Ποσες μερες εκαναν να σου ερθουν;
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Ξέρουμε όμως αν συμπεριφέρονται και είναι ακριβή όπως τα μαμίσια;;;
10 ημερες έκαναν να φθάσουν , μπορεί και λιγότερο.
Δεν αλλάζει κάτι είναι το ίδιο πλαστικό με καλύτερη γόμα. Μπορεί να είναι και απο το ίδιο εργοστάσιο που τα φτιάχνει για την sony και απλά ο πωλητής να τα βάζει στη τσέπη του όταν φεύγει απο την δουλειά....
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Gepe κάνε τα κουμάντα σου κ μάλλον μετά τον καφέ του kapamθα σε κεράσω σαντουιτσάκι, βρώμικο...ό,τι προτιμάς!!!
gepe13 (01-02-2014)
nuntius (01-02-2014)
Παιδιά να ξέρετε τέλος Γενάρη με 5-6 Φεβρουαρίου ειναι spring holiday στην Κίνα, γι αυτό και πολλοί sellers είναι off μέχρι τότε. Το κακό είναι πως και αυτοί που υποτίθεται στέλνουν (και είναι απο Κίνα) λένε παραμύθια καθώς ειναι εθνική αργία αυτο το διάστημα με αποτέλεσμα να είναι κλειστά και τα ταχυδρομεία....Οπότε να ξέρετε ακομα και αυτοί που μαρκάρουν το προϊόν σαν shipped θα το στείλουν μετα το πέρας της αργίας.
FotisGRC (01-02-2014)
καλησπερα!
οσοι εχετε παρει πσ4 με την δευτερη παρτιδα εχετε αντιμετωπισει προβλημα με το χειρηστηριο(μοχλοι,L1-R1)?
Παιδες μολις μου επεστρεψε η cometron ενα ds4...
To περιεργο ειναι ο ανοιγοντας το πακετο αντικρισα την ιδια συσκευασια που τους το εστειλα εγω κλεισμενη απλα σε σελοτεϊπ. (συσκευασια ενος DS4 που αγορασα εξτρα για 2ο)
Μεσα ομως βρηκα ενα ολοκαινουργιο ds4. Εντελως καινουργια μοχλακια, καινουργιο touchpad και διαφανη αυτοκολητα σε σταυρο και κουμπια...
Οποτε υποθετω πως δεν αλλαζουν κατι και κανουν πληρη αντικατασταση!
Ολα καλα!!!
nuntius (03-02-2014)
Έφτασαν...
Το υλικό κατασκευής στα thumbs γλιστράει λίγο αλλά τα σπυράκια κάνουν όλη τη δουλειά.
Η ποιότητα κατασκευής του headset είναι αρκετά καλή.Τα μαξιλαράκια στο κεφάλι και στο αυτί είναι μια χαρά.Το μικρόφωνο είναι ευκαμπτο.Το headset μπορεί να φορεθεί και στο δεξί και αριστερό αυτί.Ένα αρνητικό που βρίσκω είναι ότι σφίγγουν παραπάνω στο κεφάλι.
Επιστρέψω σε λίγο με sound test...Θα ανεβάσω και samples...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
@corsa
Σου ζήτησαν απόδειξη αγοράς για το DS4 ή δεν χρειάζεται (αρκεί απλά το serial number);
Παιδιά, μου ήρθαν όλα τα σετάκια κ τελικά περισσεύει μία τετράδα assecure ...
Όποιος ενδιαφέρεται μου λέει και τα βρίσκουμε
Γιώργο, αν θέλεις και μπορείς, ότι είναι για το headset πόσταρέ τα εδώ
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...Headset-by-ORB
στην ολοκαίνουρια ενότητα για τα αξεσουάρ και περιφερειακά του PS4,
στο thread που άνοιξε ο συνονόματός σου.
Aν κάποιος θέλει να τα παραγγείλει να βρει αμέσως σε 5-6 posts τις πληροφορίες που χρειάζεται.
Kapa (03-02-2014)
κανα καποτακη αν περισσευει ασ ριξει μια φωνη καποιος η αμα ειναι να παραγγειλει ας βαλει αλλο ενα και του τα δινω εννοειτε![]()
Παιδιά, επειδή μου έστειλε πρώτος ο Μιχάλης (memix) προηγείται... αν αλλάξει κάτι εννοείται θα σας πω... phoenix 2ος σε σειρά! Δεν θέλω να δημιουργηθεί παρεξήγηση.
Φίλε dismal μια χαρά είναι... ωραία εφαρμογή και σκληρότερα από τα orb, πιστεύω είναι και πιο ανθεκτικά. Αλλά εγώ έβαλα τα orb που ήρθαν πρώτα oπότε αφού κάτι θα μείνει δε θελω να δώσω χρησιμοποιημένα! Αξίζουν όμως!
Κapa, τα κινεζάκια τι λένε;;;
Bookmarks