Page 13 of 63 FirstFirst ... 39101112131415161723 ... LastLast
Results 241 to 260 of 1244

Thread: InFamous: Second Son

Advanced Member ary4022's Avatar
    PSN ID
    ary4022
    Name
    Χαρης

σε καποια games πρεπει να εχουν και multi αλλα σε καποια αλλα δεν τους ταιριαζει.το infamous δεν εχει αναγκη το multiplayer κατα την δικια μου γνωμη παντα

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Όλα είναι σχετικά.Υπάρχει κανείς που πιστεύει οτι το mp του TLoU, για παράδειγμα, αφαίρεσε ποιότητα από τον τίτλο ή οτι θα ήταν καλύτερο αν δεν είχε mp?Απεναντίας αν το mp είναι αξιόλογο προσδίδει διάρκεια και λιγότερες απώλειες από την αγορά μεταχειρισμένων.
    ΥΓ.Δεν είμαι fan των mp με εξαίρεση το AC.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Desmond For This Useful Post:

Nek_Food (27-01-2014),psx3 (27-01-2014)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^Kι εγω ειμαι της ιδιας αποψης γενικα αλλα εχει να κανει και με τις εταιρειες, η Ubisoft εχει unlimited προσωπικο να ριξει οπου υπαρχει αναγκη χωρις να επηρεαζεται το single. Το ιδιο και η ND πλεον που εχει μεγαλωσει αρκετα και δεν εχει θεμα ατομων. Η Sucker punch ομως ειναι μια ομαδα 80 ατομων, δεν πιστευω οτι μπορει αυτος ο αριθμος που φτιαχνει ενα ουτως η αλλως τεραστιο sandbox open world παιχνιδι να υποστηριξει και το multiplayer χωρις να θυσιασει χρονο απο το single. Εκτος κι αν το εκαναν outsource οπως κανουν πολλες ομαδες, θεωρω πως θα ηταν χρονος και εργατοωρες χαμενες απο το single.

5. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

teras1 (27-01-2014)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Περιέργως είναι ένας από τους τίτλους που θα σήκωνε multi.

"Third-person shooter με ειδικές ικανότητες."

Run wild. Πρωτότυπο και με τεράστιες προοπτικές!

Sent using Tapatalk, one of the most overrated and useless apps since the original iPhone
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Δυστυχώς το multiplayer έχει καταντήσει ένα σημείο σε μια λίστα που πρέπει να τσεκαριστεί στα περισσότερα παιχνίδια. Όσο μεγάλη και να είναι η ομάδα ανάπτυξης, έχει αυξημένο κόστος για τους δημιουργούς. Εργατοώρες, netcode, matchmaking service, περισσότερο testing. Ακόμα και για τα παιχνίδια που έχουν εξίσου καλό SP και MP component, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μπορεί να έχει κοπεί για να προλάβουν την προθεσμία κυκλοφορίας τους.

Κακά τα ψέμματα αλλά τα μόνα παιχνίδια που αποκτούν σοβαρό multiplayer fanbase είναι τα καθαρόαιμα FPS, τα sports και τα online only παιχνίδια (MMO). Στα υπόλοιπα ο κόσμος ασχολείται για λίγο αφου έχει τελειώσει με το single player και τα παρατάει μόλις κυκλοφορήσει κάτι καινούργιο. Αυτό πιστεύω εγώ τουλάχιστον που δεν ενδιαφέρομαι για ανταγωνιστικό MP.
    Το CO-OP είναι κάτι προτιμότερο αλλά και πάλι είναι περισσότερη δουλειά.

Νομίζω οτι σε αυτή την γενιά θα επιχειρηθεί ένα πείραμα. Το κατά πόσο είναι βιώσιμο το να κυκλοφορούν full priced multiplayer only παιχνίδια όπως τα Titanfall και Destiny.

8. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Nek_Food (27-01-2014)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Προσωπικά δεν καίγομαι για το multi, ίσως κάποιο co-op σε ορισμένους τίτλους αλλά ως εκεί. Όχι ότι δεν αξίζουν κάποιοι τίτλοι να έχουν multi αλλά εγώ είμαι περισσότερο single campaign player. Συμφωνώ με όσα λέτε και επικεντρώνω σαν χαρακτήρας σε αυτά που λέει ο Πάνος ακριβως πριν, ειδικά στην δεύτερη παράγραφο, που αντικατοπτρίζει τον τύπο παίκτη που είμαι εγώ.

Το single player campaign, νομίζω έχει μία διάρκεια άλλοτε μικρή άλλοτε μεγάλη, πάντοτε όμως πεπερασμένη. Έτσι σου δίνει το δικαίωμα να ασχοληθείς με περισσότερους τίτλους και να απολαύσεις μπόλικα όμορφα παιχνίδια. Το multi ουσιαστικά είναι αέναο και για να το ευχαριστηθείς και να "ολοκληρώσεις" το χτίσιμο του χαρακτήρα σου απαιτεί πολλές ώρες, όχι πάντα χρήσιμες ή δημιουργικές. Όταν δε ολοκληρώσεις το χτίσιμο του χαρακτήρα, μετά αφιερώνεις χρόνο για να τον απολαύσεις και να θερίσεις τα αποτελέσματα όλων αυτών των κόπων που αφιέρωσες πριν. Έτσι περνάνε δεκάδες ώρες που ουσιαστικά κάνεις απολύτως το ίδιο πράγμα σε επανάληψη με μικρές διαφορές, ένα αέναο gridding περίπου. Εμένα προσωπικά δεν με τραβάει αυτό ιδιαίτερα. Έχω ευχαριστηθεί παιχνίδια multi αλλά μία στις τόσες και όχι για πάρα πολύ το ομολογώ. Δεν έχω καν τον χρόνο ή την καθημερινή ευχέρεια να "δουλέψω" σωστά σε κάποιον τίτλο ομαδικά και με σύστημα.

Δεν λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχει το multi, αλλά δεν μπορούν όλα τα παιχνίδια ξαφνικά να έχουν multi γιατί σε πολλά αλλοιώνεται αναπόφευκτα ο χαρακτήρας, σε άλλα αλλοιώνεται η δική μας απόλαυση και τελικά στα περισσότερα καταλήγουμε να έχουμε multi με μισοάδειους servers. Νομίζω η ισορροπία θα ήταν καλύτερη αν τα single player παιχνίδια παρέμεναν επικεντρωμένα στην ιστορία και το πως θα την πουν και να μην έχουν όλα multi, όπως και κάποια παιχνίδια ίσως καλό θα ήταν να είναι μόνο Multi και αφού το single είναι ένα είδος αγγαρείας (5 ωρών και πολύ λέω) να επικεντρώσουν στην συνολική εμπειρία του Multi, να βγουν σωστά και ολοκληρωμένα και να μην περνάνε μήνες μέχρι να στρώσει η κατάσταση και ως τότε έχει περάσει ο ένας χρόνος και "πρέπει" να βγει νέο παιχνίδι. Το BF4 που έπαιζα χθες, θα έπρεπε ίσως να είναι μόνο multi, ολοκληρωμένο - χτισμένο σωστά, να μην βγαίνει σε ετήσια βάση από το μηδέν αλλά για τους fans να βγαίνει ένα επιπλέον υλικό που θα εμπλουτίζει την σωστή εμπειρία και όχι κάθε λίγο και λιγάκι να είναι ο κόσμος beta tasters. Ανά τριετία ίσως και παραπάνω θα μπορούσαν να βγάλουν ένα νέο build με πλήρως αναβαθμισμένο το πακέτο. Νομίζω κάτι τέτοιο πάει να κάνει το Destiny, θα δούμε.

Τώρα θα μου πεις σε χάλασε το multi στα Uncharted ή το TLOU. Στα πρώτα όσο έπαιξα (λίγο) μου άρεσε (κυρίως το co-op) αλλά δεν έμεινα πολύ και στο TLOU δεν έπαιξα καθόλου. Δεν χάλασε ο τίτλος, αλλά δεν ξέρω και πόσο κόσμο έχουν για να παίζουν σωστά όσοι συνδέονται σε αυτά. Στην παρούσα γενιά ουσιαστικά "επιβλήθηκε" το multi σαν ένα είδος υποχρέωσης για να εξασφαλίσουν κέρδη οι εταιρείες (που χάνονταν), εγώ το έβλεπα πολλές φορές σαν bonus, τίποτα παραπάνω. Τώρα πάνε να το επιβάλουν και σαν always online τακτική, θα δούμε.
    Last edited by Nek_Food; 27-01-2014 at 09:25.

10. The Following 3 Users Say Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

Desmond (27-01-2014),Stefanos (27-01-2014),teras1 (27-01-2014)

Cool Member SevenAm's Avatar
    PSN ID
    SevenAM
    Name
    Vassilis

+1 στον προλαλήσαντεσ για το MP vs SP,

Ο ορισμός του Multi = Dead Rising 2. Mπαίνεις, κανεις το χαβαλέ όση ώρα θες με οποιονδήποτε παίκτη και βγαίνεις όποτε σου γουστάρει. Xωρίς grind, και χωρίς Repetition.

Ορισμός του SP = Heavy Rain & B2S

Ορισμός του κακού SP = Dragon Age origins... ατελειωτο Grind και repetition στο full. Το παιχνίδι ενω ειναι τεράστιο, θέλει επιπλέον απίστευτα τεράστιο grind. To Dragon dogma από την αλλη δινει αλλη πνοή στο RPG και χωρις αυτό το τρελό μαζεμα.. Το ίδιο και για το GTA IV και τα flying rats..
    Happy Days in Killzone 3 MP @ http://www.youtube.com/watch?v=ln_96Vuk1Ac

12. The Following User Says Thank You to SevenAm For This Useful Post:

Nek_Food (27-01-2014)

Elite slayeras's Avatar
    PSN ID
    Kannivalos
    Name
    Αντώνης

14. The Following 3 Users Say Thank You to slayeras For This Useful Post:

ary4022 (28-01-2014),hakoo (28-01-2014),Nek_Food (28-01-2014)

Advanced Member memix's Avatar
    PSN ID
    memix74
    Name
    Μιχάλης

Τι φτιαχνουν τα ατομα , και σε τετοια video βλεπεις ποσο σκεψη και δουλεια πεφτει σε ενα παιχνιδι. Δεν ειναι μονο το gameplay .

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Ψήθηκα για την special edition, 10 λίρες διαφορά έχουν με την κανονική.

The special edition version of inFamous: Second Son will include Cole's Legacy, a set of exclusive DLC missions set to focus on the aftermath of inFamous 2's ending.

Players will see how previous series protagonist Cole Macgrath has shaped the world of inFamous: Second Son through a number of bonus missions for new star Delsin Rowe.

Cole's Legacy will not be available for purchase separately "when the game launches", the EU PlayStation blog reported, not ruling out a launch later on.

inFamous: Second Son's special edition will also include a wearable replica of Rowe's beanie for you to wear though, so, there is that.

Feeling even more flush? An even more lavish Collector's Edition version of the game will also be available containing Cole's Legacy, the beanie, a denim jacket game case, a collectible coin, badges and a bottle opener.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...?ie=UTF8&psc=1

17. The Following User Says Thank You to Nerven For This Useful Post:

chronohill (27-01-2014)

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

^^την κοίταζα κι εγώ χθες Γιάννη, αλλά μου κάνει λίγο rip off σε αυτήν την τιμή μόνο για το σκουφάκι. Να είχε κανένα steelbook να το συζήταγα, αλλά 60 λίρες για να πάρω το game με ένα σκούφο το βρίσκω υπερβολή.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

20. The Following 4 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

Godweeder (30-01-2014),Kkritikos (28-01-2014),Nerven (02-02-2014),psx3 (28-01-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Νεο Off Screen Gameplay

22. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

Kkritikos (28-01-2014)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^Προκειται για το ιδιο demo που δειχνουν εδω και καιρο αλλα το διαφορετικο με αυτο το βιντεο ειναι οτι το χειριζεται καποιος developer οποτε ειναι πραγματικα σαν να βλεπουμε διαφορετικο παιχνιδι. Εντυπωσιακο!

Elite slayeras's Avatar
    PSN ID
    Kannivalos
    Name
    Αντώνης

Παίζει κάπου ποιό φθηνά από εδώ ?
    https://www.videogamesplus.ca/produc...ducts_id=21124

Περίπου 45e σύνολο μαζί με μεταφορικά
    Last edited by slayeras; 28-01-2014 at 16:16.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Εκεί που νόμιζα ότι τα είδα ολα στο killzone SF (από θεμα γραφικών), το infamous θα απο ότι φαίνεται θα με κάνει να αναθεωρήσω, και φανταστείτε ότι είναι μόνο η αρχή! Greatness awaits!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post

Μακαρι να εχει και τετοια κομματια η πολη, φοβερη γεωμετρια.

28. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

PDS (02-02-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Μακαρι να ειναι in game αλλα αμφιβαλλω because this is too good to be true...

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Μακαρι να ειναι in game αλλα αμφιβαλλω because this is too good to be true...
    Παιδιά in-game είναι, έχει aliasing. Δείτε κάγκελα και φώτα αριστερά.

Bookmarks

Bookmarks