Επειδή έχω δύο μέρες το ps4 κ λιώνω ακόμα στο ps3 έχω πρόσφατη την σύγκριση των δύο χειριστηρίων. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το νέο έχει εμφανώς πιο μαλακή γόμα ίσως γι αυτό φθείρεται. Πάντως σαν αίσθηση στο χέρι είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο ειδικά για όσους σαν κ εμένα έχουν μεγάλα χέρια.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και σε μενα εμφανιστηκε το προλβημα με το L1 (κολλαει μεσα). Ειναι το DS4 που ηρθε μαζι με το PS4.
Θα παρω τηλεφωνο στην cometron να δω τι θα μου πουν.
Viper (30-01-2014)
Ναι, μολις τωρα εβλεπα την διαδικασια στο youtube. Θα δοκιμασω να το φτιαξω και αν εμφανιστει παλι το προβλημα, θα το παω στην cometron (10 λεπτα δρομος ειναι απο το σπιτι μου).
Βγάλε βρε τις ζελατίνες από το χειριστήριο. Δεν χαλάει εκεί... Τουλάχιστον δεν έχουμε δει ακόμη σημάδια φθοράς εκεί. Άντε καλοριζικες οι καπότες. Τις δοκιμάζεις και μας λες εντυπώσεις. (ακούγεται κάπως αυτό έτσι;)![]()
Ακούγεται κάπως...τουλάχιστον δεν τις δοκιμάζω πάνω μου![]()
Κατόπιν πολλών παροτρύνσεων λοιπόν, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα τις βγάλω σήμερα!!!
Τα (κα)ποτάκια δοκιμάστηκαν ήδη από χθες βράδυ... δύο δικαστήρια είχα σήμερα αλλά δεν κόλλαγε ύπνος...το resogun φταίει για όλα...
και ναι...βολεύουν πάρα πολύ...δοκίμασα τα ποτάκια με τις ακίδες, όχι τα βαθουλωτά. Θέλει λίγο εξάσκηση γιατί θέλει μικρότερη διαδρομή το δάχτυλο για να τερματίσει το μοχλάκι...όμως δε γλιστράει το δάχτυλο ούτε μετακινούνται, το μοχλάκι ψηλώνει αλλά όχι ενοχλητικά... φανταστείτε ότι πήρα το προτελευταίο τρόπαιο στο reso με δαύτα!!! Περιμένω και τα assecure να δω τι λένε!
Last edited by nuntius; 30-01-2014 at 11:49.
Κάποιοι στο εξωτερικό λένε ότι γλιστράνε πολύ...ισχύει;
odytsak@ αυτο βρηκα (βαζει και λιπαντικο)
Αυτα με τα πολλα μπιμπικια απο πανω χωρις βαθουλωμα ναι... γλυστρανε.
Αλλα το γενικο προβλημα για μενα ειναι οτι σου χαλανε πολυ την αισθηση και την εμπειρια με τα κατα τα αλλα ενα πολυ καλο gamepad!... η σιλλικονη εχει καποιο παχος και ειναι πολυ μαλακο-ελαστικο υλικο...
Eιναι ξενο σωμα πανω στο gamepad... τελος!
Πχ στο cod πολλες φορες δεν νιωθω καν το κλικ πατωντας τον αριστερο μοχλο για να τρεξει ο στρατοκαυλος!
Τι να πω ρε corsakia φίλε!!! Υπομονή, και εγώ προτιμούσα την μαμά κατάσταση, αλλά αφού η μαμά SONY μας ####σε...άσε και μπορεί πριν λήξουν οι εγγυήσεις να βάλουν καλύτερο υλικό οπότε να αντικαταστήσουμε. Με το δικό σου που έστειλες cometron τι έγινε;;;
Weirdness: Here's a Novel Way to Dim the PS4 Controller's Light Bar
http://www.pushsquare.com/news/2014/...lers_light_bar
![]()
Bookmarks