καλα δεν ξερω για το infamous γιατι το εχω digital αλλα απο οσο γνωριζω το install πλεον ειναι full αρα δεν ακουγες το laser εκτος απο 2-3 λεπτα στην αρχη οταν το βαλεις μετα σταματαει
καλα δεν ξερω για το infamous γιατι το εχω digital αλλα απο οσο γνωριζω το install πλεον ειναι full αρα δεν ακουγες το laser εκτος απο 2-3 λεπτα στην αρχη οταν το βαλεις μετα σταματαει
Καλα ρε συ, το εχεις σε digital και μου λες οτι δεν ακουγεται το drive σου?
Αν ακουγοταν τοτε εσυ θα ειχες προβλημα, οχι εγω...
Για να σχολιασω οτι κανει θορυβο, τοτε κανει θορυβο. Αφου εκανε install και update ξεκινησα να παιζω. Επισης το εκανε ολη τη διαρκεια μεχρι να το τερματισω. Επισης ερχομαι απο 360 μερια οποτε ξερω τι σημαινει ενοχλητικος θορυβος.
Επανερχομαι με βιντεο και ντεσιμπελομετρο που λεει και ο Viper.
Εβαλα πριν λιγο να παιξω και ως δια μαγειας ακουγεται μονο ο ανεμιστηρας.
Μηπως εφαγε καποιο κολλημα χτες και δουλευε ασταματητα το drive για τοσες ωρες? Μηπως επρεπε να κανω "close applicaton" και να το ξαναρχησω?
Δεν ξερω...
Παντως install και update ειχαν γινει και μετα ξεκινησα το παιχνιδι.
Το τέλειωσα και εγώ στο good karma. Επειδή ήταν νοικιασμένο το πήγα πισω να το παίξει και κανας άλλος. Καλό παιχνιδάκι είναι , φοβερά γραφικα έχει αλλά 50+ για καινούργιο η 40 μεταχειρα δεν έδινα.
στάλθηκε απο το S8Q και το auto correct τον παιρνει![]()
Εγω εφαγα φλασια, μου αρεσει πολυ το game!
Ξεκινησα το παιχνιδι, με εχει πραγματικα αφησει με ανοιχτο το στομα η οπτικη πανδαισια. Σιγουρα ειναι οτι καλυτερο εχω δει μεγρι στιγμης σε γραφικα(με εξαιρεση το Shadowfall που θα το παρω μεταχειρα οταν πεσει η τιμη) και σου ανοιγει η ορεξη για το τι θα ερθει στις next gen κονσολες. Κανω πολλα sidequests προσπαθωντας να φτασω στο 0% την καθε περιοχη και αφηνω λιγο πισω το story, αλλα ειμαι στο σημειο με τα "νεον" .Παιδια δεν ξερω αν συμφωνειτε, ιδιως οι φανς των 1,2 (που μετα το TLOU για μενα ειναι τα αγαπημενα μου παιχνδια το Ps3) αλλα σαν gameplay δεν εχει δωσει το κατι παραπανω μεχρι στιγμης και θα ελεγα μαλιστα πως η στοχευση δεν εχει γινει τοσο καλα impliment οσο το 2, λειπει αυτο το fluid στις μαχες που ειχε ο Cole. Το σεναριο οκ ειναι τυπικο και ο Ντελσιν μαλλον για αδιαφορος χαρακτηρας περναει με την ταση να σε ψιλοεκνευριζει καποιες φορες. Τελος πολυ ωραια τα εφε απο το χειριστηριο, ευγε!!!
Mην τρελαινεσαι μαν, παιζουν πολλα πραγματα ρολο. Μπορει απλα να ειχε ενα σκουπιδακι το δισκακι απανω του και να ζοριζοταν να διαβασει. Το εχω παθει απειρες φορες στο PS3 να κανει το laser σαν τρελο και μολις καθαρισω το δισκακι να εινια φσιολογικη η συμπεριφορα του.
Απορρησα κι εγω οταν το ειπες γιατι προσεχω πολυ να δω ποσο θορυβο κανει ή οχι, ασε που παιζω αργα το βραδυ και εχω πολυ χαμηλα τα παντα αν κοιμαται η γυναικα.
@ nikoladim
Προσωπικα το θεωρω πολυ καλυτερο απο τα προηγουμενα και η φυση των δυναμεων που αποκτας κανει το gameplay πολυ πολυ απολαυστικοτερο. Θεμα με την στοχευση δεν ειχα. Επισης σε συμβουλευω να μην κανεις ολα τα sidequests γιατι σε περιμενουν νεες δυναμεις και καλο ειναι να εχες πραγματα να κανεις οταν τις αποκτησεις.Ειδικα η 3η δυναμη που θα αποκτησεις, ειναι η αγαπημενη μου προσωπικα! Τα σπαει!!
Last edited by Valkyre; 16-04-2014 at 14:46.
Έχω ψηθεί άσχημα με αυτά που διαβάζω για το παιχνίδι
βγαίνω σε άδεια σήμερα
παρέλαβα το πρωί το Gold Wireless Headset
το έτερον ήμιση είναι στην πατρίδα (lol)
μήπως να βρεθεί και κανένας συνφορουμίτης να του το αγοράσω; (γιατί και 55€ δεν δίνω αυτήν την στιγμή)
Να κι ενα bug.
Ειμαι 4% dup controlled σε μια περιοχη και μου εχουν μεινει δυο drones που φαινονται στο χαρτη.
Ελα ομως που δεν υπαρχουν πουθενα. Ουρανο, εδαφος πουθενα.
![]()
Kapa (16-04-2014)
Οχι το στορυ με τιποτα δεν ειναι καλυτερο απο το πρωτο το οποιο μου εμεινε αξεχαστο.
Το 2ο ομως με απογοητευσε στο στορυ, οποτε νομιζω το SS ειναι καπου μεταξυ 1 και 2. Σαφως χειροτερο απο το 1 , παρομοια αδιαφορο με το 2. Βεβαια περιμενω να ολοκληρωσω και το evil playthrough.
enstikto (16-04-2014)
teras1 (16-04-2014)
Αύριο το update!
http://blog.eu.playstation.com/2014/...ew-photo-mode/
leospartan (16-04-2014)
Παααααρα πολυ καλο... !!!
ευγε! ευγε στην sucker punch η εκπληξη της τα σπαει! θα λιωσει ο κοσμος να φτιαχνει wallpapers!
ξερω τι θα κανω αυριο!
Nek_Food (18-04-2014)
Μια ερωτηση...
Επειδη τωρα ξεκίνησα το παιχνιδια εχω μια απορία. Ειμαι τωρα στον χάρτη του Seatle. Πρεπει να κάνω ΟΛΑ αυτα που ειναι σημαδεμένα στο χάρτη (sprays, agents, jammers, κλπ κλπ) για να προχωρήσει, ή αν θελω τα αγνοώ ολα καιSpoiler!
Bookmarks