Page 12 of 25 FirstFirst ... 2891011121314151622 ... LastLast
Results 221 to 240 of 497

Thread: Diablo 3

Elite Terastios's Avatar
    PSN ID
    DHMHTRHS_HAWK
    Name
    Δημητρης

Εγω πάντως φίλε μου το πηγα ενα ενα με τον βάρβαρο καθε φορά που τερμάτισα το παιχνίδι ανέβαζα και δυσκολία ο templar βοηθάει πιο πολυ απο όλους πιστεύω γιατι σε ανεβάζει στην ζωή
    Και μια συμβουλή μην κοιτάτε τοσο το damage που γράφουν τα όπλα/δαχτυλίδια /μενταγιόν αλλά τα οπτιον να εχουν critical damage και αν γινεται και το αλλο μαζι change critical ςγω στο Master τρώω πολυ ξύλο αν μείνω ακίνητος αλλά επειδή βαραω τρελό critical ειναι τα κίτρινα που βλέπετε δεν με έχουν εκτός αν πέσουν πολλα μαζι εχω δει damage πανω απο 1δις και τα νορμάλ μου ειναι 350/800μυρια

Advanced Member Mouxlalouda's Avatar
    PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

καλησπέρα. αγόρασα και γω το diablo 3 uee για το ps3, οπότε όποιος θέλει ας με κάνει add να παίζουμε παρέα. επίσης 2 μέρες τώρα δεν μπορώ να παίξω online, μου βγάζει μήνυμα πως δεν μπορεί να συνδεθεί στους σέρβερς της εταιρίας. γνωρίζει κανείς κάτι για το θέμα;
    Today is a good day to die...

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Αυτές τις μέρες υπήρχε πρόβλημα γιατί το PSN δέχτηκε DDOS attack.
    Σήμερα νομίζω έχει και συντήρηση.

4. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Mouxlalouda (28-08-2014)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by Mouxlalouda View Post
    καλησπέρα. αγόρασα και γω το diablo 3 uee για το ps3, οπότε όποιος θέλει ας με κάνει add να παίζουμε παρέα. επίσης 2 μέρες τώρα δεν μπορώ να παίξω online, μου βγάζει μήνυμα πως δεν μπορεί να συνδεθεί στους σέρβερς της εταιρίας. γνωρίζει κανείς κάτι για το θέμα;
    Όταν γυρίσω το βράδυ σπίτι είναι πολύ πιθανό να είμαι μέσα οπότε σε κάνω add :-)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Guys, μια ερώτηση.
    Πηρα το παιχνίδι μόλις. Στο κουτί λέει οτι συμπεριλαμβάνει και το original game. Το Reaper δεν ειναι expansion;;; Δηλαδη, επιλέγω ενα από τα δυο παιχνιδια για να παίξω; Πως λειτουργεί αυτο ακριβώς;;

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Παύλο, το ROS είναι expansion ενσωματωμένο στο κανονικό παιχνίδι.
    Δεν επιλέγεις τίποτα, απλά παίζεις. Οι αλλαγές που φέρνει είναι διαθέσιμες από την αρχή. Τα extra classes και τα διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Το extra Act είναι στο τέλος.

Προτείνω να επιλέξεις μεγαλύτερη δυσκολία από το Normal. Είναι πολύ εύκολο. Μπορείς να την αλλάξεις οποτεδήποτε βέβαια.

8. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Dragonpaul (30-08-2014)

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Α, άψογα τοτε!!!!!
    Τα παιχνίδια μου τα παίζω παντα στο Normal, αλλα αν θεωρείς οτι ειναι πολυ εύκολο, ίσως ξεκινήσω το συγκεκριμένο στο hard. Ωστόσο, θα ηθελα να ακούσω κι άλλες γνώμες σχετικά με το
    επίπεδο δυσκολίας.

StormBringer00's Avatar
    PSN ID
    StormBringer00
    Name
    Ilias

Καλησπέρα κι απο μένα! Το ξεκίνησα χθες το βράδυ στο νορμαλ και σημερα το πρωί το ανέβασα στο hard! Ακομα και τωρα όμως παλι εύκολο μου φαίνεται, η υγεια μου ποτε δεν εχει πέσει κάτω απο το μισό! Εχω πάρει γυναίκα crusader αν παιζει κάποιο ρόλο στη δυσκολία. Κάντε με add σας κάνω κι εγω να τα πούμε in game.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by StormBringer00 View Post
    Κάντε με add σας κάνω κι εγω να τα πούμε in game.
    Sorry για την ασχετοσύνη, αλλα τι ειναι αυτη η διαδικασία;

StormBringer00's Avatar
    PSN ID
    StormBringer00
    Name
    Ilias

Για 4 player co op Παύλο! Δεν εχω παίξει ακομα και δεν ξερω πως ακριβώς γινεται βέβαια! Θα βοηθήσουν οι παλαιότεροι.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Α, για co op μιλάς. Δε το είχα καταλάβει.
    Καλα, ας ξεκινήσω εγώ στο κανονικό που ειμαι άσχετος και μετά βλέπουμε.

Advanced Member Mouxlalouda's Avatar
    PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

καλησπέρα και από μένα. 3 μέρες έχω το παιχνίδι και το έχω καταευχαριστηθεί. θα συμφωνήσω και γω πως το παιχνίδι είναι αρκετά εύκολο, οπότε έκανα και γω την αλλαγή από normal σε hard. female mage έχω και σε συνδιασμό με τον templar που εχω follower απλά δεν χάνω ποτέ. το θέμα είναι να μπορέσει επιτέλους να συνδεθώ online, γιατί και τις 3 μέρες τώρα δε με αφήνει να συνδεθώ με το server. c u in game...
    Today is a good day to die...

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ok, παιδιά, εξηγηστε μου κατι πιο αναλυτικά. Co op δεν εχω παιξει ποτε on line. Πως γινεται; Πχ, ξεκινάνε 2 άτομα μαζί το παιχνίδι και μετά; Θα μπορει να συνεχίσει το συγκεκριμένο campaign μονο οταν παίζουν αυτα τα δυο ατομα; Ή, πχ, "μπαίνει" δεύτερος παίκτης οποτε θέλει; Και αν ναι, μπορει να συμμετάσχει μονο στις πίστες που εχει ο ίδιος ολοκληρώσει;
    Γενικα, αν και ολίγον off topic, ας μου εξηγήσει κάποιος τους "κανόνες" του co op στα παιχνιδια.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ναι, ενδιαφέρουσες ερωτήσεις. Κ κάτι ακόμα. Υψηλότερη δυσκολία δίνει περισσότερο xp, μπόνους κλπ ή όχι;

Spoiler!

PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Μολις γυρισω σπιτι θα προσπαθησω να σας απαντησω σε οσες αποριες μπορεσω, αυτη τη στιγμη ειμαι στη δουλεια και σχολαω αργα. Φιλε Γιωργο aka Mouxlalouda ευχαριστω για το αντικειμενο που μου εστειλες δεν ειχα καταλαβει ακριβως τι κλαση εισαι οποτε προσπαθησα να σου στειλω οτι ειχα και δε μου χρειαζοταν. (Ημουν αναμεσα σε wizard και demon hunter για τη κλαση) Τουλαχιστον θα μπορεις να τα εξαργυρωσεις με gold αν δεν σου ειναι χρησιμα. Αν βρω κατι που να σου κανει θα στο στειλω επισης.Thanks και παλι!!!

18. The Following User Says Thank You to Axilleas_GR For This Useful Post:

Mouxlalouda (31-08-2014)

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Επίσης, οποίος θέλει ας πει τι κλάση εχει και γιατι.

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Λιγα λογια απο το PC version ομως, που μου φαινεται ομως θα ισχυει και στις consoles. Μπορεις να μπεις οτι ωρα θες σε οποιοδηποτε σημειο σε ενος φιλου το παιχνιδι. Προφανως αυξανεται η δυσκολια των τερατων αλλα πεφτουν καλυτερα αντικειμενα. Co-Op Θα στο προτεινα αφου εχεις βγαλει το campaign, για να δεις λιγο το lore που δυστυχως στο 3 εχει γινει λιγο butchered. Οσο αναφορα την κλαση, το εχω τελειωσει σε nightmare με βαρβαρο και witch doctor. Ο Βαρβαρος ειναι κλασικη αξια, melee του κερατα κοβεις τα κερατα σου απο dmg αλλα προφανως δεχεσαι και πολυ. Ο witch doctor ειναι αλλη φαση, ειναι συνδιασμος ranged με summon pets, απολαμβανεις περισσοτερο το παιχνιδι μιας και δεν εχεις να κανεις πολλα πραγματα. Στελνεις τα pet σου κανεις καταρες και ριχνεις απο μακρια. Το θεμα ειναι εσενα τι σου αρεσει. Οσο αναφορα τα διαφορα builds που πρεπει να κανεις, απλως κανε ενα google search. Απο την αλλη θα δεις και εσυ στην πορεια τι σε βολευει.

21. The Following 2 Users Say Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

Axilleas_GR (31-08-2014),Dragonpaul (31-08-2014)

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Τασε, ωραίος!!! Μαλλον παω για Wizard στην αρχη και βλεπουμε...

PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Μια χαρά τα λέει ο Τάσος. Όσον αφορά την επιλογή της κλάσης είναι καθαρά επιλογή του καθενός. Εμένα δεν μου αρέσει τόσο το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι που πρέπει να κάνεις με ένα wizard για παράδειγμα. Δεν έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει επαρκώς σε μάχη σώμα με σώμα αλλά διαθέτει δυνατά spells τα οποία εξαπολύει από απόσταση. Προσωπικά προτιμώ τη μάχη σώμα με σώμα και αν δεν είχα επιλέξει το βάρβαρο από το απλό Diablo θα είχα επιλέξει τον crusader ο οποίος μου φέρνει στο μυαλό paladin από το AD&D που έπαιζα σε μικρότερη ηλικία.( τι sessions κάναμε τότε ωωωρες)
    Όσον αφορά τη δυσκολία σε συνάρτηση με τα xp και το lore αυξάνονται όσο ανεβαίνει η δυσκολία. Ενδεικτικά μέσα από το game menu. γράφει : normal 0% gold bonus 0% xp bonus - hard 75% gold bonus 75% xp bonus - expert 150% gold bonus 150% xp bonus - master 225% gold bonus 225% xp bonus bounties award double blood shards and imperial gems can drop from level 61 and higher monsters. Για τις δυσκολίες torment δεν μπορώ να πω διότι δεν έχω φτάσει σε level 60 ακόμα.Επίσης κάθε δυσκολία συνοδεύεται και από ανάλογη συμβουλή για το πως περίπου θα πρέπει να είναι διαμορφωμένος ο χαρακτήρας που έχετε επιλέξει και από level αλλά και από εξοπλισμό.
    Σχετικά με το co-op τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Μπορείτε να επιλέξετε για αρχή ποιοι θέλετε να κάνουν join στο παιχνίδι σας. Local only, lan play, invite only, friends only και open to public. Από εκεί και ύστερα όταν επιλέξετε να μπείτε στο παιχνίδι κάποιου άλλου θα συμμετέχετε στο act που παίζει εκείνος. Αυτό που δεν είμαι σίγουρος είναι εάν θα πρέπει να έχετε ήδη παίξει το συγκεκριμένο act και φυσικά ισχύει και το αντίστροφο. Κάποια στιγμή το είχα βάλει σε open to public μπήκε μέσα ένας άσχετος με wizard class ο οποίος εσπερνε όμως. Μόλις έριχνε spell καθάριζε η οθόνη από εχθρούς. Νομίζω ότι αν θέλει κάποιος να παίξει co op με φίλο του θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση ποτέ θα παίζουν διότι το campaign μπορεί να συνεχίσει και μόνο του. Αυτά αν έχω κάνει κάπου λάθος διορθώστε με. Καμένος over and out ( κάποια ψυχή του forum μπορεί να γελάει τώραπίσω από το πληκτρολόγιο του. Πάλι βγήκα αφίσα...)

24. The Following 3 Users Say Thank You to Axilleas_GR For This Useful Post:

Dragonpaul (31-08-2014),Mouxlalouda (31-08-2014),teras1 (31-08-2014)

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ευχαριστω πολυ για τα παραπάνω.
    Τελικα, επέλεξα Barbarian. Ειναι και πιο noob-friendly... Οπότε θα δω πως θα πάει...

Bookmarks

Bookmarks