-
οπα φιλε,ξεχνας να βαλεις τον παραγοντα led και δονηση, αυτα τα 2 σπαταλανε πολυ μπαταρια ασε που χρησιμοποιει συνεχεια bluetooth για την συνδεση με το ps4. Για ανοιξε το bt στο κινητο και συνδεσου σε μια συσκευη, ανοιξε και το led και πατα συνεχεια την δονηση να δεις αν τραβαει το κινητο μια μερα.
Εμενα το κινητο που εχει ενα μικρο led στα πλαγια (1mm) για ειδοποιησεις κτλ και αναβοσβηνει αν εχεις αναπαντητη για παραδειγμα, την νυχτα τρωει ενα 10% επιπλεον αν καποιος με εχει καλεσει και δεν το εχω δει/ακουσει
ΥΓ. εγω θυμαμαι οτι υπαρχουν προγραμματα στο κινητο φτιαγμενα για να σου τρωνε την μπαταρια για να την μηδενισεις(οταν εσυ θες) και αυτα ενεργοποιουν την οθονη και την δονηση και σου τρωνε την μπαταρια στο μπαμ.
ΥΓ2. και εγω θα ηθελα να κραταει η μπαταρια περισσοτερο αλλα μιας και εφερες το ds3 για παραδειγμα να σου πω οτι στο ds4 χρησιμοποιειται η δονηση πολυ περισσοτερο απο οτι στο ds3 πχ στο nba 2k ακομα και οταν σκαει η μπαλα κατω υπαρχει δονηση αυτη η δονηση στο χτυπημα της μπαλας κατω τσακιζει την μπαταρια