Page 45 of 63 FirstFirst ... 3541424344454647484955 ... LastLast
Results 881 to 900 of 1244

Thread: InFamous: Second Son

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Kι εγω περιμενω ακομα δυστυχως, καποιος απο εδω μεσα με γκαντεμιασε (you're οn my list)
    Παντως απο αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα κυριως που τα εμπιστευομαι πιο πολυ τα παιδια υποθετω οι περισσοτεροι συμφωνειτε με τα reviews ετσι? Οτι δλδ ενω ειναι ενα πολυ καλο και solid παιχνιδι εχει καποια μειονεκτηματα που το κρατανε απο το να ειναι παιχνιδι του 90+ ας πουμε. Κυριως αυτα που φοβομασταν οσοι εχουμε παιξει τα προηγουμενα, δλδ βαρετα sidequests και ο κοσμος ειναι πιο πολυ pretty παρα διαδραστικος.
    Click image for larger version. 

Name:	5m5v.jpg 
Views:	62 
Size:	43.6 KB 
ID:	4521

what r u talking about maaaaaan!!!!
    Spoiler!

2. The Following User Says Thank You to chronohill For This Useful Post:

hakoo (30-03-2014)

Kι εγω περιμενω ακομα δυστυχως, καποιος απο εδω μεσα με γκαντεμιασε (you're οn my list)
    Παντως απο αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα κυριως που τα εμπιστευομαι πιο πολυ τα παιδια υποθετω οι περισσοτεροι συμφωνειτε με τα reviews ετσι? Οτι δλδ ενω ειναι ενα πολυ καλο και solid παιχνιδι εχει καποια μειονεκτηματα που το κρατανε απο το να ειναι παιχνιδι του 90+ ας πουμε. Κυριως αυτα που φοβομασταν οσοι εχουμε παιξει τα προηγουμενα, δλδ βαρετα sidequests και ο κοσμος ειναι πιο πολυ pretty παρα διαδραστικος.
    ακριβως αυτο πιστευω και γω (δεν εχω παιξει το 1 ουτε το 2)
    ειμαι στο 79% (εχω καθαρισει ολο το χαρτη απο DUP) και ασχολουμαι με το papertrail (που τρωει σκαλωματα..) μεχρι να το παρω αποφαση να παω για το boss (που με εχει τσακισει!).
    ειναι ομορφο, διασκεδαστικο, καλοδουλεμενο, εντυπωσιακο αλλα ως εκει (ε δεν ειναι κ λιγα!).
    θα ξεχαστει γρηγορα μολις ρθουν τα φαβορι (κατ εμε εχει ρηχη ιστορια, επαναλαμβανομενες κ ψιλοβαρετες αποστολες)
    παντως για outsider (απο πολους που περιμεναν να πατησει τη μπανανοφλουδα) εκανε την εκπληξη και χαιρομαι γι αυτο.
    σε καμια περιπτωση δεν μετανιωνω την αγορα μου: αξιζει την αγορα το παιχνιδι (και θα χει μεταπωληση.. πολυ σημαντικο για μενα μιας και δεν με νοιαζει να χω συλλογη!)
    απλα δεν εχει αυτο το κατι που να το κανει epic or classic.

ισως να μαι σκληρος στην κριτικη μου γιατι η ελλειψη παιχνιδιων και οι μεγαλες προσδοκιες για next gen εχουν παει τις απαιτησεις στο θεο!
    Last edited by giwrgos2001; 30-03-2014 at 17:29.

4. The Following User Says Thank You to giwrgos2001 For This Useful Post:

hakoo (30-03-2014)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Ban τώρα στον κατσικοπόδαρο!

Μην το φοβάσαι καθόλου. Θα το απολαύσεις.
    Μόλις τελείωσα το καλό playthrough και πάω για 100%.
    Ανυπομονώ για το "κακό" playthrough!
    Μην αναλωθείς να κάνεις τα δευτερεύοντα πράγματα πριν το τελειώσεις και πάρεις όλες τις δυνάμεις!

6. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

hakoo (30-03-2014)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

8. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Valkyre (31-03-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

ειναι ομορφο, διασκεδαστικο, καλοδουλεμενο, εντυπωσιακο αλλα ως εκει (ε δεν ειναι κ λιγα!).
    θα ξεχαστει γρηγορα μολις ρθουν τα φαβορι (κατ εμε εχει ρηχη ιστορια, επαναλαμβανομενες κ ψιλοβαρετες αποστολες)
    παντως για outsider (απο πολους που περιμεναν να πατησει τη μπανανοφλουδα) εκανε την εκπληξη και χαιρομαι γι αυτο.
    Σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου, και εγω στην ιστορια και στα side missions επικεντρωθηκα σαν αρνητικα, ολο το review εδω http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...ous-Second-Son

10. The Following 3 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

DJTaurus (30-03-2014),hakoo (30-03-2014),Nek_Food (30-03-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

τωρα παιζω το evil playthrough και μπορω να πω οτι οι δυναμεις οταν παιζεις evil ειναι πολυ πιο IMBA απο οταν παιζεις ως hero...

επισης καθοτι παιζεις evil δεν δινεις δεκαρα μην παρεις στο λαιμο σου αθωους και πραγματικα τα κανεις ολα πτανα...

μποω να πω οτι παροτι σαν σεναριο νιωθω πολυ καφρος σε αυτο το playthrough, το gameplay. το διασκεδαζω πολυ περισσοτερο

επισης θα πω κατι που εχω ξαναπει... αυτος που σκεφτηκε τις δυναμεις στο παιχνιδι ειναι ιδιοφυια. δεν ξερω τι λεει γενικα ο κοσμος οι δυναμεις και μονο κανουν το gameplay να μοιαζει πολυ πιο next gen απο τα προηγουμενα. Λιγο καλυτερα side quest επρεπε να εχει απλα. ( αν και τα γκραφιτι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, πρεπει να επεσε πολυ δουλεια στην επινοηση τους καλλιτεχνικα γιατι το καθεενα ειναι παρα πολυ ευστοχο και εχει και το νοημα του)

12. The Following 6 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

chronohill (31-03-2014),hakoo (31-03-2014),Nek_Food (31-03-2014),phaerun (31-03-2014),spartan (31-03-2014),teras1 (31-03-2014)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ευχαριστουμε πολυ για τις εντυπωσεις και το review!
    Παιδια κατι τελευταιο, λεω να το βαλω καρφι στο hard μιας και θελω λιγη προκληση, ειναι πολυ σπαστικο η παιζεται?

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Το normal ειδικα στην αρχη εγω θα ελεγα οτι ειναι hard, αφου θα το παιξεις που θα το παιξεις 2 φορες , βαλε στην αρχη normal να το μαθεις, και μετα ανεβαινεις επιπεδο στο δευτερο playthrough.

15. The Following 4 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

hakoo (31-03-2014),Nek_Food (31-03-2014),phaerun (31-03-2014),teras1 (31-03-2014)

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Ότι είπε ο Slay.
    Κάποια encounters είναι λίγο εκνευριστικά.

17. The Following 2 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

hakoo (31-03-2014),Nek_Food (31-03-2014)

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Εγώ πάντως μεχρι τώρα που το έχω ξεκινήσει στο hard δεν μπορώ να πώ ότι με έχει δυσκολέψει και ΤΟΣΟ πολύ. Δεν ξέρω βέβαια αν αργότερα δυσκολέψει περισσότερο αλλά μέχρι εδώ που έχω φτάσει ( μόλις παίρνεις τις δεύτερες δυνάμεις τις οποίες και έχω σχεδόν ολοκληρώσει αφού κανω τα πάντα μέχρι να πάω στην επόμενη βασική αποστολή) παλεύεται

Ρε παιδιά ομως τι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ προσθήκη είναι το paper trail !!!!
    Εκτός το ότι δεν έχω ξαναζήσει παρόμοια εμπειρία σε βίντεο παιχνίδι δηλαδή να κάνω κάτι μέσα στο παιχνίδι και μετά να πηγαίνω σε υπολογιστή για να αναλύσω τα στοιχεία και να ξεκλειδώσω τον συνέχεια στο παιχνίδι (n οποία ανάλυση γινεται πανέξυπνα και μου πήρε αρκετό χρόνο και πολύ ψάξιμο για να βρω την λύση) σε βάζει στο κλίμα και στον κόσμο του παιχνιδιού αφού μαθαίνεις και λεπτομέρειες για τους ήρωες του παιχνιδιού που δεν τις ξέρεις.

Για την ακρίβεια μόλις ξεκίνησα το πρώτο paper trail ένιωσα σαν το παιχνίδι να με έπιασε από το κεφάλι και να μου έκανε "πατητή" στον κόσμο του

Έκανα και το τεστ και μου έβγαλε πως έχω πιθανότητα να είμαι conduit 95 % και μάλιστα πως μάλλον είμαι wire conduit και μπορώ να είμαι χρήσιμος στο να "δένω" κακοποιούς και άγρια ζώα (ελπίζω αυτά τα αποτελέσματα να είναι διαφορετικά ανάλογα τις απαντήσεις ε?)

Ελπίζω να συνεχίσουν κι ανανεώνουν τα paper trails για αρκετό καιρό αφού μου αρέσουν πιο πολύ και από το ίδιο το παιχνίδι
    Last edited by nickolas82; 31-03-2014 at 03:21.

19. The Following 4 Users Say Thank You to nickolas82 For This Useful Post:

chronohill (31-03-2014),Nek_Food (31-03-2014),teras1 (31-03-2014),Valkyre (31-03-2014)

καλημερα,τo paper trail το ξεκλειδωνεις καπως? γιατι οταν εφτασα στο σημειο με το paper trail μου εγραψε οτι δεν μπορω να παιξω...

PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by BAGGELISMINI View Post
    καλημερα,τo paper trail το ξεκλειδωνεις καπως? γιατι οταν εφτασα στο σημειο με το paper trail μου εγραψε οτι δεν μπορω να παιξω...
    http://infamouspapertrail.com/faq?locale=el

22. The Following User Says Thank You to nickolas82 For This Useful Post:

Nek_Food (31-03-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εγω παντος ξερω οτι ειναι το 1ο παιχνιδι που το παω για πλατινα, κανενα αλλο παιχνιδι δεν με εψηνε να το πλατιναρω σε αυτο ομως ηδη εχω ξεκινησει κακος σε hard

24. The Following 2 Users Say Thank You to djpar For This Useful Post:

chronohill (31-03-2014),phaerun (31-03-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Οντως το papertrail ειναι αρκετα ιmmersive σαν side quest/εμπειρια. Εγω εκανα τις πρωτες αποστολες αλλα επειδη δεν μπορω να περιμενω καθε εβδομαδα για την συνεχεια, θα περιμενω να ειναι available oλο το υλικο πριν το ξαναπιασω σαν quest.

Εχθες εκανα και κατι αλλο ως μαζοχας που ειμαι οπως λεει και ο Νεκταριος

Ειπα να δω το generational leap στα γραφικα.

Εβαλα λοιπον το GTA V να τρεχει παραλληλα με το infamous SS.

Παιδια η διαφορα ειναι χαωδης απλα λολ... ισως οταν εχεις παιξει πολυ next gen να μην σου φαινεται μετα απο καποιο σημειο το μεγεθος της διαφορας, αλλα τελικα αν θυμηθεις πως ηταν αναλογα παιχνιδια στο PS3 και τα δεις διπλα διπλα, αντιλαμβανεσαι πραγματικα για τι μεγεθους διαφορα μιλαμε...!

Απλα ουαο.

26. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

chronohill (31-03-2014),Nek_Food (31-03-2014),pankal6 (20-04-2014)

Quote Originally Posted by nickolas82 View Post
    Βαζω τον κωδικο του psn αλλα δεν το δεχεται,μπαινω μονο μεσο facebook.

Advanced Member phaerun's Avatar
    PSN ID
    PhaerunGR

το πήρα τη παρασκευή και σαπισα το ΣΚ. στη μέση του καλού playthrough για την ώρα. κανω ότι quest υπάρχει.

και εχω σταμπάρει αρκετούς που θα δεινοπαθησουν στο κακο playthrough που δεν θα με νοιάζει κανένας...

Y.Γ κλάιω με τους διαλόγους στα showdowns... ας είναι καλά οι άνθρωποι, απο το monkey island είχα να γελάσω τόσο με ατάκες μέσα σε παιχνίδι.

29. The Following 3 Users Say Thank You to phaerun For This Useful Post:

FotisGRC (31-03-2014),Nek_Food (31-03-2014),teras1 (31-03-2014)

PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by BAGGELISMINI View Post
    Βαζω τον κωδικο του psn αλλα δεν το δεχεται,μπαινω μονο μεσο facebook.
    Δεν βάζεις τους κωδικούς του psn

Κάνεις ξεχωριστή εγγραφή και μετά κάνεις link με τον λογαριασμό του psn.

Το περιγράφει αναλυτικά και στο link που έβαλα

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Quote Originally Posted by nickolas82 View Post
    Δεν βάζεις τους κωδικούς του psn

Κάνεις ξεχωριστή εγγραφή και μετά κάνεις link με τον λογαριασμό του psn.

Το περιγράφει αναλυτικά και στο link που έβαλα

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    σε ευχαριστω πολυ το βρηκα ενταξει,να σαι καλα!

θέλω σε αυτό το σημείο να καταθέσω την άποψη μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι που τερμάτισα μόλις χτες βράδυ.

Θετικά

+ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ!!!!προφανές εεε?
    +Φοβερό acting και χαρακτήρες με τους οποίους μπορείς να ταυτιστείς
    +Το main story είναι πολύ καλογραμμένο
    +Εθιστικό gameplay, σου δίνει την αίσθηση οτι είσαι πραγματικά υπερήρωας και έχεις όλη αυτήν την δύναμη στα χέρια σου.
    +Το Paper trail DLC χρησιμοποιήται με πάρα πολύ έξυπνο τρόπο και δένει αρμονικά με το υπόλοιπο story.
    .

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

-το έχω πει και σε προηγούμενο post μου, ήθελα λίγο περισσότερη ποικιλία - φαντασία στα side missions.
    -ότι ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!!!

Υ.Γ. όσοι το έχετε τερματίσει πείτε μου σας παρακαλώ πόσο τέλειοι ήταν οι τίτλοι τέλους????

33. The Following User Says Thank You to redant_83 For This Useful Post:

Nek_Food (31-03-2014)

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by phaerun View Post
    το πήρα τη παρασκευή και σαπισα το ΣΚ. στη μέση του καλού playthrough για την ώρα. κανω ότι quest υπάρχει.

και εχω σταμπάρει αρκετούς που θα δεινοπαθησουν στο κακο playthrough που δεν θα με νοιάζει κανένας...

Y.Γ κλάιω με τους διαλόγους στα showdowns... ας είναι καλά οι άνθρωποι, απο το monkey island είχα να γελάσω τόσο με ατάκες μέσα σε παιχνίδι.
    Spoiler!

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by redant_83 View Post
    θέλω σε αυτό το σημείο να καταθέσω την άποψη μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι που τερμάτισα μόλις χτες βράδυ.

Θετικά

+ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ!!!!προφανές εεε?
    +Φοβερό acting και χαρακτήρες με τους οποίους μπορείς να ταυτιστείς
    +Το main story είναι πολύ καλογραμμένο
    +Εθιστικό gameplay, σου δίνει την αίσθηση οτι είσαι πραγματικά υπερήρωας και έχεις όλη αυτήν την δύναμη στα χέρια σου.
    +Το Paper trail DLC χρησιμοποιήται με πάρα πολύ έξυπνο τρόπο και δένει αρμονικά με το υπόλοιπο story.
    .

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

-το έχω πει και σε προηγούμενο post μου, ήθελα λίγο περισσότερη ποικιλία - φαντασία στα side missions.
    -ότι ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!!!

Υ.Γ. όσοι το έχετε τερματίσει πείτε μου σας παρακαλώ πόσο τέλειοι ήταν οι τίτλοι τέλους????
    Heart shaped box! Nuff said!

35. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

phaerun (31-03-2014)

Bookmarks

Bookmarks