Ποση ωρα κραταει η μπαταρια?
Ποση ωρα κραταει η μπαταρια?
Satan has left his killing floor
PS4
MajereMP44 (15-12-2013)
Ε γαμω ειναι, μια χαρα.
PS4
Α, οχι, δε το έγραψα καλα. Ρώτησα για την ένταση επειδη ειναι πολυ υψηλά και με ενοχλεί. Εχτες εκει που παίζω -03.30 τα ξημερώματα- ΚΖ και ειμαι τρίτο κεφάλαιο, ξαφνικά ακούγεται δυνατά μια φωνή μεσα από τα χέρια μου και χ3στηκα επάνω μου. Lol!
Για το άλλο έχεις δίκιο. Το φωτακι την κανει τη δουλειά και, ασφαλώς, η δόνηση.
Οδυσσέα, δε νομίζω να ειναι, καν, τόσο, αλλα μη το βλεπεις έτσι. Να το συγκρίνεις με τη διάρκεια του DS3. Πλήρως φορτισμένο εχτες και το βράδυ είχε φτάσει στη μια γραμμή. Και δεν έπαιξα 8 ώρες με την καμία.
Ασε ποσο κρατουσε το DS3. Και του PS2 ηταν με καλωδιο δεν ηθελε φορτιση επαιζες μεχρι να λιωσει ο εγκεφαλος σου.Ποσο κρατει ενα gaming session ? 3 ωρες συνεχους λιωσιματος? Πολλες ειπα.Τεσπα εμενα μου φαινεται και γαμω.
PS4
Ε αυτο λεω ρε Dragonpaul.Αλλο χειριστηριο το ενα αλλο το αλλο.
PS4
Ούτε το LED πρέπει να καίει πολύ ρεύμα (υποτίθεται ότι είναι ο πιο οικονομικός τρόπος φωτισμού σε σχέση με πυρακτώσεως/φθορίου), όμως θα πρέπει να μας δώσουν επιλογή enable/disable ή ακόμα καλύτερα επιλογή αυξομείωσης της έντασης του φωτός (όπως με το μεγαφωνάκι).
Αν δεν ήταν παρατημένο το παρακάτω site (έχει επιλογή voting), θα τα έγραφα και εκεί πέρα:
http://share.blog.us.playstation.com/
Btw, η δόνηση είναι πολύ αδύναμη σε σχέση με το DS3 ή μόνο σε εμένα φαίνεται έτσι; Μπορεί να φταίει και το KZ, δεν ξέρω...
Last edited by psx3; 15-12-2013 at 17:08.
Dragonpaul (15-12-2013),Jim P (21-12-2013),psx3 (15-12-2013)
mazi me to ps4 pira kai dio moxlous o enas exi diaforetiko lastixo kai otan pezis glistrai i kateuthinsi apo to xeri (prepi na einai elattomatikos)sas exi tixi kai esas kai an nai ti na kano
dolmas (16-12-2013)
Το ίδιο rubbery υλικό δεν είναι με το DS3; Μόνο που πλέον είναι βαθουλωτός ο μοχλός και η στρώση είναι πιο λεπτή σε κάποια σημεία... ενώ στο DS3 υπήρχε ένα παχύ ενιαίο στρώμα.
Αλήθεια, ποιός παραπονέθηκε για τους μοχλούς και το άλλαξαν αυτό;
Δείχνει να έχει κανονικό πλαστικό από κάτω και ένα επιπλέον στρώμα rubbery υλικού, προφανώς για να μην γλιστράει. Δείχνει λοιπόν, αυτό το επιπλέον στρώμα να ξεφτίζει σιγά σιγά ανάλογα με την χρήση. Δεν ξέρω αν είναι μακροπρόθεσμα deal-breaking το να έχει φύγει μέρος του και να έχει μείνει το καθαρό πλαστικό μην γλιστράει και καλά μιας πλέον του οπτικού αποτελέσματος που είναι ελεεινό, αλλά σίγουρα δείχνει κάποια προχειρότητα και σε βάζει σε σκέψεις, πόσες ώρες gaming και ποιοι αφιέρωσαν σε αυτή την κονσόλα και σε αυτό το χειριστήριο και τους ξέφυγε αυτό το πρόβλημα (μικρό - μεγάλο δεν έχει σημασία).
Παιδες χερι με χερι εχει διαφορα. Ειναι σαν τα τιμονια των αυτ/των που βλεπεις σε ιδια αυτοκ/τα με ιδια χιλ/τρα και στο ενα το τιμονι ειναι για αλλαγη.
Σε αρκετο κοσμο τα χερια ιδρωνουν υπερβολικα!
Λετε ρε γμτ σε κανα χρονο να ειμαστε οι περισσοτεροι σε φαση να παρουμε καινουριο D4 ? !
Aρχισε να με ανυσηχει το θεμα με το πλαστικο..
Spoiler!
Bookmarks