http://community.us.playstation.com/.../td-p/42265241
^ Σύμφωνα με το παραπάνω υπάρχουν όντως κάποια καλά επιχειρήματα γιατί πρέπει να γίνεται η επικοινωνία μέσω USB όταν είναι συνδεδεμένο με καλώδιο στην κονσόλα... π.χ. ασύρματες παρεμβολές σε LAN tournaments.
Εικάζω ότι είναι παράλειψη λόγω του μισοτελειωμένου OS και μπορεί να φτιαχτεί εύκολα. Σε PC/PS3 το DS4 υποστηρίζει επικοινωνία μέσω USB.
Από οτι φαίνεται η SONY αλλάζει τα DS4 που μάλλον ήταν προβληματικά ( φθορά στα thumbsticks ) με καινούργια .
Στην USA σε καταστήματα των BEST BUY πήρε πίσω τα απούλητα DS4 και τα άλλαξε με καινούργια .
A source, which will remain anonymous-but I will say is in the form of a Best Buy manager, told me this weekend that the controllers were collected and replaced with new ones.
http://www.examiner.com/article/unco...rs-from-stores
Μετά από πολυ λιωσιμο με το ds4 με resogun και dead nation εχω να παρατηρησω οτι εχει πολυ καλυτερο grip απο το ds3 και σε συνδυασμο με τα καποτακια που του εβαλα ειναι κορυφη μαζι. Το μονο που μου φανηκε οτι δεν προσεξαν ειναι το κουμπακι options το οποιο ειναι και μικρο αλλα και σε λαθος θεση αν τα χερια σου δεν ειναι παιδιου 12 ετων. Καταλαβαινω οτι εχει φαει χωρο το touchpad αλλα θα μπορουσαν να το κανουν λιγο μεγαλυτερο τουλαχιστον. Για το share τα ιδια απλα δεν το αναφερω γιατι δεν το χρησιμοποιω ποτε.
Μακαρι να ισχυει κατι τετοιο!
εγώ πάντως όπως είχα πει το δεκέβριο που μου κόλαγε το L1 το πήγα στον κοτσοβολο και μου το άλλαξε ( έχω την 4ετή εγγύηση ). Οπότε ίσως κάναν το ίδιο και με τα thumbsticks.
- - - Updated - - -
εγώ πάντως όπως είχα πει το δεκέβριο που μου κόλαγε το L1 το πήγα στον κοτσοβολο και μου το άλλαξε ( έχω την 4ετή εγγύηση ). Οπότε ίσως κάναν το ίδιο και με τα thumbsticks.
james9 (21-03-2014)
Εγώ γενικά δεν το πατάω... σε τι προσφέρει;;; χαχααχα μια χαρά με βολεύει το ps button αντί για pause χαχαχαχα
έβαλα στο PS3 να παίξω το Tomb Raider που έδωσε το plus και δε με βόλευε το DS3 καθόλου όμως, τελικά έβαλα το DS4 ( παρήγγειλα 3μετρα καλώδια ) και πραγματικά το PS3 ξαναπήρε ζωή, οκ δεν έχει vibration και έχει το καλώδιο, αλλα λεπτομέρειες, παίζω άνετα και ωραία.
Προσοχή μην την πατήσεις κι εσύ: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=785070
ναι ναι το είχα διαβάσει, κανένα πρόβλημα, παιδιά πραγματικά ΠΟΛΥ καλη φάσηενθουσιάστικα γιατί δεν με βολεύει πια καθόλου το DS3
ωπ να το πρόβλημα, δεν μπορείς να βγείς στο home screen![]()
FotisGRC (22-03-2014)
Ολά τα κουμπιά του DS4 δουλεύουν εκτός του pad και του ps/home button στο Ps3 με καλώδιο . Το share ειναι το select και το options ειναι το start. Ο λογος που δεν δουλευει το το ps/home στο ps3 με καλωδιο ειναι ωστε να μην ανάβεις καταλάθος το PS4 .
Όταν το δουλεύεις με το ps3 με καλώδιο το led είναι κλειστο . Αν δεις οτι το led είναι ανοικτό τοτε μαλλον εχεις ανάψει και το ps4 .
Την έχω πατήσει και κόντεψα καταλάθος να κάνω πα@@@@@ στο ps4 παίζοντας ps3 με το DS4 .
Όντως το DS3 ειναι χάλια σε σχέση με το DS4 , δεν ειχα ποτε PS3 και πηρα ενα used για τα παιχνιδια του plus . Τι σκ@@@ το κάνανε τόσο μικρο , για τα χέρια των γιαπωνέζων το σχεδίασαν ;
Last edited by memix; 22-03-2014 at 07:21.
Kkritikos (22-03-2014)
Εγώ πάντως παίζω απροβλημάτιστα με όλα τα χειριστήρια και σε όλες τις κονσόλες. Δεν καταλαβαίνω πως λέτε έπαιξα στο DS4 και δεν μπορώ να ξαναπαίξω στο DS3, οπότε βάζω πια το DS4 στο PS3 για να παίξω. Εντάξει οι διαφορές υπάρχουν όπως υπήρχαν και μεταξυ 360pad και DS3 και όντως είναι καλύτερο σε όλα (πλην διάρκειας μπαταρίας) αλλά το learning circle (ή καλύτερα το get used to again circle) ειναι πολύ μικρό σε εμένα, μέχρι να κόψω βόλτα στα μενού της κονσόλας και να αρχίσει το παιχνίδι, άντε το πολύ και ένα 3λεπτο παιχνίδι όλα μία χαρά. Μόνο σε κάποια παιχνίδια μεταξύ τους (BF4/KZ:SF) καμιά φορά στην αρχή μπερδευόμουν που άλλαξαν το R1 με το R2 και μου πήρε λίγη ώρα να πυροβολήσω και έλεγα, τι διάβολο μου τέλειωσαν οι σφαίρες; Αλλά δεν φταίει το χειριστήριο για αυτό. Πάντως τόσα θέματα που λέτε όπως να κουτουλάνε δάκτυλα, να γλυστράνε, κλπ ποτέ δεν είχα και δεν έχω, μία χαρά παίζω και με το DS3 κι ας έχω παίξει αρκετό καιρό πριν επάνω στο DS4.
Τέλος πάντων, φταίει ίσως που είμαι unique, ξεχωριστός, μοναδικοαπιστευτος αυτό μάλλον είναι...![]()
Dragonpaul (22-03-2014),panos74gr (23-03-2014),psx3 (22-03-2014)
^ Κι εγώ το ίδιο.
Επίσης, να πω ότι καταλαβαίνω όσους τους βολεύουν τα L2/R2 για aim/shoot, επειδή θυμίζουν σκανδάλη όπλου στο DS4, αλλά εγώ έχω το εξής πρόβλημα: έχω συνηθίσει να βάζω τους δείκτες στα L1/R1 και τους μεσαίους στα L2/R2.
Τώρα στο DS4 (αν δεν υπάρχουν customizable controls) αναγκάζομαι να παίζω με τους δείκτες στα L2/R2 και όπως καταλαβαίνετε, είναι εργονομικά αδύνατο να έχω ταυτόχρονα τους μεσαίους στα L1/R1.
Nek_Food (22-03-2014)
dlevel (22-03-2014),donkixoths (22-03-2014),Nek_Food (22-03-2014),psx3 (22-03-2014)
χαχαχα.
ναι εγώ δεν μπορούσα να παίξω με το ds3 δεν ξέρω γιατί... τέσπα έχω 3 ds4 και έβαλα το ένα με 3μετρο καλώδιο και το έχω αφήσει στο ps3.
Καλησπέρα. Μια ερωτησούλα. Το χειριστήριο φορτίζει μόνο όταν είναι ανοιχτή η κονσόλα ή και όταν είναι standbay ή ακόμα και κλειστή; Ευχαριστώ για την απάντηση!!!
Bookmarks