Ρε παιδιά μια ερώτηση, γιατί θα κουφαθώ!
Αφού έλιωσα να παίζω, όπως αναφέρω πιο πάνω επανεκτίμησα τον τίτλο σαφώς προς το καλύτερο, αποφάσισα και αγόρασα το Season Pass με τιμή 24,99 ευρώ.
Παρατηρώ όμως, ότι για την LaFerrari επιμένει να μου λέει ότι πρέπει να πληρώσω 3,59 ευρώ ή να την ξεκλειδώσω γεμίζοντας πλήρως το level (level 5) του Ferrari Owners Club, κομματάκι δύσκολο γιατί μόλις μπήκα στο level 2 και δεν με βλέπω να τα καταφέρνω.
Η ερώτηση είναι η εξής: παρόλο που έχω αγοράσει το Season Pass, δεν μου προσφέρει δωρεάν ΚΑΙ την LaFerrari; Δηλαδή αν δεν καταφέρω να την ξεκλειδώσω μέσω του level 5 Owners Club, θα πρέπει να την αγοράσω δίνοντας 3,59 ευρώ; Το φελέκι μου! Έχει ξεχωριστή χρέωση το εν λόγω αμάξι ΕΚΤΟΣ του Season Pass δηλαδή;
Γιατί τα πάντα ΟΛΑ, αφής στιγμής πλήρωσα το Season Pass, τα έχω κατεβάσει δωρεάν.
Τι παίζεται; Γνωρίζει κάποιος;
Bookmarks