Page 20 of 25 FirstFirst ... 10161718192021222324 ... LastLast
Results 381 to 400 of 497

Thread: Diablo 3

Elite Terastios's Avatar
    PSN ID
    DHMHTRHS_HAWK
    Name
    Δημητρης

Αλλά 350 bounties για πλατίνα.... Απίστευτο δεν περίμενα ποτε ότι θα έπαιρνα πλατίνα σε RPG....

2. The Following 2 Users Say Thank You to Terastios For This Useful Post:

djpar (01-12-2014)

Senior Member anbis's Avatar
    PSN ID
    anbis13

Εγώ θέλω αλλά 220.πολύ κάψιμο αυτό το κύπελλο. Και αλλά 30 λεβελ για να έχω και τους εξι στο 70...!!!!

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Το κατεβασα τελικα απτο store.ειναι πρωτη φορα που αγοραζω ΑΑΑ τιτλο απο κει...
    Βλεπω στο information οτι ειναι ξερω γω κατεβασμανα 15/40 gb.συνεχιζει και κατεβαζει στη πορεια?
    Επισης γιατι μου εχει δυο ξεχωριστα εικονιδια?το 1 ειναι στα σλαβικα τι σκατα ειναι και το αλλο εχει την αγγλικη εκδοση.Δν μπορω να διαγραψω την εκδοση που δεν χρησιμοποιω?Γιατι να μου τρωει τζαμπα χωρο?
    Καντε με add οσοι παιζετε αν κολλησω οπως με το 2 δεν θα διαγραφει ποτε απτον σκληρο...
    Σε βλεπω να τρως τρελο κολλημα λυπαμαι που στο λεω. Το τελευταιο χρονικο διαστημα δε λεει να ξεκολλησει απο τη κονσολα μου το δισκακι.
    (Τρεμω στην ιδεα μη παει καμια απο τις μικρες μου, το βγαλει και γινει σε χρονο dt σουβερ....Κανονας, η κονσολα κλεινει απο το διακοπτη παντα οταν δε χρησιμοποιειται.Ευτυχως που δε το εχουν ακομη ανακαλυψει lol)
    Δυστυχως δε μπορω να σου στειλω τιποτα γιατι το εχω σε ps3 εκδοση.

5. The Following User Says Thank You to Axilleas_GR For This Useful Post:

chronohill (01-12-2014)

Advanced Member Mouxlalouda's Avatar
    PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

το αγόρασα και γω σήμερα το παιχνίδι σε digital. εμένα μου βγάζει 4 αρχεία να κατεβάσω, 2 update files και 2 κανονικά. ενώ αρχίζει και λέει 40 γίγα αρχείο, μετά γίνεται 5,5. ομοίως και με το 2ο αρχείο, ξεκινά στα 20 γίγα και γίνεται 5,5. έχω μπερδευτεί τελείως λέμε χαχα. κατέβασα το αρχείο με τα 20 γίγα και το παιχνίδι ήταν στα πολωνικά. τώρα κατεβάζω το άλλο με τα 40 γίγα. άντε να δούμε... chronohill αν έβγαλες άκρη, πες μου και μένα τι να κάνω...
    Today is a good day to die...

7. The Following User Says Thank You to Mouxlalouda For This Useful Post:

chronohill (02-12-2014)

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Γιωργο ετοιμασου για καψιμο!!!!!καλοπαιχνιδο να μας ειναι.
    Λοιπον για το θεμα μας με τα δυο αρχεια που βγαζει δεν εχω καταληξει.ενα γρηγορο ψαξιμο που εκανα με πληροφορησε οτι:
    1.τα 62 gb που γραφει οτι ειναι ολο το παιχνιδι δεν ισχυουν.ειναι πολυ λιγοτερα απλα δεν το εχουν διορθωσει και δεν ξερω το γιατι.τουλαχιστον ετσι γραφουν διαφοροι στο ιντερνετ...
    2.θα παιζεις απο το αρχειο που λεει English version.το αλλο με τα πολωνικα/Ρωσικα που μας τρωει χωρο δεν εχω τολμησει να το διαγραψω.λογικα δεν θα εχουμε προβλημα εφοσον παιζουμε απο το αλλο αρχειο...
    Σωστα ειναι τα αρχεια που κατεβαζεις τα 2 αλλα ειναι τα updates...
    Spoiler!

PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

λοιπόν τελικά την έβγαλα την άκρη χαχα. τα πολωνικά σβήστα άνετα, το παιχνίδι παίζει κανονικά. για να βρεις ποιο είναι το κανονικό από τα 4 αρχεία κάνεις delete το update που ΔΕΝ γράφει english και σου σβήνει μαζί και το πολωνικό. το αγγλικό είναι αυτό που όταν ξεκινάς να το κατεβάσεις, είναι στα 40 γίγα. αυτό θέλουμε χεχε. αδερφέ, το παιχνίδι το έχω πλατίνα ήδη στο ps3 και τώρα πάω και για το ps4. το καλό είναι πως χτες που μετέφερα το save, μου έδωσε αρκετά trophies και κυρίως μου έδωσε αυτό που θέλει 6 χαρακτήρες στα 70 lvl... κάνε με add να λιώσουμε...

10. The Following User Says Thank You to Mouxlalouda For This Useful Post:

Axilleas_GR (03-12-2014)

PSN ID
    chronohill

Δικεεεε μου!
    Και πριν π ημουν στο σπιτι με ετρωγε το χερι μου να το διαγραψω το βρωμοπολωνικο!θα φαει ντιλιτ αυριο με τρελα!!!ξεχαστηκα σημερα και δν σε εκανα add,αυριο ετοιμασου!
    Επισης σκεφτομαι με τι χαρακτηρα να ξεκινησω.καταληγω στον witch doctor.στο 2 σκεψου ο αγαπημενος μου ηταν ο δρυιδης.ειχα παιξει και παλαντιν.θελω μαγεια δηλαδη αλλα οχι wizard...
    Spoiler!

12. The Following User Says Thank You to chronohill For This Useful Post:

Axilleas_GR (03-12-2014)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Γιώργο έχω αρχίσει και ψηνομαι....:-P

PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

εγώ φίλε μου αυτό έκανα και έπιασε. ελπίζω να μην σου κάνει καμιά βλακεία, αν το κάνεις. εγώ μάγο ξεκίνησα, αλλά πλέον έχω main τον ντόκτορα. κόβω άπειρο dmg, γτ σήκωσα καλά drops. φαρμάρω άνετα t5 solo να φανταστείς.

χάρη σε περιμένω εναγωνίως ρε φίλε... μακάρι να έρθεις. πάντως το παιχνίδι είναι άλλη φάση στο ps4. καμία σχέση...

15. The Following User Says Thank You to Mouxlalouda For This Useful Post:

chronohill (03-12-2014)

PSN ID
    anbis13

Δικεεεε μου!
    Και πριν π ημουν στο σπιτι με ετρωγε το χερι μου να το διαγραψω το βρωμοπολωνικο!θα φαει ντιλιτ αυριο με τρελα!!!ξεχαστηκα σημερα και δν σε εκανα add,αυριο ετοιμασου!
    Επισης σκεφτομαι με τι χαρακτηρα να ξεκινησω.καταληγω στον witch doctor.στο 2 σκεψου ο αγαπημενος μου ηταν ο δρυιδης.ειχα παιξει και παλαντιν.θελω μαγεια δηλαδη αλλα οχι wizard...
    Ο καλύτερος για εμένα είναι ο monk...βέβαια τον witch doctor τον εχω ακόμα στο 35 οποτε είναι για τον μονο που δεν μπορω να πω με σιγουριά πως διαμορφώνεται.

17. The Following User Says Thank You to anbis For This Useful Post:

chronohill (03-12-2014)

Elite Terastios's Avatar
    PSN ID
    DHMHTRHS_HAWK
    Name
    Δημητρης

Όλοι οι χαρακτήρες σπερνουν με το κατάλληλο σετ αλλά αν θέλετε εύκολα στην αρχή πάρτε τον crusader είναι σαν χακεμενος και γενικός οποίος το ξεκινάει τωρα να το βάλει με την μια στο hard μην το φοβάστε και καλύτερο εχπ και ντροπ.

PSN ID
    anbis13

Έχω καεί εδώ και δυο μέρες έχω μαζέψει του κόσμου τα legentery 70 και δεν μου πετάει ενα παντελονάκι να παρουμε το trophy....!!!!παιζει κανένα δανεικό ρε παιδιά;να το φορέσω για ενα λεπτακι θέλω.και σας δεινω οτι χω στο stash μετα...

PSN ID
    anbis13

Level 70 με εξι διαφορετικούς χαρακτήρες... !!!το πήραμε το κύπελο

21. The Following User Says Thank You to anbis For This Useful Post:

djpar (10-12-2014)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by anbis View Post
    Level 70 με εξι διαφορετικούς χαρακτήρες... !!!το πήραμε το κύπελο
    Εισαι ωραιος!!!

Και εγω θελω να το παρω το παιχνιδακι, αλλα ειναι τοσα πολλα αλλα παιχνιδια που θελω να παιξω που δεν εχω χρονο. Το 3 στο PS3 το ειχα λιωσει παντως!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PSN ID
    chronohill

Το ξεκινησα με Witch Doctor και ξενερωσα την ζωη μου...Δεν εχω τπτ με τον χαρακτηρα αλλα δεν μαρεσε για πρωτο playthrough και απογοητευτηκα...ευτυχως πηρα την αποφαση και ξεκινησα απτην αρχη με wizard.το διασκεδαζω οσο δεν παει!
    Εχουν γινει πολλες αλλαγες απτο 2 αλλα δεν αργησα να νιωσω τον εθισμο και τον οργασμο οπως στο προηγουμενο.πολυ ωραια τα βιντεο, το story κλασσικο Diablo με οτι συνεπαγεται αυτο...δεν μπορω να αφησω το χειριστηριο κατω...
    καντε με add ρε μαγκες οσοι δεν ειμαστε φιλοι...
    Spoiler!

PSN ID
    anbis13

Εμενα με έκανες.οποτε απο αύριο οποτε με βλέπεις μεσα κάνε για κανένα online.και αν έχω και κανένα καλό αντικείμενο θα στο πετάξω να το πάρεις.ο doctor είναι καλός στην πορεία...

PSN ID
    chronohill

θελω να βγαλω την πρωτη φορα μονος μου το στορυ γιατι επαιξα με εναν φιλο και δεν μαρεσε...θελω να συγκεντρωθω, να το απολαυσω να το ψαξω!!!!
    οταν τελειωσω ομως την πρωτη φορα μετα θα το καψουμε!
    thanx για την αποδοχη
    Spoiler!

26. The Following User Says Thank You to chronohill For This Useful Post:

anbis (10-12-2014)

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Το ξεκινησα με Witch Doctor και ξενερωσα την ζωη μου...Δεν εχω τπτ με τον χαρακτηρα αλλα δεν μαρεσε για πρωτο playthrough και απογοητευτηκα...ευτυχως πηρα την αποφαση και ξεκινησα απτην αρχη με wizard.το διασκεδαζω οσο δεν παει!
    Εχουν γινει πολλες αλλαγες απτο 2 αλλα δεν αργησα να νιωσω τον εθισμο και τον οργασμο οπως στο προηγουμενο.πολυ ωραια τα βιντεο, το story κλασσικο Diablo με οτι συνεπαγεται αυτο...δεν μπορω να αφησω το χειριστηριο κατω...
    καντε με add ρε μαγκες οσοι δεν ειμαστε φιλοι...

Εγώ σε έχω και έπαιζα local coop με τον ξάδερφο και έναν φίλο, αλλά τώρα στις γιορτές θα το ξαναπιάσω. Με Demon Hunter έπαιζα και το καταευχαριστήθηκα, τώρα έχω ξεκινήσει και με Templar. Αν σε πετύχω θα στείλω invite.

28. The Following User Says Thank You to tsakali GR For This Useful Post:

chronohill (11-12-2014)

Γεια σας παιδια , και εγω το πηρα ξεκίνησα με crusader και εχω φτάσει επίπεδο 19. Ειναι ντυμένος στα κίτρινα και εχω κανει μια φορεσιά που οταν δέχομαι χτυπήματα δεν πέφτει η ζωή του. Άσχετος οπως κατάλαβατε αλλα με εχει πορωσει τρέλα και το ψαχνω πολυ. Οποίος θελει για φίλο πολυ ευχαρίστως να μάθω και κατι απο έμπειρους

PSN ID
    anbis13

LamZoe σε εκανα add.
    Chronohill ελπίζω αυτο που σου έστειλα να ειναι καλο.
    Να παίξουμε online καμια μέρα.παίρνεις πιο εύκολα τα level.

Bookmarks

Bookmarks