Ναι οντως το ασπρο θα βρωμιζει πολυ ευκολα.
Ωραιο παντως το Urban Camouflage. Αν ποτε χαλασουν τα μαυρα που εχω, θα το σκεφτω να παρω ενα τετοιο.
Μη γινει κιτρινο μπροστα- καφε πισω μονο![]()
Satan has left his killing floor
PS4
Στο 360 που είχα έτσι έκανα.Είχα 2 ζευγάρια μπαταρίες, οπότε το ένα ήταν μόνιμα φορτισμένο...Τώρα κάνω το ίδιο επειδή έχω 2 χειρηστήρια.Παίζω με το ένα και φορτίζει το άλλο.Απλά η μαλακία είναι πως αν σου μείνει το χειρηστήριο από μπαταρία την ώρα που παίζεις πρέπει να το συνδέσεις και να συνεχίσεις παίζοντας με το καλώδιο.
Και επιπλέον αν κλατάρισα η μπαταρία (δύσκολο αλλα όχι απίθανο) μόνο με κατσαβίδωμα φτιάχνει μετά...
Last edited by katalanos_7; 12-06-2014 at 20:52.
Προσπαθώ να καταλάβω σε τι είναι καλύτερο να έχει ΑΑ μπαταρίες εν έτει 2014 αλλά πραγματικά αδυνατώ.
Ρίχνοντας μια ματιά μέσα στο σπίτι μου καμμιά συσκευή δεν παίρνει ΑΑ μπαταρίες,
από laptop, netbook, tablet, bluetooth ακουστικά, controller PS3-PS4, Vita, ασύρματο headset, mp3όφωνο που το παίρνω στο τρέξιμο,
μέχρι κινητό, φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα κλπ κλπ.
Μόνο η ζυγαριά μπάνιου και τα τηλεκοντρόλ παίρνουν μπαταρίες αλλά τις πιο μικρές τις ΑΑΑ.
Aν η Sony είχε μπαταρίες ΑΑ στα controller της και η MS μπαταρία λιθίου, μα την Παναγία θα έπαιρνα XBOX ONE!!!
Nerven (17-06-2014)
Ενταξει το λεει απο θεμα συνηθειας αποκλειεται να το πιστευει. Ακομα κ να τελειωσει η μπαταρια υπαρχουν 542 καλωδια micro usb στο σπιτι για να φορτισεις το χειριστηριο οπου θες χωρις να σηκωθεις. Κ στο 360 το 2006 ειχα παρει πρωτη μερα το charge and play kit σιγα μην πληρωνω αλκαλικες ή επαναφορτιζομενες .
Αλλα δε νοειται το 2014 να κυκλοφορησει προιον τεχνολογιας που να χρειαζεται μπαταριες αλκαλικες μην τρελαθουμε. Κονσολα των 400€ ειναι οχι τρενακι απο τα τζαμπο.
Σχολιάζετε τις ΑΑ που έδιναν αυτονομία πάνω από 20 ώρες και δεν σχολιάζετε ότι η ενσωματωμένη έχει την τραγική διάρκεια των 8 ωρών μετά από πλήρη φόρτιση.Τα play & charge kit ήταν η μεγαλύτερη κοροϊδία που υπήρχε.Όσοι τα είχαν στους 6 μήνες η μπαταρία έβγαινε off.Με 2 ζευγάρια Sony δούλευα τα χειρηστήριο σπό το 2007 μέχρι και το Νοέμβρη που είχα το 360.Το κακό των ενσωματωμένων ειναι πως αν γίνει μια στραβή (πχ πέσει νερό δεν το σώσεις με τίποτα).Ας ήταν τουλάχιστον αποσπώμενη. Επίσης μεγάλο μείον ότι δεν φορτίζει με την κονσόλα κλειστή. Δεν μου απάντησε κανείς (αν ξέρει) σε περίπτωση που χαλάσει η μπαταρία τι γίνεται;Αλλάζει εύκολα;Γιατί αν είναι εύκολη η αλλαγή ίσως να δοκίμαζαν μια με περισσότερα mah για παραπάνω αντοχή.
apoksilosi (14-06-2014)
Δεν χωράνε AA ουτε για πλάκα στο ds4. Οι 3.6 volt li-ion που έχει το ds4 έχουν αρκετα μεγαλύτερη χωρητικότητα απο τις 1.2volt ni-mh. Η αυτονομία χάνεται λογο των αυξημένων ηλεκτρονικών και όχι λογο της ιδιας τηε μπαταρίας, αφού έπρεπε να το κρατήσουν σε Νορμάλ διαστάσεις και ογκο,.
Η μπαταρία αλλάζει εύκολα αλλά δεν θα βρεις πιο μεγάλη για τον χώρο που έχει μέσα.
Sent from my SGP321 using Tapatalk
Η αύξηση σε mah δεν σημαίνει και αύξηση του όγκου της μπαταρίας (στις περισσότερες περιπτώσεις), οπότε ήταν λάθος της Sony αφού γνώριζε τις καταναλώσεις να βάλει μπαταρία 1000mah. Από ένα μικρό ψάξιμο που έκανα στο DS4 κάνουν και ανταλλακτικές μπαταρίες του DS3. Υπάρχουν επιλογές στα 1800 με 2000 mah.
Σήμερα παρέλαβα και την θήκη μεταφοράς για το Dualshock 4, μπορώ να πω αξίζει τα λεφτά της
http://www.ebay.com/itm/360880033116...84.m1497.l2649
Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Ωραίο εργαλείο...
phoenix7 (16-06-2014)
Μου το έχει κάνει και εμένα αλλά μόνο μία φορά και δεν μπορώ να σου πω γιατί το έκανε. Το άναψα πάλι επιτόπου και συνέχισα κανονικά, δεν μου το έχει ξανακάνει από τότε οπότε κατέληξα ότι ήταν τυχαίο γεγονός και δεν ασχολήθηκα φυσικά μαζί του. Θα έλεγα αν σου το κάνει συχνά, να το συνδέσεις μία με το καλώδιο στην κονσόλα και να μπουτάρεις με το καλώδιο επάνω μπας και κάνει κάτι synch και λυθεί το πρόβλημα σου. Σημειωτέον ότι εγώ δεν φορτίζω ποτέ τα χειριστήρια στην κονσόλα αλλά πάντα στην πρίζα με τον φορτιστή της Sony που είχα από το PS3.
phoenix7 (16-06-2014)
Aγόρασα μια τετράδα ακόμα thumb grips ORB,
βάζω link για όποιον ενδιαφέρεται,
http://www.ebay.com/itm/181348671310...84.m1497.l2649
είναι μέσω ebay γιατί βγαίνει αρκετά ακριβότερο με παραγγελία κατ'ευθείαν από το site τους
χαμηλότερη τιμή δεν βρήκα και σε 2 εργάσιμες πρωί-πρωί ήταν στα χέρια μου.
![]()
Πάντως εδώ και κάνα μήνα και βάλε που δουλεύω εναλάξ τα σετ με καποτάκια και χωρίς, δεν είδα καμιά φθορά για την ώρα σε αυτά που δεν έχουν. Όμως γλιστράνε λίγο παραπάνω και αυτά με τα καποτάκια έχουν καλύτερο γκριπ και βολεύουν σαφώς περισσότερο.
Bookmarks