Page 42 of 63 FirstFirst ... 3238394041424344454652 ... LastLast
Results 821 to 840 of 1244

Thread: InFamous: Second Son

Advanced Member Deathtrick's Avatar
    PSN ID
    orion_4
    Name
    Savvas

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Κοιταξε, αν αφαιρεσεις cinematics, αν αφαιρεσεις χρονο που μπορει να καθεσαι και να χαζευεις τα γραφικα, αν αφαιρεσεις χρονο που μπορει να παιρνας χαζολογοντας στην πολη, αν αφαιρεσεις την ταση να προκαλεσεις χαμο χωρις λογο, αν αφαιρεσεις τον χρονο που παιρνας μεσα στα μενου αναβαθμιζοντας τον χαρακτηρα σου κλπ κλπ,αν δηλαδη θες τον ατοφιο χρονο που θα παιζεις χωρις να παρεκλινεις καθολου την πορεια σου απο αποστολη σε αποστολη, οι 6 ωρες ειναι ενα ενδεικτικο νουμερο...
    Ναι αλλά όλα αυτά είναι μέρος της εμπειρίας σε ένα sandbox παιχνίδι...
    Spoiler!

2. The Following User Says Thank You to Deathtrick For This Useful Post:

Desmond (24-03-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Deathtrick View Post
    Ναι αλλά όλα αυτά είναι μέρος της εμπειρίας σε ένα sandbox παιχνίδι...
    exactly my point...

4. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Deathtrick (24-03-2014)

Senior Member leospartan's Avatar
    PSN ID
    leonidasg1981

Ξέρει κανείς για την αποστολή paper trail; Έχω βρει μόνο το mobile id, τον κωδικό για το tracker drone δεν εχω ιδέα πως θα τον βρω.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by leospartan View Post
    Ξέρει κανείς για την αποστολή paper trail; Έχω βρει μόνο το mobile id, τον κωδικό για το tracker drone δεν εχω ιδέα πως θα τον βρω.
    Το βάζω σε spoiler γιατι κάποιος μπορεί να μη θέλει να ξέρει...

Spoiler!

7. The Following User Says Thank You to enstikto For This Useful Post:

leospartan (24-03-2014)

Senior Member leospartan's Avatar
    PSN ID
    leonidasg1981

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Το βάζω σε spoiler γιατι κάποιος μπορεί να μη θέλει να ξέρει...

Spoiler!
    Το βρήκα αδερφέ.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

10. The Following 5 Users Say Thank You to spartan For This Useful Post:

djpar (25-03-2014),Nek_Food (25-03-2014),psx3 (25-03-2014),Spiros20 (04-04-2014),teras1 (25-03-2014)

Banned Forum GOD psx3's Avatar

^ Σοβαρά υπάρχει τέτοια τρολιά στο παιχνίδι;

μεχρι στιγμης το βρισκω πολυ καλο κ ακρως διασκεδαστικο. η πολη τα σπαει και αρκετες φορες σουλατσαρω ετσι απλα για τουρισμο!!
    θα θελα να μπορουσε σε καποια σημεια να χωνεται λιιιιγο στελθ/μουλωχτα γιατι δεν μου αρεσει να μπαινω συνεχεια τσολιας κ να τα σπαω κ μετα να τρεχω να κρυφτω για να επουλωθω.
    επισης αυτο το καλο-κακο καρμα ειναι..καπως! τωρα καποια εξτρα οπως μουσικοι του δρομου/πορειες, απο ενα σημειο ειναι βαρετα. το papertrail ειναι καλη φαση οπως και οι διαφορετικες δυναμεις.
    απο πλευρας μετακριτικ συμφωνω: εχει καποια θεματα που το κρατανε πισω κ μονο τα γραφικα δεν κανουν ενα παιχνιδι. η βαθμολογια του ειναι οσο πρεπει για μενα.

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    ^ Σοβαρά υπάρχει τέτοια τρολιά στο παιχνίδι;
    Aποκλείεται να υπάρχει κάτι τόσο μηνύσιμο μέσα στο παιχνίδι, τα γνωστά gifάκια του GAF θα είναι.

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

^^ ε καλά εννοείται αυτό δεν θέλει και ρώτημα , χιουμοριστικό είναι , δεν είναι μέσα από το παιχνίδι φυσικά , βασικά το animation που κάνει graffiti είναι αλλά έχουνε γράψει αυτό για το xbox από πάνω... χαχα

δυστυχώς εγώ από το ΣΚ και μετά θα το χαρώ , μέχρι στιγμής έχω παίξει ελάχιστα στο ps4 (άτιμο SF4 με έχεις καταστρέψει! λολ)

nikolaosbouk's Avatar

παιδια εχτες το αγορασα αλλα εχω κολησει στον τυπο με το machine gun, μηπως ξερετε πως τον τρωμε λαχανο?

έχω παίξει κανένα 10ωρο συνολικά και μπορώ να πω οτι το παιχνίδι είναι πολύ ανώτερο απο ότι περίμενα.Δεν θα μιλήσω για τα γραφικά γιατί είναι οφθαλομοφανές οτι είναι ότι καλύτερο έχουμε δει αλλά και το gameplay σου παρέχει μια απίστευτη αίσθηση ανώτερη απο τα προηγούμενα infamous και επίσης η πόλη μοιάζει τόσο ζωντανή τόσο που έχω πιάσει αρκετές φορές τον εαυτό μου να βολτάρω έτσι απλά από στέγη σε στέγη. το μόνο αρνητικό που ίσως θα μπορούσα να βρω είναι ότι τα side missions είναι λίγο βαρετά από ένα σημείο και μετά.άσχετο, αλλά ξέρει κάποιος πως μπορώ να δω τι % του παιχνιδιού έχω ολοκληρώσει???

17. The Following User Says Thank You to redant_83 For This Useful Post:

chronohill (26-03-2014)

Name
    Δημήτρης

Tαγραφικα ειιναι πραγματικα οτι καλυτερο εχουμε δει και πλεον νομιζω πρεπει να συμπεριλαμβανει και το PC η υποθεση...

ειδικα αν αναλογιστης τον φρενηρη ρυθμο του παιχνιδιου, την ταχυτητα, τα μυριαδες εφφε ... ε μιλαμε για αλλο πραγμα.

Αλλο να εχεις μια πολη απλη φυσιολογικη και αλλο να την γεμιζεις με εκρηξεις και εφφε και ταχυτητες εξωφρενικες.

Αν αυτο ειναι το πρωτο δειγμα των παιχνιδιων πρωτης γενιας, τοτε μας περιμενουν απιστευτα πραγματα.

Αρκει βεβαια να μην φυγουν ολοι απο τα first party studio της Σονυ, που εχει γινει της μοδας τωρα...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

αλλο εφυγαν αλλο απολυθηκαν καποια ατομα.

Name
    Δημήτρης

Ενταξει δεν εγινα συγκεκριμενος. Καποιοι εφυγαν καποιοι απολυθηκαν. Τα μεγαλα κεφαλια παντως φαινεται οτι εφυγαν και οχι οτι τους σουταρανε.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ο προγραμματιστης μετραει αυτος γραφει το παιχνιδι αυτος δινει τα γραφικα. Τα σεναρια ολα ιδια ειναι καλυτερα να φυγει και κανενας να αλλαξουν και λιγο τα πραγματα

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by djpar View Post
    ο προγραμματιστης μετραει αυτος γραφει το παιχνιδι αυτος δινει τα γραφικα. Τα σεναρια ολα ιδια ειναι καλυτερα να φυγει και κανενας να αλλαξουν και λιγο τα πραγματα
    Διαφωνω με αυτο που λες πολυ.

Δεν ειναι οι προγραμματιστες που εκαναν το Last of Us αριστουργημα ο Neil Druckmann και ο Bruce ηταν που ειχαν το οραμα και εδιναν τις εντολες στους προγραμματιστες για να γινει το παιχνιδι αυτο που εγινε.

Το να εκμεταλλευτεις εναν εκπληκτικο προγραμματιστη δεν ειναι ευκολο, θες τον αναλογο καταπληκτικο σκηνοθετη/σεναριογραφο/συντονιστη. Ο προγραμματιστης δεν εχει φανταστει το παιχνιδι, τα mechanics, εσυ ερχεσαι και του λες τι θες να γινει και τι αποτελεσμα να εχεις και μετα ο προγραμματιστης φροντιζει να το πραγματοποιησει.

Χωρις game directors δεν γινεται δουλεια, δεν υπαρχει συντονισμος. Ειναι τα πιο σημαντικα κεφαλια στην δημιουργια ενος παιχνιδιου.

23. The Following 5 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Desmond (27-03-2014),FotisGRC (26-03-2014),hakoo (26-03-2014),Nerven (26-03-2014),psx3 (26-03-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ναι μαζι σου αλλα ο αν εχεις ιδεες και τελικα ο πραγραμματιστης ειναι χαζος τοτε βγαζεις παιχνιδια σαν το whats dogs...downgraded!

Πχ αν μου πεις απελυσαν τον σκηνοθετη του kz θα πω οκ αν μου πεις απελυσαν ολοι την ομαδα...τοτε θα παρω xbox

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by redant_83 View Post
    έχω παίξει κανένα 10ωρο συνολικά και μπορώ να πω οτι το παιχνίδι είναι πολύ ανώτερο απο ότι περίμενα.Δεν θα μιλήσω για τα γραφικά γιατί είναι οφθαλομοφανές οτι είναι ότι καλύτερο έχουμε δει αλλά και το gameplay σου παρέχει μια απίστευτη αίσθηση ανώτερη απο τα προηγούμενα infamous και επίσης η πόλη μοιάζει τόσο ζωντανή τόσο που έχω πιάσει αρκετές φορές τον εαυτό μου να βολτάρω έτσι απλά από στέγη σε στέγη. το μόνο αρνητικό που ίσως θα μπορούσα να βρω είναι ότι τα side missions είναι λίγο βαρετά από ένα σημείο και μετά.άσχετο, αλλά ξέρει κάποιος πως μπορώ να δω τι % του παιχνιδιού έχω ολοκληρώσει???
    Κάνε save δυο φορές. Πάτα options, μετά τρίγωνο και save game. Κάνε το πρώτο save και μετά στο επόμενο θα σου δείξει το ποσοστό στο προηγούμενο save slot.

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Πάντως αν δώσουν hotline miami, λογικα θα είναι και για ps4 μιας και βγαίνει και στο ps4 σύντομα

http://uk.ign.com/articles/2014/03/2...ss-buy-support

Bookmarks

Bookmarks