Αλλά 350 bounties για πλατίνα.... Απίστευτο δεν περίμενα ποτε ότι θα έπαιρνα πλατίνα σε RPG....
djpar (01-12-2014)
Σε βλεπω να τρως τρελο κολλημα λυπαμαι που στο λεω. Το τελευταιο χρονικο διαστημα δε λεει να ξεκολλησει απο τη κονσολα μου το δισκακι.
(Τρεμω στην ιδεα μη παει καμια απο τις μικρες μου, το βγαλει και γινει σε χρονο dt σουβερ....Κανονας, η κονσολα κλεινει απο το διακοπτη παντα οταν δε χρησιμοποιειται.Ευτυχως που δε το εχουν ακομη ανακαλυψει lol)
Δυστυχως δε μπορω να σου στειλω τιποτα γιατι το εχω σε ps3 εκδοση.
chronohill (01-12-2014)
το αγόρασα και γω σήμερα το παιχνίδι σε digital. εμένα μου βγάζει 4 αρχεία να κατεβάσω, 2 update files και 2 κανονικά. ενώ αρχίζει και λέει 40 γίγα αρχείο, μετά γίνεται 5,5. ομοίως και με το 2ο αρχείο, ξεκινά στα 20 γίγα και γίνεται 5,5. έχω μπερδευτεί τελείως λέμε χαχα. κατέβασα το αρχείο με τα 20 γίγα και το παιχνίδι ήταν στα πολωνικά. τώρα κατεβάζω το άλλο με τα 40 γίγα. άντε να δούμε... chronohill αν έβγαλες άκρη, πες μου και μένα τι να κάνω...
chronohill (02-12-2014)
Γιωργο ετοιμασου για καψιμο!!!!!καλοπαιχνιδο να μας ειναι.
Λοιπον για το θεμα μας με τα δυο αρχεια που βγαζει δεν εχω καταληξει.ενα γρηγορο ψαξιμο που εκανα με πληροφορησε οτι:
1.τα 62 gb που γραφει οτι ειναι ολο το παιχνιδι δεν ισχυουν.ειναι πολυ λιγοτερα απλα δεν το εχουν διορθωσει και δεν ξερω το γιατι.τουλαχιστον ετσι γραφουν διαφοροι στο ιντερνετ...
2.θα παιζεις απο το αρχειο που λεει English version.το αλλο με τα πολωνικα/Ρωσικα που μας τρωει χωρο δεν εχω τολμησει να το διαγραψω.λογικα δεν θα εχουμε προβλημα εφοσον παιζουμε απο το αλλο αρχειο...
Σωστα ειναι τα αρχεια που κατεβαζεις τα 2 αλλα ειναι τα updates...
Spoiler!
λοιπόν τελικά την έβγαλα την άκρη χαχα. τα πολωνικά σβήστα άνετα, το παιχνίδι παίζει κανονικά. για να βρεις ποιο είναι το κανονικό από τα 4 αρχεία κάνεις delete το update που ΔΕΝ γράφει english και σου σβήνει μαζί και το πολωνικό. το αγγλικό είναι αυτό που όταν ξεκινάς να το κατεβάσεις, είναι στα 40 γίγα. αυτό θέλουμε χεχε. αδερφέ, το παιχνίδι το έχω πλατίνα ήδη στο ps3 και τώρα πάω και για το ps4. το καλό είναι πως χτες που μετέφερα το save, μου έδωσε αρκετά trophies και κυρίως μου έδωσε αυτό που θέλει 6 χαρακτήρες στα 70 lvl... κάνε με add να λιώσουμε...
Axilleas_GR (03-12-2014)
Δικεεεε μου!
Και πριν π ημουν στο σπιτι με ετρωγε το χερι μου να το διαγραψω το βρωμοπολωνικο!θα φαει ντιλιτ αυριο με τρελα!!!ξεχαστηκα σημερα και δν σε εκανα add,αυριο ετοιμασου!
Επισης σκεφτομαι με τι χαρακτηρα να ξεκινησω.καταληγω στον witch doctor.στο 2 σκεψου ο αγαπημενος μου ηταν ο δρυιδης.ειχα παιξει και παλαντιν.θελω μαγεια δηλαδη αλλα οχι wizard...
Spoiler!
Axilleas_GR (03-12-2014)
Γιώργο έχω αρχίσει και ψηνομαι....:-P
εγώ φίλε μου αυτό έκανα και έπιασε. ελπίζω να μην σου κάνει καμιά βλακεία, αν το κάνεις. εγώ μάγο ξεκίνησα, αλλά πλέον έχω main τον ντόκτορα. κόβω άπειρο dmg, γτ σήκωσα καλά drops. φαρμάρω άνετα t5 solo να φανταστείς.
χάρη σε περιμένω εναγωνίως ρε φίλε... μακάρι να έρθεις. πάντως το παιχνίδι είναι άλλη φάση στο ps4. καμία σχέση...
chronohill (03-12-2014)
chronohill (03-12-2014)
djpar (10-12-2014)
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Το ξεκινησα με Witch Doctor και ξενερωσα την ζωη μου...Δεν εχω τπτ με τον χαρακτηρα αλλα δεν μαρεσε για πρωτο playthrough και απογοητευτηκα...ευτυχως πηρα την αποφαση και ξεκινησα απτην αρχη με wizard.το διασκεδαζω οσο δεν παει!
Εχουν γινει πολλες αλλαγες απτο 2 αλλα δεν αργησα να νιωσω τον εθισμο και τον οργασμο οπως στο προηγουμενο.πολυ ωραια τα βιντεο, το story κλασσικο Diablo με οτι συνεπαγεται αυτο...δεν μπορω να αφησω το χειριστηριο κατω...
καντε με add ρε μαγκες οσοι δεν ειμαστε φιλοι...
Spoiler!
θελω να βγαλω την πρωτη φορα μονος μου το στορυ γιατι επαιξα με εναν φιλο και δεν μαρεσε...θελω να συγκεντρωθω, να το απολαυσω να το ψαξω!!!!
οταν τελειωσω ομως την πρωτη φορα μετα θα το καψουμε!
thanx για την αποδοχη
Spoiler!
anbis (10-12-2014)
chronohill (11-12-2014)
Γεια σας παιδια , και εγω το πηρα ξεκίνησα με crusader και εχω φτάσει επίπεδο 19. Ειναι ντυμένος στα κίτρινα και εχω κανει μια φορεσιά που οταν δέχομαι χτυπήματα δεν πέφτει η ζωή του. Άσχετος οπως κατάλαβατε αλλα με εχει πορωσει τρέλα και το ψαχνω πολυ. Οποίος θελει για φίλο πολυ ευχαρίστως να μάθω και κατι απο έμπειρους
Bookmarks