Desmond (24-03-2014)
Deathtrick (24-03-2014)
leospartan (24-03-2014)
μεχρι στιγμης το βρισκω πολυ καλο κ ακρως διασκεδαστικο. η πολη τα σπαει και αρκετες φορες σουλατσαρω ετσι απλα για τουρισμο!!
θα θελα να μπορουσε σε καποια σημεια να χωνεται λιιιιγο στελθ/μουλωχτα γιατι δεν μου αρεσει να μπαινω συνεχεια τσολιας κ να τα σπαω κ μετα να τρεχω να κρυφτω για να επουλωθω.
επισης αυτο το καλο-κακο καρμα ειναι..καπως! τωρα καποια εξτρα οπως μουσικοι του δρομου/πορειες, απο ενα σημειο ειναι βαρετα. το papertrail ειναι καλη φαση οπως και οι διαφορετικες δυναμεις.
απο πλευρας μετακριτικ συμφωνω: εχει καποια θεματα που το κρατανε πισω κ μονο τα γραφικα δεν κανουν ενα παιχνιδι. η βαθμολογια του ειναι οσο πρεπει για μενα.
^^ ε καλά εννοείται αυτό δεν θέλει και ρώτημα , χιουμοριστικό είναι , δεν είναι μέσα από το παιχνίδι φυσικά , βασικά το animation που κάνει graffiti είναι αλλά έχουνε γράψει αυτό για το xbox από πάνω... χαχα
δυστυχώς εγώ από το ΣΚ και μετά θα το χαρώ , μέχρι στιγμής έχω παίξει ελάχιστα στο ps4 (άτιμο SF4 με έχεις καταστρέψει! λολ)
παιδια εχτες το αγορασα αλλα εχω κολησει στον τυπο με το machine gun, μηπως ξερετε πως τον τρωμε λαχανο?
έχω παίξει κανένα 10ωρο συνολικά και μπορώ να πω οτι το παιχνίδι είναι πολύ ανώτερο απο ότι περίμενα.Δεν θα μιλήσω για τα γραφικά γιατί είναι οφθαλομοφανές οτι είναι ότι καλύτερο έχουμε δει αλλά και το gameplay σου παρέχει μια απίστευτη αίσθηση ανώτερη απο τα προηγούμενα infamous και επίσης η πόλη μοιάζει τόσο ζωντανή τόσο που έχω πιάσει αρκετές φορές τον εαυτό μου να βολτάρω έτσι απλά από στέγη σε στέγη. το μόνο αρνητικό που ίσως θα μπορούσα να βρω είναι ότι τα side missions είναι λίγο βαρετά από ένα σημείο και μετά.άσχετο, αλλά ξέρει κάποιος πως μπορώ να δω τι % του παιχνιδιού έχω ολοκληρώσει???
chronohill (26-03-2014)
Tαγραφικα ειιναι πραγματικα οτι καλυτερο εχουμε δει και πλεον νομιζω πρεπει να συμπεριλαμβανει και το PC η υποθεση...
ειδικα αν αναλογιστης τον φρενηρη ρυθμο του παιχνιδιου, την ταχυτητα, τα μυριαδες εφφε ... ε μιλαμε για αλλο πραγμα.
Αλλο να εχεις μια πολη απλη φυσιολογικη και αλλο να την γεμιζεις με εκρηξεις και εφφε και ταχυτητες εξωφρενικες.
Αν αυτο ειναι το πρωτο δειγμα των παιχνιδιων πρωτης γενιας, τοτε μας περιμενουν απιστευτα πραγματα.
Αρκει βεβαια να μην φυγουν ολοι απο τα first party studio της Σονυ, που εχει γινει της μοδας τωρα...
αλλο εφυγαν αλλο απολυθηκαν καποια ατομα.
Ενταξει δεν εγινα συγκεκριμενος. Καποιοι εφυγαν καποιοι απολυθηκαν. Τα μεγαλα κεφαλια παντως φαινεται οτι εφυγαν και οχι οτι τους σουταρανε.
ο προγραμματιστης μετραει αυτος γραφει το παιχνιδι αυτος δινει τα γραφικα. Τα σεναρια ολα ιδια ειναι καλυτερα να φυγει και κανενας να αλλαξουν και λιγο τα πραγματα
Διαφωνω με αυτο που λες πολυ.
Δεν ειναι οι προγραμματιστες που εκαναν το Last of Us αριστουργημα ο Neil Druckmann και ο Bruce ηταν που ειχαν το οραμα και εδιναν τις εντολες στους προγραμματιστες για να γινει το παιχνιδι αυτο που εγινε.
Το να εκμεταλλευτεις εναν εκπληκτικο προγραμματιστη δεν ειναι ευκολο, θες τον αναλογο καταπληκτικο σκηνοθετη/σεναριογραφο/συντονιστη. Ο προγραμματιστης δεν εχει φανταστει το παιχνιδι, τα mechanics, εσυ ερχεσαι και του λες τι θες να γινει και τι αποτελεσμα να εχεις και μετα ο προγραμματιστης φροντιζει να το πραγματοποιησει.
Χωρις game directors δεν γινεται δουλεια, δεν υπαρχει συντονισμος. Ειναι τα πιο σημαντικα κεφαλια στην δημιουργια ενος παιχνιδιου.
ναι μαζι σου αλλα ο αν εχεις ιδεες και τελικα ο πραγραμματιστης ειναι χαζος τοτε βγαζεις παιχνιδια σαν το whats dogs...downgraded!
Πχ αν μου πεις απελυσαν τον σκηνοθετη του kz θα πω οκ αν μου πεις απελυσαν ολοι την ομαδα...τοτε θα παρω xbox
Πάντως αν δώσουν hotline miami, λογικα θα είναι και για ps4 μιας και βγαίνει και στο ps4 σύντομα
http://uk.ign.com/articles/2014/03/2...ss-buy-support
Bookmarks