το 90% συνεχεια δεν ειδα καπου αλλα τπ γενικα φτανει στα ορια...αλλα ΟΝΤΩΣ φτανει στα ορια?
Δηλαδη θα δουμε κατι καλυτερο σε γραφικα στο μελλον ή μπα?
το 90% συνεχεια δεν ειδα καπου αλλα τπ γενικα φτανει στα ορια...αλλα ΟΝΤΩΣ φτανει στα ορια?
Δηλαδη θα δουμε κατι καλυτερο σε γραφικα στο μελλον ή μπα?
Η διάρκεια σε σύγκριση με άλλα open world παιχνίδια σαφώς και δεν είναι μεγάλη όταν μπορείς να μην σηκωθείς ποτέ από το Skyrim για παράδειγμα αν λυσσάξεις να ασχολείσαι με side quests και dungeon hunting, αλλά από την άλλη νομίζω ότι είναι ίδιας ή και μεγαλύτερης διάρκειας από τα προηγούμενα inFamous που δεν τα έλεγες και μικρά.
Από την άλλη αυτό το 90~100% της δύναμης, εξαντλήσαμε το PS4, θα αρχίσει να αιμοραγεί κλπ όμορφα που λένε πάντα, είναι κλασικά για εντυπωσιασμό και φρου φρου αρώματα. Έτσι εξαντλησε και ο Kojima το PS3 με το MTS4 (μάλιστα δεν του ήταν και αρκετό) και είδαμε τί βγήκαν μετά. Ακόμη και μετά από τις τελευταίες παιχνιδάρες, έχει να δώσει πιστεύω το PS3 και δεν νομίζω ότι το εξάντλησαν. Σκεφτείτε παιχνίδια σαν το Bayonetta όχι μόνο "γονάτισαν" το PS3 αλλά μέχρι κάποιο βαθμό ήταν unplayable, φταίει το μηχάνημα και οι πόροι του; Όχι δεν ήταν σωστός ο προγραμματισμός και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και να βρεις νέους πόρους, συνήθως ξαναγράφοντας τον κώδικα με τρόπο που θα δώσει περισσότερα με λιγότερους πόρους.
Παρε ενα οποιοδηποτε αυτοκινητο/μοτοσυκλετα , ανοιξε το γκαζι στο 90% και μετρησε ποση ταχυτητα θα εχεις με 1η, με 2α, με 3η κ.ο.κ. Ο κινητηρας σε ολες τις περιπτωσεις θα δουλευει στο 90% , αλλα η τελικη αποδοση στον πραγματικο κοσμο θα διαφερει αναλογα με την ταχυτητα που εχεις στο κιβωτιο.
Ελπιζω με το παραδειγμα μου να καταλαβες , και να μην σε μπερδεψα περισσοτερο.
^ Post of the month!![]()
Παιδια οντως λιγη προσοχη με τα gif, μην δουμε και ολες τις περιοχες ή τις κινησεις/δυναμεις του παιχνιδιου απο τα κωλοgif...!![]()
![]()
Last edited by Valkyre; 17-03-2014 at 13:02.
chronohill (17-03-2014)
Καλά μας κοροϊδεύει;Having a lot of memory was good, having 8 gigabytes of memory was even better. For the first time ever, and I’ve been doing this for seventeen years, we didn’t have to worry about memory when we were building the game.
^^ αυτο που λέει ο psx3.
γενικότερα έχουν κάνει πιστεύω ( ότι βλέπουμε απο streams ) ότι καλύτερο έχει βγει σε Open world game including PC Games... ( για τον οπτικό τομέα μιλάω, μη παρεξηγηθώ )
Last edited by dlevel; 17-03-2014 at 13:09.
Απαπαπα προσεχε, μην πετας τετοια πραγματα ετσι αυθαιρετα.
Θα σε ακουσει κανεις και θα βγει να σου πει οτι επειδη εσυ ανακαλυψες τωρα τον τροχο, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει ηδη αμαξα...!
Τετοια γραφικα τα βλεπουν οι PC elitists και απλα γελανε καθοτι το μηχανημα με το οποιο ετρεχαν το 2007 το Crysis τους, θα μπορουσε να τρεχει το infamous second son σε 4Κ αναλυση με 60 fps για πλακα.
Επισης για τον PC elitist ειναι τουλαχιστον υβρεις και βλασφημια να αναφερεις τις λεξεις "οτι καλυτερο εχει βγει including pc games" οταν το παιχνιδι βγαινει στα 30 fps... μα τα σκεφτεσαι πριν τα πεις αυτα? Οι PC elitists αν παιξουν παιχνιδι με -οχι 30- 45 frames per second , θεωρουν οτι παρακολουθουν slide show... προσβολη κυριολεκτικα για τα ματια τους οτιδηποτε κατω απο 60 ακατεβατα frames.
Φημες αναφερουν μαλιστα οτι και τα 60 frames per second θεωρουνται πλεον παρωχημενα, καθοτι το ματι τους εχει εκπαιδευτει απο την εξωφρενικη ποιοτητα σε τετοιον βαθμο που πλεον η οραση τους εχει οξυνθει και φτασει στα 25 δεκατα...
χεχεχε, επειδή έχω περάσει τη φάση PC Gaming, κ ακόμα διατηρώ καλό pc ( όχι High End τώρα πια ) ξέρω την φάση τους...
αλλά πέρα απο τη πλάκα αυτό που βλέπω απο τις Photos και τα Streams είναι απλά απίθανο, είναι έπος, και ίσως υπερβάλω αλλά έχω Hypαριστεί πάρα πολύ για να μπορέσω να το κρύψω![]()
chronohill (17-03-2014),teras1 (17-03-2014)
LOL, ανάμεσα σε ασταθή 60fps και ακατέβατα 30fps, προτιμώ το δεύτερο.
^^ Δεν ειπα για ασταθη 60 fps, αλλα για σταθερα 45 fps. Το οποιο βεβαια και πλαι λαθος ειναι διοτι λογω refresh rate θα υπαρχει λογικα stuttering οταν κανεις pan την καμερα στο παιχνιδι.
Αλλα γενικα ηθελα να περασω ενα point και προφανως ημουν υπερβολικος.![]()
Την δηλωση-διορθωση (αυτην που ο dev θα λεει δεν εννοουσα αυτο αλλα το αλλο...) να την αναμενουμε μεσα στη μερα ή θα αργησει λιγο;...
Να χουμε να λεμε, η ιδια η ιστορια των videogames μας εχει δειξει ποσο στα σοβαρα πρεπει να παιρνουμε τετοιες δηλωσεις απο devs, ποσο μαλλον οταν αυτες γινονται στο ξεκινημα του lifecycle μιας κονσολας.
Το Ιnfamous 1 το είχα πάρει για το Ps3, είχα ξεκινήσει, αλλά στην πορεία κάπου με κούρασε, κάπου μου φάνηκε αδιάφορο (το 2 δεν το είδα καν). Ωραίο gameplay μεν, δεν με κράτησε δε. Από αυτά που βλέπω τώρα όμως, το Second Son πάει για σίγουρη αγορά. Η μόνη μου αμφιβολία είναι για το story, αν θα είναι δυνατό και ενδιαφέρον. Κατά τα άλλα, το παιχνίδι είναι πανέμορφο, φαίνεται να έχει πολύ καλό gameplay, και νομίζω ότι για πρώτος δυνατός τίτλος του Ps4 θα είναι κάτι εξαιρετικό......
^^ To πρωτο infamous ειχε καταπληκτικο στορυ. Καταπληκτικο ομως. Και το twist στο τελος ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
chronohill (17-03-2014),Nikoladim (14-04-2014)
Λεω και γω μονο εγω εχω θεμα με τα spoilers?
Ακομα θυμαμαι το σοκ που ειχα παθει.φοβερο παιχνιδι...Ισως αυτη η ανατροπη που εφερε τα πανω κατω να με κρατησε στο να μην βαλω το 2 πανω απο το 1.
Εγω το ξαναειπα οτι για το story δεν τους φοβαμαι.Δειχνουν προσοχη...εαν εχουμε στιγμες οπως στο 1 σεναριακα θα μιλαμε για υπερπαιχνιδαρα!
Spoiler!
Bookmarks