Page 47 of 58 FirstFirst ... 3743444546474849505157 ... LastLast
Results 921 to 940 of 1153

Thread: DualShock 4 Official Thread

Moderator odytsak's Avatar

Παντού, εγώ το φορτίζω με φορτιστή κινητού (ΗΤC).
    Eχω πρίζα δίπλα στον καναπέ και πολλές φορές παίζω ενώ φορτίζω.

2. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

alexadrinos (03-10-2014)

Quote Originally Posted by tzimis View Post
    Δεν εχουν σε ολους προβλημα σε μενα μονο οι αναλογικοι λιωσαν αλλα εβαλα καποτακια και ειναι μπομπα τωρα,γενικα σαν ποιοτητα κατασκευης αν εξαιρεσης αυτο ειναι μπομπα δεν μπορεις να λες οτι ειναι αθλιοι επειδη ειδες μερικα videakia στο youtube....συγκρινετους στην τελικη με του ps3 η με του xboxone αν εξαιρεσεις μονο τους αναλογικους που στην τελικη και στα δυο υπηρχαν και υπαρχουν προβληματα και φυσικα συγκρινετα σαν αισθηση στο χερι....
    Το οτι εσυ εισαι τυχερος και δεν σου εβγαλαν προβλημα δεν σημαινει οτι δεν ειναι σε πολυ χαμηλο επιπεδο ποιοτικα σαν μοχλοι.

Κι ομως αν διαβασες το ιντερνετ και δεις αρκετα βιντεο στο youtube ολοι αυτο λενε οτι ο μοχλος του ps4 ειναι πολυ προχειροκατασκευη σε αντιθεση με τον μοχλο του ps3 που ειναι μια χαρα μοχλος απο ποιοτιτα.
    Το οτι εμενα προσωπικα οι σκανδαλες του ps3 dualshock3 δεν με βολευουν/αρεσουν ειναι αλλου παππα ευαγγελιο αλλα σαν ποιοτιτα ΔΕΝ συγκρινεται ο μοχλος του ps3 με τον μοχλο του ps4.

Και επειδη εχω ποιασει στα χερια μου και τους μοχλους του xbox360 & xbox one για εμενα προσωπικα παντα ολοι μα ολοι ειναι τρομερα ποιοτικοτεροι απο τον μοχλο του ps4.

Και κατα τη γνωμη μου ποιοτητα κατασκευης ανα μοχλο ειναι
    01. xbox360
    02. Ps3 dualshock 3
    03. Xbox one
    04. Ps4 dualshock 4

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Παντού, εγώ το φορτίζω με φορτιστή κινητού (ΗΤC).
    Eχω πρίζα δίπλα στον καναπέ και πολλές φορές παίζω ενώ φορτίζω.
    καλη σκεψη ο φορτιστης από smartphone θα το δοκιμασω

Cool Member tzimis's Avatar
    PSN ID
    stikaros

Καλα fits οτι πεις...εχω ποσους φιλους που την λιωνουν την κονσολα και μονο ενας εχει προβλημα με τους αναλογικους μαζι με εμενα που ουσιαστικα απλα τους ελιωσα ουτε ξεφλουδιζε ουτε τπτ η ποιοτητα ειναι αριστη αμα το 10% η 20% εχει προβλημα σε καποια κομματια του controler αναλογικους η σκανδαλες(ασε που το να κολαει καμια φορα η σκανδαλη δε σημαινει οτι ειναι χαμηλης ποιοτητας απλα ειναι αστοχια κατασκευης) δε σημαινει οτι ειναι αθλιοι....και στου 360 που βαζεις πρωτο επειδη ειχα, στο χρονο πανω ο αριστερος αναλογικος παλι το ιδιο προβλημα ειχε αμα μου βαζεις την πλαστικουρα του ds3 πιο πανω απο του ds4 ε τι να σου πω οπως επισης του one που σαν αισθηση με τις γωνιες που εχει δεν εχει επαφη με του ds4 (αντε αλλαξε τις αλκαλικες μπαταριες του one)

Δεν ειδα να παραπονιεται τοσο μεγαλο ποσοστο κοσμου για το οτι φθαρήκαν τα πλαστικα των αναλογικων μοχλων του ps3 dualshock3 ομως παρολο που ειναι πολυ περισσοτερα χρονια στην αγορα.
    Αντιθετα ειδα τρομερα πολυ κοσμο να παραπονιεται για τη φθορα του πλαστικου στους αναλογικους μοχλους του ps4 dualshock4 παρολο που οπου να 'ναι η κονσολα κλεινει χρονο.

Μετα απο αυτο αν εσυ πιστευεις οτι οι μοχλοι του ps4 εχουν την ιδια ποιοτητα κατασκευης με αυτους του ps3 ή οτι ειναι καλυτεροι του ps4 εναντι του ps3 οσο αφορα την ποιοτητα κατασκευης ειναι δικαιωμα σου αλλα τα στοιχεια αλλα δειχνουν.

PSN ID
    stikaros

Κατσε για θα μας τρελανεις εγω λεω για το control γενικα εσυ πιο πανω λες μοχλους και εννοεις το control ολοκληρο(''Και οι μοχλοι, και οι μοχλοι.
    Π.χ. η μπαταρια κραταει πολυ λιγο, οι σκανδαλες χαλανε για πλακα, οι αναλογικοι μοχλοι κανουν ηχους μετα απο μια αλφα χρήση κ.τ.λ.
    Ολα τα παραπανω πιστευω αποδεικνύουν οτι οι μοχλοι ειναι χαλια σε ποιοτικο επιπεδο''),συμφωνω οτι οι αναλογικοι δεν εχουν σε καμια περιπτωση την ιδια ποιοτητα αλλα σαν control γενικα σου λεω οτι η ποιοτητα ειναι αριστη επισης σου δωσα παραδειγμα του 360 τους αναλογικους και οχι του ps3 που η ποιοτητα των αναλογικων ειναι αριστη αλλα γενικα σαν συνολο το ds3 ειναι πλαστικουρα...και στην τελικη ρε fits εχεις ps4 η το πουλησες και απλα συνεχιζεις και τρολαρεις χωρις να το χεις δει με τα ματια σου το οποιοδηποτε προβλημα(και μην μου πεις σε stands στα μαγαζια και μου συγκρινεις με το one γτ σκεψου ποσοι δοκιμαζουν το ps4 και ποσοι το one η το ps3 και το 360) σε video στο youtube αμα ψαξω και γω θα βρω ποσα video με ελλατωματα απο ολα τα controls..δες πιο πανω τι λεω και μη διαβαζεις επιλεκτικα ''γενικα σαν ποιοτητα κατασκευης αν εξαιρεσης αυτο ειναι μπομπα''
    Last edited by tzimis; 03-10-2014 at 09:08.

Ολο το μοχλο εννοω απλα τονιζω το αναλογικοι μοχλοι ποιο πολυ γιατι εκει τεραστιο θεμα το dualshock4.

Δεν παιζει κανενα ρολο το οτι τωρα δεν εχω ps4.
    Ειχα ps4 και ειχα δει καποια προβληματα και στο λειτουργικο και στους μοχλους.
    Το οτι εσυ εχεις αλλη αποψη δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη η δικη σου και λαθος η δικη μου, ουτε το αντιστροφο.

Ο καθε ενας εχει την αποψη του. Τελεια.

Λοιπον δεν το συνεχιζω αλλο γιατι θα λεμε συνεχεια τα ιδια εσυ θα βρισκεις το μοχλο dualshock4 τελειο, εγω παλι οχι.

PSN ID
    stikaros

Κοιτα παλι λες πραγματα που δεν ειπα,εγραψα οτι ειναι τελειος? Σου πα το ελαττωμα που εχει , ο καθε ενας ζυγιζει τα πραγματα και παιρνει αυτο που του αρεσει εννοειτε αυτο, αλλα μην λες οτι ειναι αθλιο γτ μονο ms fanboy θα μπορουσε να λεει κατι τετοιο οπως επισης την πουλησες την κονσολα και θες να υποστιριξεις την επιλογη σου ομως εγω την εχω απο την πρωτη μερα σχεδον και λεω τη γνωμη γτ μιλαω με την πειρα που εχω και οχι με την μπυρα που εχω Επισης αφου δεν την εχεις πλεον την κονσολα σταματα να τρολαρεις για το ps4 γενικα δεν ειναι ωραιο,ειναι σαν μπαινω σε forum και να γραφω για ενα παιχνιδι που το νοικιασα επαιξα οσο επαιξα δεν το τερματισα να δω τι εχει να μου δωσει μεχρι το τελος αλλα να καθομαι και να το κραζω γτ μεχρι εκει που το φτασα δεν μαρεσε... τελοσπαντον σταματαω εδω και εγω ας κρινει ο καθενας με βαση την προσωπικη του αποψη που στην τελικη το 90% του κοσμου συμφωνει οτι το ds4 ειναι καλυτερο απο το ds3 και απο το one σαν αισθηση στο χερι και εδω καλο ειναι να δεις και videakia στο youtube που συγκρινουν τα δυο controls ελληνες και ξενους ..

εχοντας παιξει με όλα τα χειριστήρια το ds4 συγκρινεται μονο με του 360 αλλα και παλι στα σημεια είναι καλυτερο το ds4

Quote Originally Posted by tzimis View Post
    Κοιτα παλι λες πραγματα που δεν ειπα,εγραψα οτι ειναι τελειος? Σου πα το ελαττωμα που εχει , ο καθε ενας ζυγιζει τα πραγματα και παιρνει αυτο που του αρεσει εννοειτε αυτο, αλλα μην λες οτι ειναι αθλιο γτ μονο ms fanboy θα μπορουσε να λεει κατι τετοιο οπως επισης την πουλησες την κονσολα και θες να υποστιριξεις την επιλογη σου ομως εγω την εχω απο την πρωτη μερα σχεδον και λεω τη γνωμη γτ μιλαω με την πειρα που εχω και οχι με την μπυρα που εχω Επισης αφου δεν την εχεις πλεον την κονσολα σταματα να τρολαρεις για το ps4 γενικα δεν ειναι ωραιο,ειναι σαν μπαινω σε forum και να γραφω για ενα παιχνιδι που το νοικιασα επαιξα οσο επαιξα δεν το τερματισα να δω τι εχει να μου δωσει μεχρι το τελος αλλα να καθομαι και να το κραζω γτ μεχρι εκει που το φτασα δεν μαρεσε... τελοσπαντον σταματαω εδω και εγω ας κρινει ο καθενας με βαση την προσωπικη του αποψη που στην τελικη το 90% του κοσμου συμφωνει οτι το ds4 ειναι καλυτερο απο το ds3 και απο το one σαν αισθηση στο χερι και εδω καλο ειναι να δεις και videakia στο youtube που συγκρινουν τα δυο controls ελληνες και ξενους ..
    Απο ποτε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να εχουμε αποψει για κατι που ειχαμε το δωσαμε και θα το ξαναπαρουμε?

Ποιος εισαι εσυ να μου πεις που να ποσταρω και που οχι και τι να ποσταρω ακριβως?

Το οτι εχω αντιθετη αποψη απο εσενα δεν μου αναιρει το δικαιωμα να την εχω ξερεις.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ρε fits αγόρι μου βλέπει πως τα παιδιά έχουν ολη την καλή διάθεση να σε βοηθήσουν στις απορίες σου και να στις λύσουν, αλλά τόσους μήνες που είσαι στο forum ρωτάς συνέχεια απορίες και μετα λες σε κάποιον που σου απαντάει ΟΧΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ κλπ...
    Λογικό σε κάποιον να φανεί περίεργο να ποστάρεις γκρινιάζοντας για κάτι που (πλεον) δεν έχεις..
    Ανεβάζεις βιντεο οτι τα DS4 δεν είναι καλά και ποιοτικά, οκ για τους αναλογικούς μοχλούς ξέρουμε απο τον Δεκέμβρη που το πήραμε στα χέρια μας πως εχουν ένα θέμα.Δεν βγήκε κανεις να πει οχι ειστε λαθος ειναι τελειοι..
    Απο την αλλη το DS4 είναι αυτή την στιγμή το καλύτερο controller είτε σ'αρεσει είτε όχι.
    Εχει καλό grip έχει ωραίες καινοτομίες κλπ. και όλοι λένε τα καλύτερα.Με μόνο θέμα τους αναλογικούς μοχλούς (και πάλι όχι σε όλους)
    Οκ εσύ δεν βολεύτηκες με το ps4 και το πούλησες.
    Ποιος όμως ο λόγος να κάθεσαι να γκρινιάζεις για κάτι που πλέον δεν έχεις;;
    Να καθοσουνα και να ρωταγες μετά απο καιρο διορθώσανε το τάδε πρόβλημα να το καταλάβω..
    Την γκρίνια όμως δεν την καταλαβαίνω
    Spoiler!

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

γιατι θα το ξαναπαρει λεει...θα παρει την κονσολα με τον κακιστο αυτο μοχλο λεει...
    Spoiler!

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Ρε fits αγόρι μου βλέπει πως τα παιδιά έχουν ολη την καλή διάθεση να σε βοηθήσουν στις απορίες σου και να στις λύσουν, αλλά τόσους μήνες που είσαι στο forum ρωτάς συνέχεια απορίες και μετα λες σε κάποιον που σου απαντάει ΟΧΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ κλπ...
    Λογικό σε κάποιον να φανεί περίεργο να ποστάρεις γκρινιάζοντας για κάτι που (πλεον) δεν έχεις..
    Ανεβάζεις βιντεο οτι τα DS4 δεν είναι καλά και ποιοτικά, οκ για τους αναλογικούς μοχλούς ξέρουμε απο τον Δεκέμβρη που το πήραμε στα χέρια μας πως εχουν ένα θέμα.Δεν βγήκε κανεις να πει οχι ειστε λαθος ειναι τελειοι..
    Απο την αλλη το DS4 είναι αυτή την στιγμή το καλύτερο controller είτε σ'αρεσει είτε όχι.
    Εχει καλό grip έχει ωραίες καινοτομίες κλπ. και όλοι λένε τα καλύτερα.Με μόνο θέμα τους αναλογικούς μοχλούς (και πάλι όχι σε όλους)
    Οκ εσύ δεν βολεύτηκες με το ps4 και το πούλησες.
    Ποιος όμως ο λόγος να κάθεσαι να γκρινιάζεις για κάτι που πλέον δεν έχεις;;
    Να καθοσουνα και να ρωταγες μετά απο καιρο διορθώσανε το τάδε πρόβλημα να το καταλάβω..
    Την γκρίνια όμως δεν την καταλαβαίνω
    Κατι μπερδευεις ΣΙΓΟΥΡΑ ρωτησα κατι για τον μοχλο του ps4?
    Μηπως δεν ρωτησα και απλα ειπα την εμπειρια μου και οτι διαβαζω στο ιντερνετ?
    Λεω μηπως.

Και εκτος του οτι μπερδευτικες ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ.
    Διαβασε λιγο ποιο πανω και θα δεις γιατι ακομα ασχολουμε με το ps4.

Το οτι για ΕΣΕΝΑ ειναι ο καλυτερος μοχλος που υπαρχει του ps4 ειναι αποψη σου.
    Μπορει να μην την συμεριζομαι αλλα ειναι αποψη σου και τη δεχομαι οπως και αποψη μου ειναι οτι ο καλυτερος μοχλος αυτη τη στιγμη που κουμπωνει στο χερι και δεν ειναι προχειροδουλεια ειναι του xbox one. Αλλα αλλο μοχλος, αλλο κονσολα.

Και για ακομα μια φορα θα πω το οτι δεν εχω την ιδια αποψη με εσας αυτο δεν μου αφαιρει το δικαιωμα να την πω και να την εκφρασω ετσι.
    Last edited by fits79; 03-10-2014 at 16:01.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by fits79 View Post
    Κατι μπερδευεις ΣΙΓΟΥΡΑ ρωτησα κατι για τον μοχλο του ps4?
    Μηπως δεν ρωτησα και απλα ειπα την εμπειρια μου και οτι διαβαζω στο ιντερνετ?
    Λεω μηπως.
    Δεν μπερδευω τίποτα, λέω ότι τόσο καιρό σχεδόν όλα τα post σου είναι του τύπου: Πως κάνω αυτό,ξέρετε εαν γίνεται αυτό κλπ... και μετά απαντας στους ανθρώπους που σε βοηθάνε ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ και άλλα τέτοια.
    Αρα ξέρω πολύ καλά τι λέω και σε ποιον το λέω..
    Δεν ανέφερα μόνο για το θέμα των controllers είπα γενικά για την παρουσία σου στο forum
    Spoiler!

16. The Following 3 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

FotisGRC (04-10-2014),Leon_DiZ (03-10-2014),Nerven (04-10-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Μαλλον καποιος εχει καιρο να φαει ban , και το αποζητα. Ας προσεξει.

don't feed the trolls

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

διαθεσιμο απο 30/10 κ με τιμη 64.99.....

http://www.public.gr/product/gaming/...prod6850090pp/

Spoiler!

20. The Following User Says Thank You to ilias78 For This Useful Post:

tsakali GR (05-10-2014)

Moderator odytsak's Avatar

Πολύ αργεί στην Ελλάδα και πανάκριβο στα 65 ευρώ,
    στο vgp.ca κυκλοφορεί 7 Οκτωβρίου,
    https://www.videogamesplus.ca/dualsh...9&currency=EUR
    το έχει 40 ευρώ αλλά έχουν ανεβάσει πολύ τα μεταφορικά, παλιά ήταν στα 5-6 ευρώ και τώρα είναι γύρω στα 10.
    Last edited by odytsak; 04-10-2014 at 02:17.

Cool Member katalanos_7's Avatar
    PSN ID
    katalanos_7
    Name
    Γεράσιμος

Το θέμα είναι αν έχουν διορθώσει τα προβλήματα.Ωραίο οπτικά αλλά αν είναι να τρίζουν οι σκανδάλες μετά από 2-3 παιξίματα όχι 65€, ούτε 6,5 δεν δίνω...

Advanced Member Godweeder's Avatar
    PSN ID
    Godweeder
    Name
    Nik

To τριξιμο λογικα δεν το γλιτωνεις ..
    Η sony απο οσο θυμαμαι δεν αναφερε κατι για διορθωση τωρα στα κοντα.
    Το δευτερο μοχλο που πηρα πριν λιγους μηνες , στην τριτη μερα περιπου ειχε θεμα .Το καλο ειναι οτι εστρωσε μονος του μετα απο λιγες μερες
    Παντως , μετα απο σχεδον ενα χρονο , δεν υπαρχει καποιο αλλο σοβαρο προβλημα.Λιγο λαδακι στην τελικη στα R2-L2 και ειναι κομπλε.
    Γενικα σαν συνολο ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το dualshock 4 .
    (Σαν κατασκευη ομως , θελει διορθωση)
    Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks