αν δεν τα θέλει ο φίλος όλα (επειδή είναι 4) εγώ βολεύομαι μόνο με 2 , δεν τα θέλω όλα![]()
Λοιπον τα κινεζικα που ειναι σε διαφορα χρωματα ειναι αψογα.
Βεβαια μεγαλωνουν την διαμετρο και ψηλωνουν ελαχιστα τους μοχλους.
Κουμπωνουν τελεια, δεν γλιστρανε και τα μπιλακια στην εξωτερικη μερια ειναι ολα τα λεφτα.
chronohill (04-02-2014),Nek_Food (04-02-2014),Nerven (04-02-2014),nuntius (04-02-2014),psx3 (04-02-2014)
Και με 19,00ευρώ, μπορείτε να στηρίξετε την ελληνική οικονομία... ένα σετ orb, ήτοι 2x4dot grips στο monopoly24... όνομα και πράμα αυτό το μαγαζί...αχαχαχα
Σήμερα παρέλαβα και εγώ τα ORB Grips, είναι πολύ εργονομικά για μένα, μεγάλωσε λίγο στο δάκτυλο το πάτημα και είναι θετικό αυτό, και έχουν μια αίσθηση το λάστιχο ότι κολλάνε τα δάκτυλα πάνω, τα έχω βάλει σε συνδυασμό και αυτός που έχω τώρα είναι τις photo, νομίζω είναι πολύ καλός, τα πειράματα συνεχίζονται ( με μια μικρή καθυστέρηση γιατί έκανα μια βλακεία το απόγευμα αντί να πατήσω το remove disk στο BF4 πάτησα delete αφηρημένος με ρώτησε αλλά δεν διάβασα και το έσβησα όλο, ξανά κατεβάζω 40gb)
![]()
phoenix7 (04-02-2014)
Phoenix γιατί άλλες 3 βδομάδες αναμονή ρε φίλε... μέχρι και τα economic shipping από hong kong μου ήρθαν σήμερα στις 2 βδομάδες... και αν πραγματικά τα θες γρήγορα δίνεις κάτι παραπάνω και τα παίρνεις από amazon και σου έρχονται σε λιγότερο από εβδομάδα σπίτι!!!
Gepe...δεν μας τα λες καλά... ;-) Έκανες μεταμόσχευση;;;
Γενικά το έχουν ξεφτιλίσει με τα μεταφορικά και τον χρόνο παραλαβής... θες να σου στείλω link για άμαζον;
Τα καπ(οτ)άκια τα παρέλαβε μόλις σήμερα ο Μιχάλης (memix)!
Ήρθαν και τα δικά μου!! Μια χαρά κουμπώνουν, μεγαλύτερη επιφάνεια πλέον που το προτιμώ.
Last edited by dismal; 05-02-2014 at 22:24.
Αυτό με τα πολλά σπυράκια έχω την εντύπωση ότι δεν θα βολεύει για τα L3/R3 (βλ. FPS sprint). Τα κινέζικα (αυτά που έχουν σπυράκια περιμετρικά μόνο) μου φαίνονται μια χαρά.
Εγώ προτιμώ τα μπιλάκια γιατί δεν γλιστράει το δάχτυλό μου!
Bookmarks