτι δεν εχει δυνατοτητες με μια , δυο κινησεις το κανουν να σπερνει, αλλα δε ξερω αν θελουν.Ο netcode του πλεον ειναι on par με πολλα παιχνιδια , ολα τα παιχνιδια εχουν λιγο λαγκ , το θεμα ειναι πως κουρδιζεις τα mechanics ωστε να παιζει λιγοτερο ρολο αυτο στο gameplay.Στη περιπτωση του bf τωρα που εχει βελτιωθει , ισως απλα το autoaim αν αφαιρεσουν, το οποιο κανει τρεληηηηη διαφορα αν το εχεις off , εχει σημασια το recoil των οπλων πρεπει να ξανασημαδεψεις χωρις autoaim ενω οταν το εχεις on μονο του σε ξαναπαει εκει που πρεπει, οποτε θα θελει περισσοτερο χρονο να σημαδεψεις και ετσι θα εχει ευκαιρια καποιος που μπορει να σημαδεψει καλυτερα να παρει το kill.Αυτα

21. The Following User Says Thank You to spyros arianara For This Useful Post:

donkixoths (05-12-2014)

Ειδα την προσφορά που έχει στο PS Store για το BF4. Μπορεί να γίνει gameshare με φίλο? Το παιχνίδι αλλα και η Premium συνδρομη?
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Advanced Member Devil_7's Avatar
    PSN ID
    Devil_7_85
    Name
    Παντελής

Επειδή είδα κι εγώ τη προσφορά και ήθελα να αγοράσω ένα shoot em up κυρίως για online αξίζει το συγκεκριμένο;
    Επίσης το game share που λέει ο Φώτης τι είναι;

Game-share ειναι να αγοράσει ενας το παιχνίδι και να μπορεί να το κατεβάσει και ακόμα ενας στην κονσόλα του. Ουσιαστικά να μοιραστούνε την τιμή του game.
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Advanced Member Devil_7's Avatar
    PSN ID
    Devil_7_85
    Name
    Παντελής

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Game-share ειναι να αγοράσει ενας το παιχνίδι και να μπορεί να το κατεβάσει και ακόμα ενας στην κονσόλα του. Ουσιαστικά να μοιραστούνε την τιμή του game.
    Θα μπορεί άμα το κατεβάσει μετά να συνδεθεί με τον δικό του λογαριασμό και να παίξει το παιχνίδι;

Bookmarks

Bookmarks