fifa 14 kai assasins αλλα μην φανταστεις πολυ γιατι δουλευω καθημερινα!
fifa 14 kai assasins αλλα μην φανταστεις πολυ γιατι δουλευω καθημερινα!
FIFA = DS4 killer... δεν ξέρω γιατί ρε παιδιά αλλά αυτό βλέπω και διαβάζω...και οι κολλητοί έτσι την πάτησαν... μήπως παραπορώνεστε;;; χεχεχε
Υπομονή και καλή μας δύναμη... και καλές παραλαβές όσοι παραγγείλαμε!
Το υλικο που ειναι φτιαγμενα τα sticks ειναι κακιστης ποιοτητας .-
Σε ολους σιγα σιγα θα αρχισουν να χαλανε.
Εμενα προσωπικα ο αριστερος μοχλος εχει αρχισει να γλιστραει η επιφανεια του. Οποτε ειμαι ενα βημα πριν ξεκινησει το ξεφλουδισμα.
psx3 (24-01-2014)
Μόλις παρέλαβα τα παρακάτω και ταιριάζουν γάντι στο Ds4
http://www.ebay.com/itm/261355240856...84.m1497.l2649
Εκτός από τα στικς, ξεθωριάζει και το touchpad ω ναι!! σε 2 ds4 που έχω και στα 2 αρχίζει ξεθωριάζει, κάτι τελιτσες που έχει αρχίζουν και σβήνονται και φαίνεται χάλια..με ελαφριά χρήση στο ασασιν μόνο το χρησιμοποιώ και τίποτα περισσότερο το έπαθε κανείς άλλος?
Εντάξει το θέμα είναι να συνεχίσει να είναι λειτουργικό. Τα αναλογικά σταματούν να είναι λειτουργικά όταν ξεφτιζουν.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Last edited by Kapa; 23-01-2014 at 15:14.
psx3 (24-01-2014)
Μου φαίνεται για τον να μην πω δουλειά έχουν κανει με τα DS4. Μα ποσο μαλακες μπορει να ειναι;;; Κρίμα τα θετικά σχόλια που κάναμε!!!!!
Βρε ναι λειτουργικό θα είναι σίγουρα, δεν πιστεύω να τα κλάσει και το touchpad αλλά κάτσε ακόμα αρχή είμαστετο θέμα είναι που είπε και ο φίλος ότι τα κάνανε σκ@τα χειριστήριο 60 ευρώ με τόσες φθορές δεν δικαιολογείται για μένα ειδικά προϊόν της σονυ...τα ds3 τελικά είναι πιο σκυλιά τίποτα δεν έχουνε πάθει.
Γενικά πάντως τόσα χρόνια πέρασα από πολλές κονσόλες ποτέ δεν είχα θέμα με χειριστήριο, να ευχόμαστε τουλάχιστον να κάνει η σονυ ένα facelift με καλύτερα στικς και μπαταρία και να βγάλει την <3#$#κισμενη lightbar.
AMBER ALERT...AMBER ALERT
Ο πωλητής hitaritrade του amazon και του ebay έχει προς πώληση τα orbάκια χωρίς να έχει απόθεμα. Αγόρασα την Τρίτη και έβλεπα να μην ταχυδρομείται το σετ. Στο τρίτο μου μήνυμα απάντησε ότι περίμενε να του έρθουν από την περασμένη βδομάδα και ακόμη δεν παρέλαβε...βέβαια την αγγελία την έβαλε την Δευτέρα οπότε ήξερε ότι δεν είχε στοκ. Εγώ περιμένω να μου κάνει refund. Ενημερώνω ώστε να μην αγοράσει κάποιος και περιμένει τον αιώνα τον άπαντα!!!
Έχει αγοράσει κανείς από amazon, να υπάρχει ακόμα απόθεμα και να έχουν ταχυδρομηθεί;;;
Dragonpaul (23-01-2014)
Το touchpad οντως ξεθωριαζει και δειχνει σαν να εχει παναδες. Τεραστια προχειρο-δουλεια του κατασκευαστη το χειρηστηριο.
3in1 screen protector set:
- Screen protector for protecting the controller΄s touch pad
- Antistatic microfibre cloth for cleaning the touch pad
- Soft card for easy attachment of the screen protector
Ωραια!!!!! Θα φτιάξουμε ενα ακόμα controller πάνω από το κανονικό controller!!!!!!!!
Για σας δουλεύω παλιόπαιδαααααα...
http://www.ebay.com/itm/6x-Savvies-S...item5403713add
Τώρα μένει να έρθουν και τα εξτρα πακετάκια με την μπαταρία που μπαίνει από κάτω...καποτάκια από πάνω και πάμε για dualzone kapota fall![]()
Bookmarks