Λες να έχει εκτός από αυτή την χρήση και την ίδια που είχε το αντίστοιχο port στο PS Vita. Τόσο secret που ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε και στο τέλος το κατάργησαν κιόλας;
Λες να έχει εκτός από αυτή την χρήση και την ίδια που είχε το αντίστοιχο port στο PS Vita. Τόσο secret που ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε και στο τέλος το κατάργησαν κιόλας;
psx3 (23-10-2013)
Deathtrick (24-10-2013),Nerven (24-10-2013),psx3 (23-10-2013),Stefanos (23-10-2013)
Η καμερα εχει και σταντ για τη τηλεοραση! Πολυ ωραια!
Απορω να δω αν την εχουν και μεσα στο bundle...
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
πλακα θα εχει να μην το συμπεριλαβουν..!φαινεται στανταρ...μακαρι ν μη κανουμε παλι κανα μαγικο
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Κι εγώ τη νόμιζα για μεγαλύτερη.
Ανακαλυψα απο αυτο το βιντεο και το πρωτο πολυ σημαντικο αρνητικο για το ds4, οπως λεει και ο τυπος το πισω κομματι του μοχλου που φαινεται γομωδες τελικα ειναι πλαστικο.
psx3 (28-10-2013)
Καλυτερα δεν ειναι που ειναι πλαστικο; Αν ηταν γομωδες ναι μεν θα στεκοταν καλυτερα στο χερι, αλλα θα λερωνε και πιο ευκολα και θα καθαριζε δυσκολα, ειδικα οταν εχεις ιδρωσει
Δεν κατάλαβα που ειναι το πρόβλημα βασικα, εμένα μια χαρα μου φαίνεται που ειναι πλαστικό.
Hakoo, πως το φανταζοσουν, σαν ποιο μηχάνημα πχ;
Sent from Tapatalk - one of the most overrated and useless apps since times immemorial
Παιδια δεν ειπα οτι ειναι ακριβως προβλημα, προσωπικη αποψη εξεφρασα οτι σε συγκριση με κατι γομωδες το πλαστικο υστερει σε κρατημα.
Αυτο που ειπα basically, κατι rubberized νομιζω εχει πολυ καλυτερο grip απο ενα κοινο πλαστικο. Κατι unofficial controllers πχ που εχουν rubberized back εχουν πολυ ωραιο κρατημα, απλα υστερουν σε ποιοτητα κατασκευης κουμπιων και μοχλων. Φανταζομουν τον συνδιασμο (rubberized back και ποιοτητα σε κουμπια/μοχλους και ειχα ενθουσιαστει). Και σε κινητα εχει ωραια αισθηση, αισθανεσαι οτι δεν γλυστραει η συσκευη.
Last edited by hakoo; 27-10-2013 at 21:34.
Το ασπρο στη φωτογραφια μου φαινεται σα να ειναι βαμμενο...
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Με την πρωτη ματια μου φαινετε ασχημο το ασπρο!! Το μαυρο στο κεντρο και στα χερουλια κατω δεν μου κολλαει καθολου!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
psx3 (02-11-2013)
Ισως εχουν παλι προβλημα με τα sticks τα χειριστηρια..
![]()
Επειδη ο τιτλος μπορει να ειναι παραπλανητικος το αρθρο λεει οτι χαλαει το πλαστικο (δλδ το αισθητικο κομματι) τελοσπαντων, ετσι? Απο τη φθορα και τη χρηση.
Satan has left his killing floor
PS4
Bookmarks