Page 105 of 165 FirstFirst ... 55595101102103104105106107108109115155 ... LastLast
Results 2,081 to 2,100 of 3316

Thread: Battlefield 4

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Moderator odytsak's Avatar

Xθες βράδυ προσπαθούσα κανένα μισάωρο να πάρω το δυσκολότερο trophy που μου είχε απομείνει,
    αυτό με το κανόνι που πρέπει να κάνεις 1 kill
    http://psnprofiles.com/trophy/2238-B...4/58-No-Parley
    (με φάγανε πάνω από 20 φορές πισώπλατα αλλά δεν το άφηνα το κανόνι για κανένα λόγο μέχρι να πάρω το trophy)
    έριξα που λέτε τόσες πολλές κανονιές που άρχισα να μαθαίνω και να συνδιάζω την καμπύλη με την απόσταση,
    κάποια στιγμή που μπήκαν 4 αντίπαλοι στο οπτικό πεδίο καμμιά 200-300 μέτρα μακριά λέω ''του πούστη, έναν θα πετύχω''
    τραβάω μια με το κανόνι κι έκανα τετραπλό kill, φαντάζομαι αν παίζαν όλοι μαζί και είχαν πάρτυ Chat τι καντήλια θα άκουσα.

Last edited by odytsak; 26-03-2014 at 14:17.

Όπως βλέπω προτεραιότητα στην DICE έχουν τα easter eggs παρά να φτιάξουν το παιχνίδι.

3. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Akrida79 (26-03-2014)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Εμενα δεν με συγκίνησε και τόσο πάντως το Second Assault μου αρέσει περισσότερο

xbox:Christoforo7s

Είμαι από τους λίγους υποστηρικτές του παιχνιδιού, αλλά ΝΑΙ αποφάσισα ότι μετά το τελευταίο dlc όσο και να προσπαθούσα να προσπεράσω τα οποία προβλήματα ΔΥΣΤΥΧΩΣ αλλάζω στρατόπεδο και λέω πως το Γ@ΜΗΣ@ΝΕ τελείως και στο επόμενο θα πάρουν τ '@ρχιδ..@ μου, αυτά και ελπίζω να έγινα κατανοητός

Στάλθηκε από (300)x_GReeKouRoS_x7x

6. The Following 2 Users Say Thank You to KOUROS-7- For This Useful Post:

donkixoths (26-03-2014),Kkritikos (26-03-2014)

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Εγώ από την άλλη θα πάρω και το Battlefield 5 και το Bad Company 3 ακόμα και το dishonorably discharged Medal of Honor (αν ξανάβγαινε), ακριβώς όπως έκανα και με τα προηγούμενα της σειράς. Για την ακρίβεια δε θα ξανακαθυστερήσω να αγοράσω τα premium ή τα season passes ή όπως αλλιώς θα λέγονται. Και η πλάκα είναι πως δεν έχω λεφτά "για πέταμα". Μήπως να πάω να το κοιτάξω;

Quote Originally Posted by le_71 View Post
    Εγώ από την άλλη θα πάρω και το Battlefield 5 και το Bad Company 3 ακόμα και το dishonorably discharged Medal of Honor (αν ξανάβγαινε), ακριβώς όπως έκανα και με τα προηγούμενα της σειράς. Για την ακρίβεια δε θα ξανακαθυστερήσω να αγοράσω τα premium ή τα season passes ή όπως αλλιώς θα λέγονται. Και η πλάκα είναι πως δεν έχω λεφτά "για πέταμα". Μήπως να πάω να το κοιτάξω;
    Αδερφέ και εγώ τρελαίνομαι για το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν μετάνιωσα για τα λεφτά του premium, αλλά το σκισανε το παιχνίδι εκεί που δεν είχα λαγκ και απορούσα με τους άλλους, εχθές μετά το update λαγκαρα μέχρι και σε domination

PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Θα φτιάξει φίλε, είμαι σίγουρος..... Εδώ θυμάμαι στο BF3 που κάναμε 4 μήνες να μιλήσουμε στο chat με την υπόλοιπη squad. Συμβαίνουν αυτά.

Quote Originally Posted by le_71 View Post
    Θα φτιάξει φίλε, είμαι σίγουρος..... Εδώ θυμάμαι στο BF3 που κάναμε 4 μήνες να μιλήσουμε στο chat με την υπόλοιπη squad. Συμβαίνουν αυτά.
    Μακάρι να φτιάξει γρήγορα γιατί αυτουνού τα dlc τρέχουν γρηγορότερα από bf3 και μην ξεχνάς το bf3 το φτιάξανε άλλοι από ότι λένε

Αφήστε τα unplayable παιχνίδια που σας σπάνε τα νεύρα και πιάστε το αριστούργημα που λέγεται Killzone να βρείτε την υγειά σας.

PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Αφήστε τα unplayable παιχνίδια που σας σπάνε τα νεύρα και πιάστε το αριστούργημα που λέγεται Killzone να βρείτε την υγειά σας.
    Εχει λευκό καρχαρία το Killzone ε; Εχει; ......................Σε τάπωσα.

Εμένα το έφερε ένας φίλος σπίτι και δεν μου άρεσε άσε που μετά από λίγο παίξιμο αρκετός κόσμος το <<σούταρε >>

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Το θέμα είναι τι να το κάνεις αν τελικά φτιάξουν τα προβλήματα του BF4 λίγο πριν βγει το BF5; Αφού ο πολύς ο κόσμος θα πάει στο BF5. Κάποιος είχε πει εδώ μέσα ότι έχουν σκοπό να το κάνουν ετήσιο α λα CoD.

Επίσης, θα έχει ενδιαφέρον αν βγει κανά multiplatform Titanfall 2 published by EA... μπορεί να ροκανίσει τις πωλήσεις του BF5 αν είναι πιο απροβλημάτιστο.

15. The Following User Says Thank You to psx3 For This Useful Post:

Akrida79 (26-03-2014)

Advanced Member Akrida79's Avatar
    PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Το θέμα είναι τι να το κάνεις αν τελικά φτιάξουν τα προβλήματα του BF4 λίγο πριν βγει το BF5; Αφού ο πολύς ο κόσμος θα πάει στο BF5. Κάποιος είχε πει εδώ μέσα ότι έχουν σκοπό να το κάνουν ετήσιο α λα CoD.

Επίσης, θα έχει ενδιαφέρον αν βγει κανά multiplatform Titanfall 2 published by EA... μπορεί να ροκανίσει τις πωλήσεις του BF5 αν είναι πιο απροβλημάτιστο.
    Μα σαφεστατα θα το κανουν ετησιο... Ισως οχι σαν Battlefield σκετο, αλλα με σαλτσες π.χ. Battlefield: The Bug Bringer, ή Battlefield: Op. Broken Netcode, κατι τετοιο...
    Ειδα οτι θελουν και αλλο money εκει στη ΕΑ. Εχουν στο shop μερικα "shortcuts" για οπλα και διαφορα, εναντι οβολου...
    Και σαφως η Respawn θα φτιαξει κατι για το PS4, το χρημα πολλοι εμισησαν, τα λεφτα ουδης!

Sent from my iPad using Tapatalk

Πριν το patch ο καρχαρίας γαύγιζε το έφτιαξαν τουλάχιστον αυτό;;;;

18. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

le_71 (26-03-2014)

PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Πριν το patch ο καρχαρίας γαύγιζε το έφτιαξαν τουλάχιστον αυτό;;;;
    ΛΟΛ σκυλόψαρο...

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

http://mp1st.com/2014/03/24/rumor-ba.../#.UzMavc6s98E το lag θα το φτιαξουμε εμεις με 16/16 τελος....

- - - Updated - - -

δοκιμαστικα παντα αφου μπουμε σε αλλον ενοικιαζομενο server

Από easter eggs πάντως καλά πάμε...

23. The Following User Says Thank You to Kkritikos For This Useful Post:

odytsak (27-03-2014)

To καλύτερό μου παιχνίδι έκανα στο καινούριο DLC Naval Strike, απολαύστε υπεύθυνα, προτείνεται θέαση σε HD.

25. The Following 3 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Fivos (28-03-2014),Kkritikos (27-03-2014),spyros arianara (29-03-2014)

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    To καλύτερό μου παιχνίδι έκανα στο καινούριο DLC Naval Strike, απολαύστε υπεύθυνα, προτείνεται θέαση σε HD.

Μας τρολαρεις έτσι; χαχαχα
    Άσχετο σήμερα το πρωί το παιχνίδι σε μένα έτρεχε νερό, έκανα φοβερά παιχνίδια και το καταευχαριστηθηκα σε όλους τους χάρτες. Βέβαια είχα και τις φωνές του Κρητικού στο αφτί αλλά εντάξει χαχαχα χωρίς παρεξήγηση Κωστή.

Of topic :Μια βοήθεια από τους mod του site, επειδή μπαίνω συνέχεια μέσω Tapatalk, όταν προσπαθώ να μπω από pc μου λέει ότι είναι λάθος οι κωδικοί μου, δεν έχω μπει ποτέ από pc, αν γίνεται στείλτε μου τους σε pm. Ευχαριστώ

27. The Following User Says Thank You to KOUROS-7- For This Useful Post:

le_71 (27-03-2014)

Bookmarks

Bookmarks