Λεφτα υπαρχουν![]()
Εχω ρε σεις και τα 2 αλλα εχω και ενα πιτσιρικι 27 μηνων που φερνει βολτες στο σαλονι, σιγα μην σταθουν καλωδια για φορτισεις. LOL
Σας έχει freezarei ποτέ το DS4?.... άλλο κουλό κ τούτο. Ένιωσε με force shut down του Ps4 από το power button.![]()
Δεν είχε γαμώτο γι'αυτό πήγαινα αλλά του είπα να μου φέρει.....αν με δει να με χ3σει.![]()
Σήμερα όπως έπαιζα The Last Of Us το R2 παρέδωσε πνεύμα... Το πατάς και μένει μέσα.. Θα το πάω αύριο cometron να μου το αλλάξουν..
Παραλίγο να μου στοιχίσει το trophy για το Online μιας και ήμουν στην 12η εβδομάδα και έπρεπε να κάνω μερικά executions και πάνω που πάω να κάνω ένα δεν μπορούσα να πυροβολήσω....
Τουλάχιστον πήραμε το trophy, ελπίζω αύριο να μην μου πούνε τίποτα κουλά στη cometron...
Από τις κινήσεις που δεν κάνω ποτέ. Μου θυμίζει κάτι οδηγούς για smartphone του στυλ χαμηλώστε τη φωτεινός τα, βάλτε μαύρο background κλπ, που σε κάνουν να λες δεν έπαιρνα ένα Nokia που αντέχει και μια βδομάδα η μπαταρία του. Τα αφήνω στο dualshock όλα full και ας φορτίζει λίγο συχνότερα.
Nek_Food (14-11-2014)
Arikoc (19-11-2014),chronohill (15-11-2014),De-lee_GR (15-11-2014),Desmond (18-11-2014),ilias78 (15-11-2014),indikos001 (18-11-2014),Nek_Food (14-11-2014),Nerven (15-11-2014),nikon (15-11-2014)
Προσωπικά σε μένα την επιλογή να διαλέγει ο γιός μου ποιό dualshock θέλει να κρατάει αναλόγως με το χρώμα που έχει το lightbar...(είναι 2 χρονών αλλά αν παίζω κάθεται παρέα).
Ουσιαστικά προς το παρών δεν προσφέρει τίποτα, αλλά αφού υπάρχει το θέλω να δουλεύει στο full. Θέλω όταν το χαμηλώνω να βάσει επιλογής μου, είτε γιατί με ενοχλεί είτε επειδή δεν μου αρέσει και όχι για να διορθώνει το λάθος της εταιρίας που τσιγκουνεύτηκε τα mah.
chronohill (15-11-2014),katalanos_7 (15-11-2014),phoenix7 (15-11-2014)
Οταν βαζεις να φορτιση ο μοχλος και σου αναβει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το πορτοκαλι φωτακι και μετα δεν ξαναναβει σημαινει οτι εχει φορτισει?
Και το κανει μονο οταν βγαζω/βαζω το καλωδιο φορτισης αν το εχω πανω στο μοχλο και απλα τον ανοιξω χωρις να εχω στο ρευμα τη κονσολα αναβει για λιγο το ασπρο λαμπακι μια φορα και αυτο ηταν.
Αλλο ρωταω.
Αν ειναι φορτισμενος ηδη και το βαλεις παλι στη usb θα αναψει το πορτοκαλι φωτακι μονο για μια φορα και δεν θα ξαναναψει ή θα αναβει παντα?
Εμενα αυτο μου κανει.
Αν βγαλω και ξαναβαλω το καλωδιο usb στο μοχλο τοτε αναβει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το πορτοκαλι λαμπακι και δεν ξαναναβει.
του τα 3 τα χειριστιρια παιζουν στο 4?
- - - Updated - - -
του 3 τα
Bookmarks