Results 1 to 20 of 2304

Thread: DriveClub

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Crazy_vision View Post
    Παιδια βλεπω ενα τρελο κραξιμο για το θεμα ονλαιν και πραγματικα δεν αναλογιζομαστε τις δυσκολιες που μπορει να εχει αυτο το κομματι ... Εχω ενα ραδιοφωνο , εχω αγορασμενο Dedicated server στα 2.500 ευρω και παρολα αυτα κατα καιρους αντιμετωπιζω προβληματα στο θεμα του bandwidth ( δουν και λαβειν δεδομενων για οσους δεν ξερουν που απο οτι ειπε ο φιλος Πανος πιο πανω ειναι και το προβλημα απο οτι φαινεται ) με αποτελεσμα να εχω να λογοδοτησω με 2000-3000 ατομα που ειναι το target group μας καθημερινα ...

εγω αυτο που θελω να ξερω σαν gamer ειναι οτι πραγματικα δουλευουν το θεμα 1000% και δεν εχουν βρεθει σε αδιεξοδο και αυτο ειναι το στοιχημα της Sony εδω, γιατι μου μυριζει πραγματικα αδιεξοδο μετα απο 1 βδομαδα σχεδον .

Παρολα αυτα μπορω να πω οτι πλεον συνδεεσαι πολυ πιο γρηγορα στους Server απο οτι πριν εκτος κι αν ειμαι τοσο κωλοφαρδος ( 3/5 φορες που ανοιγω τη κονσολα ) .
    Συγκρινεις την περιπτωση σου με μια ολοκληρη ομαδα αναπτυξης με τρελη υποστηριξη και πλατες/κεφαλαιο απο την Σονυ;! Οι τυποι πηραν αναβολη ενα ολοκληρο χρονο και απο οτι φαινεται το προβλημα τους ειναι ξεκαθαρα προβλημα σχεδιαστικο του βασικου concept του παιχνιδιου!! Δεν ειναι να πεις οτι κατι δευτερευον δεν λειτουργει καλα επειδη εγινε καποιο μικρο παραπτωμα. Εβγαλαν ενα social racer (τρομαρα τους) το οποιο απετυχε παταγωδως στο κομματι social! Πιο fail δεν γινεται! Ειναι σαν να παραγγελνεις παγωτο χωνακι και ο μαγαζατορας να σου εδωσε μονο το χωνακι. Και να σου λεει περνα σε καμμια βδομαδα να σου βαλω και παγωτο μετα!

εναν ολοκληρο χρονο τι εκαναν; Κανενας δεν καταφερε να σκεφτει/ προβλεψει αυτα τα πραγματα; Θα μου πεις εδω και ενα χρονο δεν καταφεραν να βαλουν replay , επρεπε να περιμενουμε κατι παραπανω;

Last edited by Valkyre; 13-10-2014 at 09:26.

Bookmarks

Bookmarks