Page 51 of 58 FirstFirst ... 41474849505152535455 ... LastLast
Results 1,001 to 1,020 of 1153

Thread: DualShock 4 Official Thread

Quote Originally Posted by fits79 View Post
    Αλλο ρωταω.
    Αν ειναι φορτισμενος ηδη και το βαλεις παλι στη usb θα αναψει το πορτοκαλι φωτακι μονο για μια φορα και δεν θα ξαναναψει ή θα αναβει παντα?

Εμενα αυτο μου κανει.

Αν βγαλω και ξαναβαλω το καλωδιο usb στο μοχλο τοτε αναβει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το πορτοκαλι λαμπακι και δεν ξαναναβει.
    ρε φίλε σοβαρά τώρα, το βάζεις γεμάτο ξανά στην πρίζα και περιμένεις να ξανά ανάψει το φως, ότι φορτίζει; δηλαδή να φορτίσει τι; κάνα μήνα ακόμα να κρατήσει μέχρι τα Χριστούγεννα; Λογικό είναι αφού είναι γεμάτο, θα ανάψει μια φορά και μετά θα σβήσει.............

Quote Originally Posted by Stelioskrete View Post
    του τα 3 τα χειριστιρια παιζουν στο 4?

- - - Updated - - -

του 3 τα
    όχι

Μα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο λεω οτι ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν ειναι φορτισμενη η μπαταρια ή οχι αφου προς το παρον δεν εχω ps4 οποτε δεν μπορω να δω αν ειναι φορτισμενη η μπαταρια που μολις εβαλα τωρα στο μοχλο οποτε......

Αν ειναι φορτισμένη κανει αυτο(Αναβει μια φορα το πορτοκαλι λαμπακι) με το που συνδεσεις το καλωδιο usb και δεν ξαναναβει?

Γιατι ξερω οτι οσο φορτιζει αναβοσβηνει πορτοκαλι λαμπακι.
    Last edited by fits79; 18-11-2014 at 16:47.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Αλλο ρωταω.
    Αν ειναι φορτισμενος ηδη και το βαλεις παλι στη usb θα αναψει το πορτοκαλι φωτακι μονο για μια φορα και δεν θα ξαναναψει ή θα αναβει παντα?

Εμενα αυτο μου κανει.

Αν βγαλω και ξαναβαλω το καλωδιο usb στο μοχλο τοτε αναβει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το πορτοκαλι λαμπακι και δεν ξαναναβει.
    Μα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο λεω οτι ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν ειναι φορτισμενη η μπαταρια ή οχι αφου προς το παρον δεν εχω ps4 οποτε δεν μπορω να δω αν ειναι φορτισμενη η μπαταρια που μολις εβαλα τωρα στο μοχλο οποτε......

Αν ειναι φορτισμένη κανει αυτο(Αναβει μια φορα το πορτοκαλι λαμπακι) με το που συνδεσεις το καλωδιο usb και δεν ξαναναβει?

Πως γινεται να στο κανει αλλα να μην εχεις PS4?

Κουβεντα να γινεται ε?

4. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

Nerven (26-11-2014)

Ένα από όλα συμβαίνει

1) ή μας τρολλάρεις
    2) ή μας τρολλάρεις
    3) ή μας τρολλάρεις

νομίζω το 2ο

Σου απάντησε και ο mihalis13 φίλε, τι άλλο να σου εξηγήσουμε;

6. The Following User Says Thank You to phoenix7 For This Useful Post:

enstikto (18-11-2014)

Οπως προειπα ΔΕΝ εχω ps4 αυτη τη στιγμη και μου κανει αυτο που ειπα οταν του συνδεσω το usb δεν χρειαζεται να ειναι συνδεδεμενο με το ps4 ξερεις για να φορτισει ο μοχλος σε οποιαδηποτε usb θηρα που δινει ρευμα μπορεις να το κανεις ξερεις.

Υπαρχει τροπος να δεις ποσο φορτισμενη ειναι η μπαταρια ΧΩΡΙΣ ps4?

Π.χ. με βαση το τι φωτακι αναβει κ.τ.λ. δεν ξερω ρωταω.

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Ηθελα απί το πρωι να ρωτησω αυτό... Δλδ αγοραστές μονο ds4 χωρίς κονσόλα?

9. The Following User Says Thank You to corsaopc3071r For This Useful Post:

Zeichef (26-11-2014)

Σαν τις συνομιλίες του Σμήναρχου Κάκαλου με τον Σμηνίτη Ντάλα τέτοια φάση ....

- Είναι φορτισμένο αν δεν ανάβει το πορτοκαλί φωτάκι;
    - Ποιο ;
    - Το Dualshock ;
    - Ναι
    - Αν δεν ανάβει το πορτοκαλί φωτάκι;

- ναι ρε το Dualshock

Βάλτο στην πρίζα, με ένα φορτιστή, αν δεν ανάβει το πορτοκαλί φωτάκι, έχει φορτιστεί

11. The Following 6 Users Say Thank You to phoenix7 For This Useful Post:

enstikto (18-11-2014),karlat89 (18-11-2014),katalanos_7 (18-11-2014),muku (19-11-2014),nikon (18-11-2014),PDS (18-11-2014)

Quote Originally Posted by corsaopc3071r View Post
    Ηθελα απί το πρωι να ρωτησω αυτό... Δλδ αγοραστές μονο ds4 χωρίς κονσόλα?
    Οχι στην ουσια αυτος ο μοχλος το ειχε ενας φιλος και δεν του δουλευε σωστα και μου τον εδωσε εγω τον ανοιξα και τον εφτιαξα γι' αυτο και εχω dualshock4 χωρις κονσολα.

Quote Originally Posted by phoenix7 View Post
    Σαν τις συνομιλίες του Σμήναρχου Κάκαλου με τον Σμηνίτη Ντάλα τέτοια φάση ....

- Είναι φορτισμένο αν δεν ανάβει το πορτοκαλί φωτάκι;
    - Ποιο ;
    - Το Dualshock ;
    - Ναι
    - Αν δεν ανάβει το πορτοκαλί φωτάκι;

- ναι ρε το Dualshock

Βάλτο στην πρίζα, με ένα φορτιστή, αν δεν ανάβει το πορτοκαλί φωτάκι, έχει φορτιστεί
    Τωρα ποιος τρολλαρει ποιον???
    Αν δεν θελετε με τη καμια να απαντησετε στις ερωτησεις μου απλα ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ αλλα δεν μπορειτε να με κατηγορειτε για τρολλ ειδικα αν ρωταω κατι σοβαρο χωρις ιχνος ειρωνιας κατι που εσεις κανετε ΜΟΝΙΜΟΣ.

14. The Following 2 Users Say Thank You to fits79 For This Useful Post:

Zeichef (26-11-2014)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Είναι τέρμα φορτισμένο για αυτόσβήνει μετά. Αν ήθελε φορτιση θα έμενε αναμένο το πορτοκαλί λαμπάκι και ανά περιόδους θα έσβηνε για λίγο για να δείξει σε ποιο στάδιο βρίσκεται η φόρτιση.

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

μπρουμε να αλλαξουμε το χρωμα που βγαζει to light bar του dualshock 4?
    και αν δεν γινετε απο τις ρυθμισεις, υπαρχει καπου να αγορασω αυτοκολλητο?

PSN ID
    Nek_Food

Από κάποιες ρυθμίσεις ουσιαστικά όχι, γιατί από τα προρυθμισμένα χρώματα αναγνωρίζει ποιος χρήστης είναι ενεργός και assigned στο καλθε χειριστήριο. Έμμεσα απλά μπορείς να έχεις ανενεργό το αυτόματο sign in και αλλάζοντας χρήστες μέχρι να βρεις αυτό που σου αρέσει, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να το κάνεις κάθε φορά και δεν νομίζω ότι είναι αυτό που ζητάς. Αυτοκόλλητα ναι υπάρχουν αλλά όχι για να αλλάζουν το χρώμα από ολσο ξέρω απλά για να προσθέτουν όμορφα γραφικά στο φωτιςμένο πλαίσιο.

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Από κάποιες ρυθμίσεις ουσιαστικά όχι, γιατί από τα προρυθμισμένα χρώματα αναγνωρίζει ποιος χρήστης είναι ενεργός και assigned στο καλθε χειριστήριο. Έμμεσα απλά μπορείς να έχεις ανενεργό το αυτόματο sign in και αλλάζοντας χρήστες μέχρι να βρεις αυτό που σου αρέσει, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να το κάνεις κάθε φορά και δεν νομίζω ότι είναι αυτό που ζητάς. Αυτοκόλλητα ναι υπάρχουν αλλά όχι για να αλλάζουν το χρώμα από ολσο ξέρω απλά για να προσθέτουν όμορφα γραφικά στο φωτιςμένο πλαίσιο.
    το ξερω οτι υπαρχουν αυτοκολλητα αλλα ηθελα να αλλαζουν χρωμα και οχι απλα να προσθετουν ομορφα γραφικα..
    thanxx Nek.!

19. The Following User Says Thank You to AriStos13 For This Useful Post:

Nek_Food (26-11-2014)

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Και τα 2 dual μου τριζουν σε r1 k r2 k γενικα θεωρω κακη την ποιοτητα κατασκευης δν μ δινει αισθηση στιβαρου κοντρολλερ...Επισης δν εχουν πολλες ωρες και ειδικα το δευτερο ηταν και το πρωτο π το εμφανισε και δν εχει ουτε τις μισες ωρες χρησης του πρωτου μ..

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by katsouras View Post
    Και τα 2 dual μου τριζουν σε r1 k r2 k γενικα θεωρω κακη την ποιοτητα κατασκευης δν μ δινει αισθηση στιβαρου κοντρολλερ...Επισης δν εχουν πολλες ωρες και ειδικα το δευτερο ηταν και το πρωτο π το εμφανισε και δν εχει ουτε τις μισες ωρες χρησης του πρωτου μ..
    μήπως τ πατάς μ πλ δνμ?
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Οχι φιλε πολυ light.Το αλλο παιζει γιατι ειναι αγαρμπος ο φιλος μ π το χειριζεται αρκετα αλλα το δικο μ οχι πολυ νορμαλ μεταχειριση..

PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by AriStos13 View Post
    το ξερω οτι υπαρχουν αυτοκολλητα αλλα ηθελα να αλλαζουν χρωμα και οχι απλα να προσθετουν ομορφα γραφικα..
    thanxx Nek.!
    Δεν ξέρω αν θα έχει νόημα κάτι τέτοιο γιατί πέραν του περιτού "ποιος χρήστης είσαι" ακόμη κι αν δεν έχεις την κάμερα, κάποια παιχνίδια χρησιμοποιούν αρκετά δημιουργικά την δυνατότητα εναλλαγής του φωτισμού και ένα τέτοιο μονόχρωμο αυτοκόλλητο θα τις κατέστρεφε κάτι τέτοιες δυνατότητες. Αν σε ενοχλεί, χαμήλωσε στο πιο χαμηλό επίπεδο το dim στις ρυθμίσεις και δεν θα είναι τόσο έντονο με αναμένα φώτα.

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Δεν ξέρω αν θα έχει νόημα κάτι τέτοιο γιατί πέραν του περιτού "ποιος χρήστης είσαι" ακόμη κι αν δεν έχεις την κάμερα, κάποια παιχνίδια χρησιμοποιούν αρκετά δημιουργικά την δυνατότητα εναλλαγής του φωτισμού και ένα τέτοιο μονόχρωμο αυτοκόλλητο θα τις κατέστρεφε κάτι τέτοιες δυνατότητες. Αν σε ενοχλεί, χαμήλωσε στο πιο χαμηλό επίπεδο το dim στις ρυθμίσεις και δεν θα είναι τόσο έντονο με αναμένα φώτα.
    οχι βρε συ.. δεν με καταλαβες και φταιω εγω ετσι οπως το εγραψα.. δεν θελω να μειωσω ουτε να κρυψω τον φωτισμο..ισα ισα που μου αρεσει παρα πολυ.. απλα ηθελα να αλλαξω το χρωμα π.χ. σε πρασινο αυτη την βδομαδα σε κιτρινο την αλλη..!

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Quote Originally Posted by AriStos13 View Post
    οχι βρε συ.. δεν με καταλαβες και φταιω εγω ετσι οπως το εγραψα.. δεν θελω να μειωσω ουτε να κρυψω τον φωτισμο..ισα ισα που μου αρεσει παρα πολυ.. απλα ηθελα να αλλαξω το χρωμα π.χ. σε πρασινο αυτη την βδομαδα σε κιτρινο την αλλη..!
    ροζ με βουλες ποια εβδομαδα του ετους θα βαλεις??

Spoiler!

26. The Following User Says Thank You to ilias78 For This Useful Post:

AriStos13 (26-11-2014)

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Μια βδομάδα κάθε μήνα!!!

Στάλθηκε από το One Mini μου

Bookmarks

Bookmarks