Αντε για το μοχλό του DS4 το ξέραμε, και η ψείρα χαλάει τώρα?![]()
Χαχαχα δυστυχώς
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γινεται να παω για αντικατασταση τη ψειρα και να μου δωσουν τα Gold?
![]()
donkixoths (06-03-2014),Nek_Food (06-03-2014),Nerven (06-03-2014),psx3 (06-03-2014),Spiros20 (09-03-2014)
Πρέπει να πας την ψείρα και όλες τις κόνιδες μαζί...![]()
donkixoths (06-03-2014),Nek_Food (06-03-2014),psx3 (06-03-2014)
Όταν βγαίνουν αυτά τα αυτοκόλλητα δεν αφήνουν κόλλα;
ΥΓ. Μόλις μου ήρθαν τα καποτακια τα orb. Θα ανεβάσω φωτογραφία το βράδυ κ θα τα τεστάρω με το dead nation. Αν κ δεν είχα κανένα πρόβλημα φθοράς τα πήρα προληπτικά. Η αλήθεια είναι ότι είμαι καλλιτέχνης όταν παίζω, το πιάνω απαλά,δεν το ζουλαω, πιο πολύ το χαϊδεύω... το ds4!
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nek_Food (07-03-2014)
Nek_Food (07-03-2014)
Dikakom (08-03-2014)
psx3 (08-03-2014)
Εγω τερματισα το Dead nation με τα ψηλα καποτακια. Ισως επειδη εχω μεγαλα χερια αλλα με βολεψαν παρα πολυ. Λογω της φυσης του παιχνιδιου εκαναν heavy duty work. Δεν γλιστρανε ,φοβερο grip γιατι εχουν το βαθουλωμα και κουμπωνει το δαχτυλο και δειχνουν να μην φθειρονται.Τα κοντα θα τα αφησω για το αλλο χειριστηριο.
Για όποιον ψάχνει ακόμα lightbar αυτοκόλλητα για το PS4 , ο τύπος(από εκεί αγόρασα τα δικά μου), ξανά έβαλε σε προσφορά 3 μαζί 4 ευρώ!
Εδώ το Link
Dikakom (08-03-2014)
Χειριστήριο για ένα χέρι
Ιδανικό για χρήστες με αναπηρία
Ο Ben Heck του καναλιού element14 στο YouTube, ειδικεύεται στο να κατασκευάζει τροποποιημένα χειριστήρια κατόπιν παραγγελίας. Την Παρασκευή αναμένουμε τη νέα δημιουργία του, ένα χειριστήριο για PlayStation 4 κατασκευασμένο για να χρησιμοποιείται με το ένα χέρι. Το χειριστήριο ήταν αίτηση ενός ακολούθου του και ο Ben ελπίζει να μπορέσει να μετατοπίσει τους L1 και L2 μοχλούς στην δεξιά πλευρά του controller και τον αριστερό αναλογικό μοχλό, στο πίσω μέρος της δεξιάς πλευράς του controller, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να τον χειριστείς ακουμπώντας το στο πόδι. Αντίστοιχο χειριστήριο κατασκευάστηκε και για το Xbox One. Για περισσότερες πληροφορίες και προϊόντα σχετικά με gaming για άτομα περιορισμένων φυσικών δυνατοτήτων μπορείτε να βρείτε στο DAGERS.
Πηγή: unboxholics
Πολυ καλη κινηση....βεβαια υπαρχει και η πιθανοτητα καποιος ανθρωπος να μην εχει και τα δυο του χερια. Εκει αγοραζουμε ΟΝΕ λογω Kinect??![]()
Όντως καλή κίνηση και πιστεύω καλό θα ήταν να την στηρίξει και το R&D των Sony/MS...
Όποιος αποφασίσει να πάρει τελικά decals για το Dualshock 4, να πει στον πωλητή να του στείλει αυτοκόλλητα με autobots - transformers![]()
http://www.ebay.co.uk/itm/3213506761...84.m1586.l2649
Δεν τα έχει στην λίστα και είναι τούμπανα! ζητήστε τα στα custom logos
Spoiler!
Νέο DS4 revision:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=784896
Bookmarks