Quote Originally Posted by Fussa View Post
Πανέμορφο είναι. Πολύ καλή δουλειά και προσωπικά οι αναλογικοί μοχλοί μου φένονται κλάσεις ανώτεροι από τους είδη υπάρχοντες. Ένας μου έχει γδαρθεί λίγο και το δάχτυλο γλυστράει σφαίρα, πράγμα που απ'ότι βλέπω δεν θα είναι πρόβλημα εδώ. Αυτό που δεν καταλάβα ή ίσως να παράκουσα, το share button θα κάνει share ΌΛΟ το gamethrough σου ή τα τελευταία "επικά" λεπτά (όπως είπαν). Γιατί αν εγώ παίζω δύο ώρες...λίγο υπερβολή νομίζω να έχω ένα αρχείο 2 ωρών σε .mp4 format σε YYYYYxYYYYY ανάλυση...και άντε να το ανεβάσεις αυτό
από ότι είδα στα screenshots του share, έχει την επιλογή του trimming, δηλαδή να επιλέξεις εσύ το κομμάτι του βίντεο θα μοιράσεις.

Λογικά το PS4 θα κρατάει τα τελευταία 10-15 λεπτά στον δίσκο και θα σου δίνει την δυνατότητα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή να πατήσεις το share και να διαλέξεις ένα μέρος από το βίντεο των τελευταίων λεπτών για να το κάνεις share.

On topic τώρα, το ds4 όντως φαίνεται γαμάτο και με φοβερή ποιότητα κατασκευής (ελπίζω οι photo να μην είναι απλά ένα render)