DJTaurus (07-03-2014)
Θα κανω κι εγω το pre-order μου τις επομενες μερες, μαλλον απο videogamesplus.ca.
djpar (08-03-2014)
Μολις το εκανα
Κοιτα κι εγω ειμαι ανυπομονος για το συγκεκριμενο, για να ειμαι ειλικρινης αν ηταν multi θα το εσκαγα το 60αρι, 70 ομως δεν σκαω για απλη εκδοση του φουστη δλδ.
Απο Καναδα μου βγηκε 44 ευρω. Θα περιμενω λιγο παραπανω αλλα τι να κανουμε...
Εγώ περιμένω να δω μήπως το βρω φτηνά στις αγγελίες λόγω των bundles... δες π.χ. τι έγινε με το Killzone.
Ειλικρινά δεν ξέρω ούτε έναν που να πήγε σε κατάστημα και να έσκασε €70, όταν το έβρισκες σχεδόν μισοτιμής στις αγγελίες. Πραγματικά πιστεύω ότι τέτοια bundles κάνουν ζημιά στην Sony, αλλά εμάς δεν μας χαλάει καθόλου!![]()
Αν υπολογισεις οτι το Infamous δεν εχει multi οπως το Killzone, τοτε θα βλεπουμε αγγελιες συνεχως με 40 ευρο.
psx3 (08-03-2014)
Παίζει βέβαια και το ενδεχόμενο να μην το πουλήσουν αν είναι παιχνιδάρα, γιατί το KZ δεν είχε και πολύ ενδιαφέρον story & gameplay... ίδωμεν.
hakoo (08-03-2014)
Απο το πληκτρολογιο μου το πηρες. Οι περισσοτεροι πηραν το Killzone bundle λογω value for money και οχι λογω του παιχνιδιου, ενας απο αυτους ημουν κι εγω. Με το Infamous bundle λογικα δεν θα συμβει το ιδιο, γνωμη μου ειναι οτι η συντριπτικη πλεοψηφια θα το προτιμησει για το παιχνιδι.
Ναι ρε μαν σιγουρα θα υπαρξουν πολλοι που θα το πουλησουν αλλα ειναι και ενα sandbox παιχνιδι μην το ξεχναμε, δεν ειναι δηλαδη το παιχνιδι που θα κανει καποιος ενα γρηγορο playthrough και θα το στειλει σε μια εβδομαδα μεσα...
Σχετικα με τις δυναμεις που θα μπορουμε να αποκτησουμε...
Spoiler!
Infamous: Second Son Hypes Conduit Fiction
Watch a live inFAMOUS Second Son gameplay demo tonight
Eγω απλα απο δω και περα θελω να παρακαλεσω τους φιλους συμφουρμιτες να προσεχουν με τα spoilers.Εγω και καποιοι αλλοι εχουμε μια υπερευαισθησια...![]()
Spoiler!
Δεν ξερω τι ισχυει στην Αθηνα, εδω παντως δεν υπαρχει retail καταστημα που να το πουλαει κατω απο 70. Οποτε πρεπει να μπω σε skoutzοκαταστημα και να χρεωθω και μεταφορικα (κανα 5ευρω). Οποτε οχι μονο ανεβαινω και παλι ψηλα (~65) αλλα πρεπει να περιμενω και καποιες μερες μεχρι να μου σταλει.
teras1 (08-03-2014)
Αν και θα προτιμούσα κανονικό day/night cycle, βρίσκω την προσέγγιση ενδιαφέρουσα. Από τη μια θα μπορούν να στήσουν το σκηνικό κάθε κύριας αποστολής με το φωτισμό και τα εφέ που θέλουν δημιουργώντας συγκεκριμένη ατμόσφαιρα.
Από την άλλη θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό ανεξάρτητα από το day/night cycle.
Οπότε ίσως πρόκειται για τεχνικό limitation;
hakoo (08-03-2014)
Kι εγω αυτο σκεφτηκα, οτι θα μπορουσε το παιχνιδι να εχει dynamic day/night cycle γενικα στο free roam, και οταν ενεργοποιεις μια main mission να προσαρμοζεται πανω στις αναγκες τις αποστολης.
Τεχνικο limitation? Mε δεδομενο οτι το skyrim (και ενα καρο αλλα) σε last gen μηχανηματα εχει μια χαρα dynamic cycle θα μου φαινοταν λιγο περιεργο...
Bookmarks