Λοιπον το τσεκαρα και γω για κανενα λογο δεν ειναι του 5 γτ πρωτον τα γραφικα ειναι τα καλυτερα που εχω δει σε racing game, full φωτορεαλιστικα ,ο χειρισμος ειναι στιβαρος και νοιωθεις το αμαξι εγω παντως αμα δε πατησω φρενο στις στροφες και ασ αφησω το γκαζι βγαινω με την μια εξω δεν θα το ελεγα και ευκολο πιο πολυ προς sim μου φαινεται επισης δεν εχει τις γραμμες για να σου δειχνει που πατας φρενο κλπκπ και δεν εχει rewind, ηχος πολυ καλος και δεν εχω κανα ηχοσυστημα, γενικα πολυ διασκεδαστικο φαινεται και με δυσκολη AI δεν βγαινεις πρωτος στο χαλαρο πρεπει να οδηγησεις πολυ καλα με λιγα λογια για κανενα λογο δεν ειναι need for speed οντως πιο πολυ με το ProjectGothamRacing μοιαζει,το μεγαλο fail ειναι οτι oi servers ειναι down δλδ ελεος πια με αυτο το online σε ολα τα games μου θελαν και always online,αμα θελει καποιος ενα racing για να περναει ασ πουμε την ωρα του και να γουσταρει μια χαρα την κανει τη δουλεια του δεν ειναι ομως για τους ψαγμενους που θελουν πολλα αμαξια να πειραζουν το αμαξι κλπκλπ επισης απαραδεχτο που το βγαλαν χωρις καιρικα φαινομενα δλδ τοσο καιρο στα video τι βλεπουμε γενικα φαινεται οτι το βγαλαν προωρα ισως οταν βγει και το update να λεγα σε καποιον οτι πρεπει να το παρει για την ωρα καλυτερα να περιμενει,ενα 7αρακι για μενα το παιρνει στο χαλαρο και ισως στο μελλον να παρει και 8