Page 42 of 58 FirstFirst ... 3238394041424344454652 ... LastLast
Results 821 to 840 of 1153

Thread: DualShock 4 Official Thread

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Ναι οντως το ασπρο θα βρωμιζει πολυ ευκολα.

Ωραιο παντως το Urban Camouflage. Αν ποτε χαλασουν τα μαυρα που εχω, θα το σκεφτω να παρω ενα τετοιο.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Μη γινει κιτρινο μπροστα- καφε πισω μονο
    Satan has left his killing floor
    PS4

Cool Member katalanos_7's Avatar
    PSN ID
    katalanos_7
    Name
    Γεράσιμος

Quote Originally Posted by sfortis View Post
    Δηλαδή προτιμας να βγαζεις και να φορτίσεις μπαταρίες σε άλλον φορτιστή από το απλα να συνδέσεις ενα usb καλώδιο?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
    Στο 360 που είχα έτσι έκανα.Είχα 2 ζευγάρια μπαταρίες, οπότε το ένα ήταν μόνιμα φορτισμένο...Τώρα κάνω το ίδιο επειδή έχω 2 χειρηστήρια.Παίζω με το ένα και φορτίζει το άλλο.Απλά η μαλακία είναι πως αν σου μείνει το χειρηστήριο από μπαταρία την ώρα που παίζεις πρέπει να το συνδέσεις και να συνεχίσεις παίζοντας με το καλώδιο.
    Και επιπλέον αν κλατάρισα η μπαταρία (δύσκολο αλλα όχι απίθανο) μόνο με κατσαβίδωμα φτιάχνει μετά...
    Last edited by katalanos_7; 12-06-2014 at 20:52.

Moderator odytsak's Avatar

Προσπαθώ να καταλάβω σε τι είναι καλύτερο να έχει ΑΑ μπαταρίες εν έτει 2014 αλλά πραγματικά αδυνατώ.

Ρίχνοντας μια ματιά μέσα στο σπίτι μου καμμιά συσκευή δεν παίρνει ΑΑ μπαταρίες,
    από laptop, netbook, tablet, bluetooth ακουστικά, controller PS3-PS4, Vita, ασύρματο headset, mp3όφωνο που το παίρνω στο τρέξιμο,
    μέχρι κινητό, φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα κλπ κλπ.

Μόνο η ζυγαριά μπάνιου και τα τηλεκοντρόλ παίρνουν μπαταρίες αλλά τις πιο μικρές τις ΑΑΑ.

Aν η Sony είχε μπαταρίες ΑΑ στα controller της και η MS μπαταρία λιθίου, μα την Παναγία θα έπαιρνα XBOX ONE!!!

5. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Nerven (17-06-2014)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ενταξει το λεει απο θεμα συνηθειας αποκλειεται να το πιστευει. Ακομα κ να τελειωσει η μπαταρια υπαρχουν 542 καλωδια micro usb στο σπιτι για να φορτισεις το χειριστηριο οπου θες χωρις να σηκωθεις. Κ στο 360 το 2006 ειχα παρει πρωτη μερα το charge and play kit σιγα μην πληρωνω αλκαλικες ή επαναφορτιζομενες .

Αλλα δε νοειται το 2014 να κυκλοφορησει προιον τεχνολογιας που να χρειαζεται μπαταριες αλκαλικες μην τρελαθουμε. Κονσολα των 400€ ειναι οχι τρενακι απο τα τζαμπο.

Spoiler!

PSN ID
    katalanos_7
    Name
    Γεράσιμος

Σχολιάζετε τις ΑΑ που έδιναν αυτονομία πάνω από 20 ώρες και δεν σχολιάζετε ότι η ενσωματωμένη έχει την τραγική διάρκεια των 8 ωρών μετά από πλήρη φόρτιση.Τα play & charge kit ήταν η μεγαλύτερη κοροϊδία που υπήρχε.Όσοι τα είχαν στους 6 μήνες η μπαταρία έβγαινε off.Με 2 ζευγάρια Sony δούλευα τα χειρηστήριο σπό το 2007 μέχρι και το Νοέμβρη που είχα το 360.Το κακό των ενσωματωμένων ειναι πως αν γίνει μια στραβή (πχ πέσει νερό δεν το σώσεις με τίποτα).Ας ήταν τουλάχιστον αποσπώμενη. Επίσης μεγάλο μείον ότι δεν φορτίζει με την κονσόλα κλειστή. Δεν μου απάντησε κανείς (αν ξέρει) σε περίπτωση που χαλάσει η μπαταρία τι γίνεται;Αλλάζει εύκολα;Γιατί αν είναι εύκολη η αλλαγή ίσως να δοκίμαζαν μια με περισσότερα mah για παραπάνω αντοχή.

8. The Following User Says Thank You to katalanos_7 For This Useful Post:

apoksilosi (14-06-2014)

Quote Originally Posted by katalanos_7 View Post
    Επίσης μεγάλο μείον ότι δεν φορτίζει με την κονσόλα κλειστή.
    Δεν το έχω φορτίσει ούτε μια φορά από την κονσόλα, πάντα με φορτιστή σε πρίζα.

Cool Member sfortis's Avatar
    PSN ID
    sfortis

Quote Originally Posted by katalanos_7 View Post
    Σχολιάζετε τις ΑΑ που έδιναν αυτονομία πάνω από 20 ώρες και δεν σχολιάζετε ότι η ενσωματωμένη έχει την τραγική διάρκεια των 8 ωρών μετά από πλήρη φόρτιση.Τα play & charge kit ήταν η μεγαλύτερη κοροϊδία που υπήρχε.Όσοι τα είχαν στους 6 μήνες η μπαταρία έβγαινε off.Με 2 ζευγάρια Sony δούλευα τα χειρηστήριο σπό το 2007 μέχρι και το Νοέμβρη που είχα το 360.Το κακό των ενσωματωμένων ειναι πως αν γίνει μια στραβή (πχ πέσει νερό δεν το σώσεις με τίποτα).Ας ήταν τουλάχιστον αποσπώμενη. Επίσης μεγάλο μείον ότι δεν φορτίζει με την κονσόλα κλειστή. Δεν μου απάντησε κανείς (αν ξέρει) σε περίπτωση που χαλάσει η μπαταρία τι γίνεται;Αλλάζει εύκολα;Γιατί αν είναι εύκολη η αλλαγή ίσως να δοκίμαζαν μια με περισσότερα mah για παραπάνω αντοχή.
    Δεν χωράνε AA ουτε για πλάκα στο ds4. Οι 3.6 volt li-ion που έχει το ds4 έχουν αρκετα μεγαλύτερη χωρητικότητα απο τις 1.2volt ni-mh. Η αυτονομία χάνεται λογο των αυξημένων ηλεκτρονικών και όχι λογο της ιδιας τηε μπαταρίας, αφού έπρεπε να το κρατήσουν σε Νορμάλ διαστάσεις και ογκο,.
    Η μπαταρία αλλάζει εύκολα αλλά δεν θα βρεις πιο μεγάλη για τον χώρο που έχει μέσα.

Sent from my SGP321 using Tapatalk

PSN ID
    katalanos_7
    Name
    Γεράσιμος

Η αύξηση σε mah δεν σημαίνει και αύξηση του όγκου της μπαταρίας (στις περισσότερες περιπτώσεις), οπότε ήταν λάθος της Sony αφού γνώριζε τις καταναλώσεις να βάλει μπαταρία 1000mah. Από ένα μικρό ψάξιμο που έκανα στο DS4 κάνουν και ανταλλακτικές μπαταρίες του DS3. Υπάρχουν επιλογές στα 1800 με 2000 mah.

Σήμερα παρέλαβα και την θήκη μεταφοράς για το Dualshock 4, μπορώ να πω αξίζει τα λεφτά της

http://www.ebay.com/itm/360880033116...84.m1497.l2649

Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
    Συνημμένα Thumbnails Συνημμένα Thumbnails uploadfromtaptalk1402690626137.jpg  
    Last edited by phoenix7; 13-06-2014 at 20:59.

PSN ID
    katalanos_7
    Name
    Γεράσιμος

Ωραίο εργαλείο...

το DS Μου κάνει κάτι κουλό, ενώ ανοιγω το PS , μετά μου κλεινει το DS Και πρεπει να το ξανα πατησω για να ανοιξει.. τι παιζει ; το εχει συναντησει κανεις αλλος αυτο;

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Αν εννοεις οτι κλείνει μόνο το dual shock λογικο ειναι.
    Το κανει για εξοικονόμηση ενέργειας.
    Κοιτα στις ρυθμίσεις στα ποσά λεπτα το εχεις βάλει να απενεργοποιείται.
    Spoiler!

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Αν εννοεις οτι κλείνει μόνο το dual shock λογικο ειναι.
    Το κανει για εξοικονόμηση ενέργειας.
    Κοιτα στις ρυθμίσεις στα ποσά λεπτα το εχεις βάλει να απενεργοποιείται.
    όχι άλλο εννοω.. ανοιγω την κονσολα με το χειριστηριο και αμεσως μετα το χειριστηριο κλεινει! και πρεπει να το ξανα ανοιξω

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by phoenix7 View Post
    όχι άλλο εννοω.. ανοιγω την κονσολα με το χειριστηριο και αμεσως μετα το χειριστηριο κλεινει! και πρεπει να το ξανα ανοιξω
    Α, όντως περίεργο αυτο..
    Δεν ξερω για να βοηθήσω δυστυχως...
    Spoiler!

18. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

phoenix7 (16-06-2014)

Σήμερα άρχισε αυτό το πρόβλημα με τα από μια διακοπή ρεύματος ενώ έπαιζα

Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Μου το έχει κάνει και εμένα αλλά μόνο μία φορά και δεν μπορώ να σου πω γιατί το έκανε. Το άναψα πάλι επιτόπου και συνέχισα κανονικά, δεν μου το έχει ξανακάνει από τότε οπότε κατέληξα ότι ήταν τυχαίο γεγονός και δεν ασχολήθηκα φυσικά μαζί του. Θα έλεγα αν σου το κάνει συχνά, να το συνδέσεις μία με το καλώδιο στην κονσόλα και να μπουτάρεις με το καλώδιο επάνω μπας και κάνει κάτι synch και λυθεί το πρόβλημα σου. Σημειωτέον ότι εγώ δεν φορτίζω ποτέ τα χειριστήρια στην κονσόλα αλλά πάντα στην πρίζα με τον φορτιστή της Sony που είχα από το PS3.

21. The Following User Says Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

phoenix7 (16-06-2014)

Aγόρασα μια τετράδα ακόμα thumb grips ORB,

βάζω link για όποιον ενδιαφέρεται,
    http://www.ebay.com/itm/181348671310...84.m1497.l2649
    είναι μέσω ebay γιατί βγαίνει αρκετά ακριβότερο με παραγγελία κατ'ευθείαν από το site τους

χαμηλότερη τιμή δεν βρήκα και σε 2 εργάσιμες πρωί-πρωί ήταν στα χέρια μου.

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Εγώ τελικά μετά από αρκετό καιρό δοκιμών με τα "καποτακια" κατέληξα ότι δεν με βολεύουν και το γυρίζω σε μαμά, αν χαλάσουν οι αναλογική θα τους αντικαταστήσω. Έχω δοκιμάσει και αυτό με τα μεγάλα σπυράκια και αυτό με τα πολύ μικρά.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Πάντως εδώ και κάνα μήνα και βάλε που δουλεύω εναλάξ τα σετ με καποτάκια και χωρίς, δεν είδα καμιά φθορά για την ώρα σε αυτά που δεν έχουν. Όμως γλιστράνε λίγο παραπάνω και αυτά με τα καποτάκια έχουν καλύτερο γκριπ και βολεύουν σαφώς περισσότερο.

Bookmarks

Bookmarks