Κυκλοφορησε στην αμερικη? βλεπω μερικα αμερικανακια παιζουν ηδη.
http://psnprofiles.com/game-leaderbo...66-The-Witness
Κυκλοφορησε στην αμερικη? βλεπω μερικα αμερικανακια παιζουν ηδη.
http://psnprofiles.com/game-leaderbo...66-The-Witness
Πάρα πολύ καλές κριτικές προς το παρόν το παιχνίδι. Ανυπομονώ να ακούσω και τις δικές σας απόψεις.
BTW demo έχει;
Τα πηγαινει εξαιρετικα στα reviews! Metascore 89%
http://www.metacritic.com/game/plays...-4/the-witness
IGN - 10/10
Venture Beat - 70/100
PlayStation Lifestyle - 9/10
Gamespot - 9/10
PlayStation Universe - 6.5/10
PCGamer - 89
Escapist - 4/5
Videogamer - 10/10
Game Revolution - 5/5
Game Informer - 9.25/10
Hardcoregamer - 4/5
PC World - 4.5/5
We Got This Covered - 5/5
Destructoid - 10/10
Daily Dot - 4/5
GamePro (German) - 85/100
Gamesradar - 3/5
GameRevolution - 5/5
Metro.co.uk - 7/10
Examiner - 5/5
Spaziogames.it 9/10
Multiplayer.it 9/10
Meristation (Spanish) 8.7/10
Eurogamer - Recommended
Giant Bomb - 5/5
.
^το τελείωσες?![]()
Κορυφαιο παιχνιδι, ωραια ατμοσφαιρα, ομορφα τοπια, πανεξυπνοι γριφοι και ιδεες, μεγαλο απο οτι ακουω, μια χαρα, μας λειψανε στους παλιους τετοια διαμαντια...
chronohill (31-01-2016)
^^Ακριβως!
Ενα παιχνιδι "βασισμενο" στην ιδεα του Myst δεν γινεται να μην ειναι σπαζοκεφαλια!ολοι εκθειαζουν τα παζλς του και το ολο κονσεπτ.
Ειδα οτι οι ριβιουερς το τερματιζουν μη εχοντας τελειωσει ολα τα παζλς οποτε δεν ειναι απαραιτητο...
Μετα το αριστουργημα του το Braid αυτο ειναι το μεγαλο του βημα..
Spoiler!
Ωραία τα λέτε παιδιά αλλά από ότι κατάλαβα δεν το παίξατε ακόμη.
Εκτός από τον Slay το έπαιξε κανείς να μας πει την αποψή του;
Εγω το εχω προχωρησει καμποσο, εξου και η αποψη μου. Ειναι ιδιατερο παιχνιδι και δεν ειναι εννοειτε για ολους...
chronohill (31-01-2016),panos74gr (01-02-2016)
Δεν το εχω παιξει (ο φιλος euromaster σου απαντησε καταλληλως) αλλα εχουμε συναισθηση σε ποια κατηγορια ανηκει το παιχνιδι και του τι προσπαθει να δωσει στον παίχτη...δεν ειναι action να προσπαθησεις να το βγάλεις γρηγορα και με το στανιο...θελει να σκεφτεις τους γριφους να συνδυάσεις πραγματα στο μυαλο σου...μπορει καποιος γριφος να σου σκασει μετα απο μια μερα πχ...κατι αντίστοιχο με το talos...
Spoiler!
panos74gr (01-02-2016)
Εαν εννοεις απο αποψη χρονου, ναι. Απο εκταση ειναι μικρο, απλα χρειαζεται τοσο trial and error μονο και μονο για να καταλαβεις τις πρεπει να κανεις για να λυσεις ενα path απο γριφους, που χρονικα ναι ειναι μεγαλο.
- - - Updated - - -
για αυτο τον λογο εγραψα πριν μερικα Post οτι θεωρω τα 9 και 10 υπερβολικα.
panos74gr (01-02-2016)
Το ότι δεν έχει το κοινό του Call of Duty, πχ, πώς συνεπάγεται ότι δεν αξίζει άριστη βαθμολογία; Είναι άριστο σε αυτό που κάνει, άρα ναι μια χαρά αξίζει και 9 και 10.
chronohill (01-02-2016)
Γνώμες είναι αυτές, κάθε reviewer το βλέπει με άλλο μάτι και αυτο είναι το ωραίο. Ο καθένας μας βρίσκει τους reviewers που του ταιριάζουν και αυτούς διαβάζει.
Επίσης κατα την γνώμη μου δεν αρκεί κάποιο παιχνίδι να είναι άριστο σε αυτο που κάνει για να πάρει υψηλό βαθμό. Πρέπει και αυτο που κάνει να είναι επαρκές για να με κάνει να το απολαύσω και να το αγαπήσω.
chronohill (01-02-2016)
Ευχαριστώ για την απάντηση. Το παίζει μια φίλη gamer και εχτες έπαιξα μαζί της κανά μισάωρο (με share play).
Έχει παίξει γυρω στις 5-6 ώρες, αλλά ακόμα ένιωθε χαμένη και αναρωτιώμαστε και οι 2 αν σε κάποια φάση βγάζει νόημα το όλο σκηνικό. Αν υπάρχει ένα σημείο του παιχνιδιού που κάνει το κλικ και από εκεί και πέρα όλα έχουν νόημα.
Eνα παιχνιδι που ειναι ιδαιτερο και δεν ειναι για ολους δεν αξιζει να παρει 9αρια και 10ρια?απο που προκυπτει αυτο?
@Panos74gr αποτι εχω καταλαβει το παιχνιδι εχει καλο στορυ απο πισω και δενει...δεν ειναι απλα ενα Puzzle που πρεπει να λυσεις τους γριφους και τελος..ψαξε κριτικες απο παιχτες η απο κριτικους(εαν εμπιστευεσαι καποιον/καποιο site) spoiler free..αν βρω καποια θα στην ποσταρω εδω..
Επισης να ξερεις οτι ειναι αρκετα μεγαλο...δηλαδη γυρω στις 30-35 ωρες για να ολοκληρωσεις...και οχι ολα τα puzzles εννοειται...
Spoiler!
panos74gr (01-02-2016)
Αν υπαρχει, δεν το βρηκα ακομα, και εχω φτασει στο βουνο. Το μονο που βρηκα μεχρι στιγμης ειναι 4 audio logs τα οποια περιεχουν καποιους μονολογους, απο διαφορα ατομα, σε διαφορετικες χρονικες στιγμες. Φανταζομαι οτι και ολα να τα βρεις, και να δεις και το τελος, παλι θα πρεπει να λυσεις στο μυαλο σου καποιο δυνατο γριφο για να βγαλεις νοημα.
panos74gr (01-02-2016)
Bookmarks