νεκ ακριβως αυτο, που λεει ο kapa. Ενταξει εχει τα θεματα του το ps4 αλλα ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΝΣΟΛΑ κανει οτι μας εταξε και με το παραπανω(πχ γραφικα εγω δεν περιμενα να δω τοσο καλα)
Μην λέμε ότι θέλουμε. Προφανώς και πρέπει να κάνει όσα το PS3 και η χρονική σύγκριση είναι άκαιρη κατά την γνώμη μου. Σαν να μου λες ότι ΟΚ να μην παίζει Blu Ray 3D επειδή και το PS3 δεν έπαιζε μέχρι κάποια στιγμή που τότε (2006) δεν υπήρχε καλά καλά το πρότυπο αυτό. Για υπάρχουσες και δοκιμασμένες τεχνολογίες και αξεσουάρ, απαιτώ day1 να είναι διαθέσιμες (όχι να περιμένω μήνες και χρόνια για mp3/mp4/mkv/BR 3D/etc). Προφανώς για νέες τεχνολογίες και αξεσουάρ δεν με πειράζει να υπάρξει η αντίστοιχη αναμονή (project proκάτι).
θυμάμαι κάποιος έψαχνε μοχλούς για το DS για να μην βάλει καποτάκια
http://www.tmart.com/1pc-Plastic-Joy...k_p248012.html
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά και αφού πέρασαν κανα δυο λεπτά νομίζοντας πως το σπίτι έχει φαντάσματα είδα πως το ds4 παίζει και στο ps3 όταν είναι συνδεδεμένο σε αυτό με το καλώδιο! μάλλον ήρθε με την 1.71, μάλιστα αν είναι ανοιχτές και οι 2 κονσόλες (ps3 και ps4) τότε χειρίζεσαι και τις 2 ταυτόχρονα/γι αυτό και το σχόλιο πριν περί φαντασμάτων... :/
Πριν κατι μήνες ε? Σημερα το ειδα :Ρ
james9 (07-06-2014)
Οχι δεν εχεις προβλημα, όπως και δεν ανάβει αν το έχεις σηνδεμένο στο ps3με το καλώδιο.
james9 (07-06-2014)
Kkritikos (07-06-2014)
Εμένα στο ds4 δεν με ενοχλεί καθόλου το led. Με ενοχλεί (δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί) η ενσωματωμένη μπαταρία. Θα έπρεπε να έχει μπαταρίες ΑΑ να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Ούτε charge kit, ούτε τίποτα. Με 2 ζευγάρια επαναφορτιζόμενες θα κάναμε τη δουλειά μας.
chronohill (09-06-2014),Kkritikos (09-06-2014),MajereMP44 (09-06-2014),Nerven (17-06-2014)
Kkritikos (09-06-2014)
Δηλαδή προτιμας να βγαζεις και να φορτίσεις μπαταρίες σε άλλον φορτιστή από το απλα να συνδέσεις ενα usb καλώδιο?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Kkritikos (09-06-2014)
chronohill (09-06-2014),Kkritikos (09-06-2014),Nerven (17-06-2014),Starlord (09-06-2014)
Ωραία, έχω το Official urban camouflage στο PS3 και είναι το αγαπημένο μου, αν και έχω ήδη 2 PS4 controllers δεν μου γλυτώνει.
uploaded by odytsak
Bookmarks