Το campaign το ξεκίνησα στο Normal μέχρι το μέσο του Act II. Το ανέβασα στο Hard και το τελείωσα εκεί φτάνοντας στο level 63. Όμως αποκάλυψα όλες τις περιοχές σκοτώνοντας τα πάντα και καθάρισα και όλα τα dungeons.
Άσχετο intermezzo, αλλα σημερα βρήκα στο "γραμματοκιβώτιό" μου δυο δωράκια απο δυο συμφορουμιτες. Δεν ηξερα οτι γινεται αυτο. Θα έστελνα κι εγώ, αλλα δε ξερω ποια ειναι η λογική. Πχ, εκείνοι ειναι σε παραπάνω level απο εμενα, οπότε υποθετω οτι τίποτα απο ολα οσα εχω εγώ δε θα χρησιμεύει σε εκείνους.
Τους ευχαριστω!![]()
Τα δωράκια είναι τυχαία loot drops, τα οποία μπορείς μόνο να τα στείλεις στο χρήστη που αναγράφεται πάνω στο description τους. Δεν βλέπεις τι είναι ούτε τα ανοίγεις. Όταν σου πέσει ένα θα πάει στα treasure items στο inventory σου και θα λέει "gift for userID", όπου userID θα είναι το όνομα ενός από τη λίστα φίλων σου που έχουν το παιχνίδι.
Όταν παίρνεις ένα τέτοιο δώρο και το ανοίγεις θα σου πέφτει πάντα ένα legendary item κομμένο και ραμμένο στο level και το class του χαρακτήρα με τον οποίο θα τον ανοίξεις. Από τη στιγμή που έχεις περιθώριο μέχρι 30 ημέρες να το ανοίξεις μπορείς να περιμένεις για να το εξαργυρώσεις σε μεγαλύτερο level αργότερα.
Τα άλλα πράγματα που μπορείς να διαλέξεις να στείλεις σε κάποιον μέσω mail άσχετα από το level τους μπορεί να χρησιμεύσουν σε αυτούς που φτιάχνουν πολλαπλούς χαρακτήρες ή για salvage και resources.
Axilleas_GR (06-09-2014),Dragonpaul (06-09-2014)
That explains it!!!!
Thnx!!!!!!
κι εγώ normal ξεκίνησα με τον 1ο μου char, αλλά σχεδόν αμέσως το ανέβασα δυσκολία. πλέον στους νέους chars που έκανα, ξεκινάω κατευθείαν στην 4η δυσκολία, master αν δεν κάνω λάθος. όταν τερμάτισα το παιχνίδι με τhν mage μου, ήμουν 61 lvl. τώρα είμαι 66 νομίζω. έκανα κι εγώ γύρω στα 6-7 bounties και μπήκα και σε ένα rift. όλα άνετα μέχρι στιγμής και χτες μάλιστα έκανα το 1ο μου, αν δεν κάνω λάθος, 1m dmg.
Axilleas_GR (06-09-2014),teras1 (06-09-2014)
Μπορει να κανω και λαθος αλλα νομιζω οτι τετοια δωρακια κανουν drop και οταν σκοτωνεις καποιο nemesis και βγαινουν ονομαστικα για να τα στειλεις σε φιλο τον οποιο προηγουμενα το συγκεκριμενο nemesis εχει σκοτωσει. Εχθες ελαβα ενα τετοιο "δωρακι" απο το Γιωργο. Μηπως ετυχε να εχει σκοτωσει καποιο τετοιο mob?? Οταν ειχα σκοτωσει εγω ενα τετοιο σε μερα που παιζαμε μαζι μου βγηκε να το στειλω στο Γιωργο.Εκτος αν εχεις επιλογη που να το στειλεις οταν εχεις παραπανω απο ενα φιλους στην friends list του παιχνιδιου.
Axilleas_GR (10-09-2014)
Axilleas_GR (10-09-2014),Nikos326_GR (22-09-2014)
I wouldn't mind...![]()
Ειμαι εκτος αρκετες μερες και εξαιτιας κουρασης αλλα και διοτι τρεχουμε για τη βαφτιση της μικρης μου οποτε δεν εχω ιδεα τι γινεται με το online. Ελπιζω σημερα να ειμαι μεσα και θα το δοκιμασω. Αν θες να κανεις και εσυ join, εαν τελικα ασχοληθω, γυρω μετα τις 23:00 θα ξεκινησω και ειμαι αρχη τεταρτου act, 47 level βαρβαρος, expert difficulty. Αν εχεις κανενα χαρακτηρα που να θελει level boost θα χαρω να το συνεχισουμε μαζι.
Γιώργο νομίζω πως όχι αλλά θα το τσεκάρω μετά.
Μετά το 70 συνεχίζεις να παίρνεις paragon levels. Είναι το μπλε νουμεράκι κάτω από την μπάρα ενέργειας.
Κάθε φορά που ανεβαίνεις ένα, σου δίνονται πόντοι που μπορείς να ξοδέψεις σε 4 διαφορετικές κατηγορίες στο paragon tab του μενού. Ουσιαστικά απλά κάνεις το χαρακτήρα σου ποιο τούμπανο.
Από εκεί πέρα αυτά που μπορείς να κάνεις είναι τα εξής:
Bounties.
Κάθε Act στο χάρτη βγάζει πέντε bounties. Όταν ολοκληρώσεις και τα πέντε, μιλάς στον Tyrael και σου δίνει ένα horadric cache. Αυτό περιέχει crafting items, gems, τυχαίο loot και rift fragments. Τα rift fragments τα χρειάζεσαι για να μπορείς να ανοίγεις rifts και απαιτούνται πέντε κάθε φορά. Να προτιμάς τα bounties των Acts που στο world map γράφουν bonus. Αυτά δίνουν τα διπλάσια blood shards. Τα blood shards τα χρησιμοποιείς σαν συνάλλαγμα με την Kadala για να τζογάρεις για items. Η πιθανότητα βέβαια να σου πέσει legendary/set item από αυτή είναι μόλις 1,5%.
Προσοχή στο γεγονός ότι τα πέντε bounties πρέπει να γίνουν στο ίδιο session για να πάρεις το cache. Δεν μπορείς δηλαδή να κάνεις δύο, να κλείσεις το παιχνίδι και να έχεις άλλα τρία όταν ξαναμπείς. Δεν κρατάει save.
Nephalem Rifts.
Τα rifts είναι τυχαία dungeons στα οποία σκοτώνεις εχθρούς μέχρι να γεμίσει η μπάρα στα αριστερά και να βγεί ο rift guardian. Τρως και αυτόν και παίρνεις καλούδια. Όσο ποιο μεγάλη η δυσκολία τόσο περισσότερες οι πιθανότητες για legendary drops. Συνιστώ από Torment I και πάνω. Μπορείς να μπαίνεις σε rifts κάνοντας join στα παιχνίδια των άλλων αν βαριέσαι τα bounties. Κάποια rifts έχουν "ιδιαίτερους" εχθρούς όπως π.χ τους εχθρούς από το Last of Us. Είναι όμως τελείως τυχαίο που θα πέσεις.
Υπάρχουν ακόμα τα Greater Rifts τα οποία δεν τα έχω δοκιμάσει οπότε επιφυλλάσομαι για λεπτομέρειες αργότερα.
Τα blacksmith plans/recipes είναι τυχαία drops επίσης.
Γενικά η φιλοσοφία του end game είναι το farming για καλύτερο loot και η δυνατότητα να δοκιμάσεις όλα τα classes χωρίς να χρειάζεται να ξαναπαίξεις το campaign από την αρχή.
Axilleas_GR (10-09-2014),Mouxlalouda (10-09-2014),Nikos326_GR (22-09-2014)
Λοιπον....
Καταρχην, ευχαριστω τους συμφορουμιτες που μου έστειλαν γαμάτα οπλακια!!! Τωρα χρησιμοποιώ ενα που μου έστειλε ο Παρης! Και τα αλλα τα καταχώνιασα στο stash, γιατι το inventory ειχε γεμίσει.
Stash: πέρα απο το λόγο που περιέγραψα πιο πάνω, δε το χρησιμοποιώ. Δε βρίσκω το λόγο να αποθηκεύω όπλα που δεν αντιστοιχούν, πλεον, στο level που βρίσκομαι. Ισως αργότερα χρειαστει για κατι αλλο. Οταν δεν εχω χώρο, κάνω drop και τέλος. Απλα πραγματα.
Καποια στιγμη συνάντησα ενα τέρας το οποιο, οπως με ενημέρωσε το παιχνιδι, ειχε σκοτώσει και κάποιον απο το friends list μου. Εχασα και δεν εμφανίστηκε παλι. Τι παιζει με αυτα; Δεν εχω την ευκαιρια να αναμετρηθω παλι μαζι τους;
Παιζω τόσες μερες, ειμαι level 22 και ακομα στο act 1. Μα ποσο μεγάλα ειναι τα acts;;;;
Παύλο, στο stash θα χρειαστείς χώρο πολύ αργότερα και ειδικά στο adventure mode, όπου τα gems πέφτουν βροχή.
Μπορείς να τα έχεις αποθηκευμένα εκεί και να τα κάνεις upgrade χωρίς να τα κουβαλάς. Θα καταλάβεις τι λεω όταν γνωρίσεις τον Artisan.
Να προτιμάς ότι μαζεύεις και δεν σου κάνει, να το κάνεις salvage στον blacksmith για crafting materials.
Το Nemesis λειτουργεί ως εξής:
Τερας σκοτώνει το χαρακτήρα σου. Αυτό μετά δυναμώνει και πηγαίνει ως Nemesis τυχαία σε κάποιον από τη λίστα φίλων σου. Αν το σκοτώσει ο φίλος σου, θα γίνει drop ένα δώρο για σένα. Αν δεν το σκοτώσει, το Nemesis δυναμώνει κι άλλο και πάει σε κάποιον άλλο κ.ο.κ.
Τσέκαρε το mail σου. Έχει κάτι καλούδια![]()
Bookmarks