Page 47 of 116 FirstFirst ... 374344454647484950515797 ... LastLast
Results 921 to 940 of 2304

Thread: DriveClub

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

The one thing that did blow me away was the graphics. The sceneries are absolutely stunning as you are driving by. The way the clouds move, the lighting effects of the sun flickering in through your windscreen or bouncing off your car. In the individual race mode you can even adjust the time-lapse of the day/night cycle so that you can fully appreciate the light changes as you race.

Loving the music too. Really well selected tracks that helps set the mood.

The game is very much a sim/arcade. The controls are like any other racing game, but the cars strikes a nice balance between the arcadish need for speed and GT. The game is quite forgiving when it comes to making mistakes on the track. It really gives you a nice sense of speed, yet you are still able to take in the driving scene. It strikes a nice balance for my playing preferences. It is really a lot of fun and I think it will be a lot more fun once more people get online.

Loading time is really fast for the single player game. I barely notice it, I would even say its anything from 5 to 10 seconds. I am not sure how long the multiplayer takes to load as its not active.

http://www.gamepur.com/news/16463-dr...bsolutely.html
    Αν ισχυουν ολα τα παραπανω, παιζει και να το αγορασω...

Moderator odytsak's Avatar

Kάτσε να δούμε το multi πρώτα στην plus έκδοση που είναι όλο το ζουμί, κατά πόσο είναι playable, αν έχει lag, τηλεμεταφορές κλπ κλπ

3. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Starlord (04-10-2014)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Το αγορασε ενα φιλαρακι μου εχθες!!!και μου ειπε οτι εχει μενει μακακας απο τα γραφικα του παιχνιδιου.

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

14 things you may not know about Driveclub

αρχιζω και εντυπωσιαζομαι με αυτα που διαβαζω...
    Spoiler!

6. The Following 4 Users Say Thank You to chronohill For This Useful Post:

Nek_Food (06-10-2014),odytsak (05-10-2014),pgp69 (05-10-2014),teras1 (05-10-2014)

Moderator odytsak's Avatar

Eχουν ειπωθεί και τα 14 κατά διαστήματα αλλά καλό είναι που βρίσκονται όλα μαζεμένα για κάποιον που δεν παρακολουθεί τα νέα γύρω από το παιχνίδι.

8. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

chronohill (05-10-2014)

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

Είμαι έτοιμος για αγορά τις plus upgrade και όλο το αναβάλω, σκέφτομαι μήπως η free έκδοση μου είναι αρκετή για τις ώρες που θα διαθέσω ( αυτό εξαρτάται πόσο θα μου αρέσει), να περιμένω και το τι θα δούμε στο Project CARS και να πράξω ανάλογα.
    Τώρα για τα bonus που δίνει και την τιμή είναι δελεαστικό και από αυτά που διαβάζω το μόνο που θα χάσω αν δεν κάνω το pre-order είναι τα (3) αυτοκίνητα η τιμή θα είναι ίδια.
    Last edited by pgp69; 05-10-2014 at 10:05.

Spoiler!

Παντελή είσαι σίγουρος;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Cool Member flyawaygr's Avatar
    PSN ID
    FlyawayGR
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by pgp69 View Post
    Είμαι έτοιμος για αγορά τις plus upgrade και όλο το αναβάλω, σκέφτομαι μήπως η free έκδοση μου είναι αρκετή για τις ώρες που θα διαθέσω ( αυτό εξαρτάται πόσο θα μου αρέσει), να περιμένω και το τι θα δούμε στο Project CARS και να πράξω ανάλογα.
    Τώρα για τα bonus που δίνει και την τιμή είναι δελεαστικό και από αυτά που διαβάζω το μόνο που θα χάσω αν δεν κάνω το pre-order είναι τα (3) αυτοκίνητα η τιμή θα είναι ίδια.
    Τα 3 αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα μονό σε όσους προπαραγγείλουν ή θα υπάρχουν και σε όσους δεν προπαραγγειλαν απλά θα είναι κλειδωμένα και θα πρέπει να τα ξεκλειδώσουν μέσα στο παιχνίδι παίζοντας; Έμενα πάντως μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ισχύει το δεύτερο.

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Κάποιες τελικές εντυπώσεις για το παιχνίδι αφού έχω ασχοληθεί μαζί του αρκετά πλέον για να μπορώ να μοιραστώ μαζί σας κατασταλαγμένες απόψεις.
    Κατ΄αρχάς να πω πως είμαι level 25 και αν γνωρίζω σωστά το παιχνίδι σαν όριο έχει το 50. Σαν κατηγορία έχω φτάσει και παίζω στη Pro και απομένει άλλη μια (Legend) για να τελειώσει το "campaign" του παιχνιδιού.
    Κάθε επίπεδο (amateur/semi pro/pro κλπ) το αποτελούν διάφορες διαδρομές εκ των οποίων η κάθε μια έχει διαφορετικά challenges για να την ολοκληρώσεις. Μπορείς να προχωρήσεις και στο επόμενο επίπεδο ολοκληρώνοντας
    δυο από τα τρία challenges πχ αλλά εγώ μέχρι τώρα τα έχω βγάλει όλα στο 100%. Επιλογή δυσκολίας το παιχνίδι δεν έχει. Παίζεις όπως σου ορίζει αυτό. Επίσης ούτε και επιλογή κάποιας βοήθειας έχει. Είναι αρκετά αυστηρό
    στον τρόπο που θέλει να το παίξεις και μέχρι τώρα νομίζω πως είναι η σωστότερη τακτική που θα μπορούσαν να είχαν ακολουθήσει.
    Το συνολικό install του παιχνιδιού (χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο update μέχρι σήμερα) είναι 16 γίγα. Μικρό θα έλεγα για την ποιότητα που προσφέρει ο τίτλος.
    Στο επίμαχο θέμα που όλοι μας μιλάμε και που και γω από την πρώτη μέρα ενασχόλησης είχα θίξει. Τα γραφικά...
    Στην αρχή θα σας φανεί περίεργο στο μάτι. Κάτι θα λείπει, ναι μεν δεν είναι απαράδεκτο (ίσα ίσα) αλλά θα ψάχνετε αυτό το έξτρα που περιμένατε και είχατε δει στα βίντεο.
    Μη βιαστείτε (όπως εγώ) να βγάλετε συμπεράσματα. Όσο προχωράτε θα δείχνει όλο και ομορφότερο. Ειδικά κάποιες διαδρομές είναι σκέτη μαγεία.
    Το να οδηγείς δίπλα σε ένα βουνό με συννεφιά και ξαφνικά να ξεπροβάλει ο ήλιος και όλη η πλαγιά να παίρνει ζεστές αποχρώσεις είναι κάτι το απίστευτο πιστέψτε με.
    Το να οδηγείς βράδυ και σιγά σιγά να ξημερώνει και να βλέπεις κορυφογραμμές στο βάθος μέσα στη καταχνιά είναι απόλαυση.
    Ευτυχώς αυτό που με κράτησε και τελικά δικαιώθηκε ο τίτλος στα μάτια μου είναι το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ gameplay του...
    Όσοι έχουν παίξει Project Gotham Racing στο Xbox360 θα με καταλάβουν και παράλληλα θα καταλήξουν για το αν τους κάνει ο τίτλος ή όχι.
    Είναι ένα τέλειο πάντρεμα arcade με simulation που σαφέστατα γέρνει προς την arcade πλευρά χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε χρειάζεται να παίξεις σοβαρά και συγκέντρωση.
    Τα αυτοκίνητα αντιδρούν διαφορετικά, τα φρένα, χειρόφρενα θέλουν την ιδιαίτερη μεταχείριση που πρέπει για να μη βρεθείς στη τελευταία θέση και γενικά
    όλο τον τρόπο που παίζεις τον διέπει μια καταπληκτική ισορροπία.
    Ο ήχος; Στην αρχή έλεγα ΟΚ καλό είναι... Για περάστε σε μεγαλύτερες κατηγορίες αυτοκινήτων και θα τα αυτιά σας θα έχουν πολλαπλούς οργασμούς.
    Δεν είμαι φαν των αυτοκινήτων γενικά, τα παίζω, έχω παίξει αρκετά στο παρελθόν αλλά φαντάζομαι και ξέρω άτομα που γουστάρουν πολύ περισσότερο από μένα τη "φάση" αυτοκίνητο γενικότερα.
    Παρόλα αυτά ακόμη και σε μένα (που οδηγώ μόνο μοτοσυκλέτα / δεν έχω καν δίπλωμα αυτοκινήτου)... ο τίτλος είναι απίστευτα πωρωτικός και τα άτομα πρέπει να πάρουν πολλά μπράβο για τη δουλειά που έχουν κάνει !!!
    Για να καταλήξω, ναι τα γραφικά σε σημεία έχουν τα θέματά τους (για τα μάτια μου μιλάω) αλλά το γενικότερο αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό και η ατμόσφαιρα που έχουν πιάσει χωρίς συναγωνισμό (δεν έχω ασχοληθεί με το Horizon 2 ακόμη εκτενώς γιατί θεωρώ πως αν και ανοιχτού κόσμου ίσως στη παρούσα φάση να είναι ο μόνος τίτλος που μπορεί να συγκριθεί με το DC σαν εμπειρία. Δεν έχω παίξει όμως αρκετά οπότε αφ' ενός δεν εκφέρω γνώμη, αφ' έτερου δεν υπάρχει και λόγος) και προτείνω σε όσους είναι φαν των arcade/sim racers να μη σκεφτούν περαιτέρω.
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΠΛΗΤΙΚΟ. ΤΕΛΟΣ !
    Last edited by Error Flynn; 05-10-2014 at 13:26.

13. The Following 22 Users Say Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

chronohill (05-10-2014),Crazy_vision (05-10-2014),Dragonpaul (05-10-2014),flyawaygr (05-10-2014),FotisGRC (05-10-2014),freakygeo (06-10-2014),hakoo (05-10-2014),Kapa (05-10-2014),Nek_Food (06-10-2014),Nerven (06-10-2014),nikon (05-10-2014),PDS (05-10-2014),pgp69 (05-10-2014),sakis1984 (05-10-2014),Snk (05-10-2014),spartan (05-10-2014),Starlord (05-10-2014),teras1 (05-10-2014),tonybsg (05-10-2014),tsakali GR (05-10-2014),tzimis (05-10-2014),Valkyre (05-10-2014)

Τόσο μεγάλη αλλαγή γνώμης;;;;....καλό αυτό ελπίζω το ίδιο να με κάνει να πω και εγώ.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by Error Flynn View Post
    Όσοι έχουν παίξει Project Gotham Racing στο Xbox360 θα με καταλάβουν και παράλληλα θα καταλήξουν για το αν τους κάνει ο τίτλος ή όχι.
    Αυτος ειναι και ο λογος που θα ασχοληθω με το παιχνιδι.

Παντα περιμενα να βγει η συνεχεια του PGR και στο Driveclub ειδα κατι απο αυτο που περιμενα.

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

@Error Flyn (έξυπνο username)
    Μόλις περιέγραψες ακριβώς ότι περίμενα από το παιχνίδι. Είναι δύσκολο για ένα racing game να αποδώσει ατμόσφαιρα. Αυτό συνήθως το πετυχαίνουν τα sim λόγω της αυτοσυγκέντρωσης που απαιτούν στο χειρισμό και της έμφασης στη λεπτομέρεια. Όταν αυτό συνδιάζεται με ένα μοντέλο οδήγησης, ευχάριστο χωρίς να είναι υπερβολικά απαιτητικό αλλά ούτε και ψεύτικο, είναι το ιδανικό για μένα.

Cool Member flyawaygr's Avatar
    PSN ID
    FlyawayGR
    Name
    Βασίλης

Ψήθηκα, η προ παραγγελία έγινε! Θα οργανώσουμε κανένα club; Όποιος θέλει με προσθέτει στους φίλους. :-)

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by flyawaygr View Post
    Ψήθηκα, η προ παραγγελία έγινε! Θα οργανώσουμε κανένα club; Όποιος θέλει με προσθέτει στους φίλους. :-)
    Έχω ανοίξει θέμα για δημιουργία club... Καλό θα ηταν οι ενδιαφερόμενοι να μαζευτούμε εκεί να δούμε πως το οργανώσουμε... Αυριο που θα φτιάξω και γω club θα το κοινοποιήσω...

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Με τα club τι παίζει ακριβώς;;
    Εγραψά και πιο πάνω μια αποριά για όσους έχουν την Plus έκδοση για το πως θα λειτουργούν τα club.
    Αν ξέρεις Flynn τι παίζει ακριβως γράψε καμιά κουβέντα εδώ ή στο thread που άνοιξες..
    Spoiler!

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Υποτιθεται οτι η φημη του club αυξανει με τις δραστηριοτητες των μελων του, επισης ξεκλειδωνει και αμαξια. Το "καλο" ειναι οτι δεν χρειαζεται να εισαι ο τοπ οδηγος, οφου η αποδοση των αλλων φερνει οφελος και σε εσενα.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Αν δεν κανω λαθος, μπορεις να παιξεις στην ιδια πιστα club vs club? Οπως στο PGR?

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

mihalis13, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα των club. Απο αυριο θα αρχίσω να το ψάχνω. Ξερω μόνο πως μπορείς να παίξεις αρκετά με χρώματα σχήματα κλπ όπου θα χαρακτηρίζουν την εξωτερική εμφάνιση των αυτοκινήτων. Επισης μπορείς να φτιάξεις ( με περιορισμένες επιλογές και την εμφάνιση του οδηγού σου). Τώρα τι modes υπάρχουν στο παιχνίδι δεν εχω ιδέα. Το μόνο που εχει γίνει ειναι να μου έχουν έρθει challenges απο άλλους χρήστες όπου σε προκαλούν να ξεπεράσεις χρόνους, drifts κλπ. Ανάλογα σίγουρα θα ισχύει και στα clubs. Επισης, οι server δεν έχουν ανοίξει ακόμη οπότε leaderboards και άλλες λειτουργίες που θα εχει το παιχνίδι σε σχέση με τα clubs δε λειτουργούν προς το παρόν.

23. The Following User Says Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

mihalis13 (05-10-2014)

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Μπορούμε να φτιάξουμε clubs και όσοι ξεμείνουμε με την Plus Edition, αν έχει νόημα φυσικά.

Το όλο σύστημα με τους χρόνους των φίλων σου πάντως στα τελευταία NFS (Hot Pursuit και Most Wanted που ασχολήθηκα) δούλευε πολύ καλά, με τις προκλήσεις να τους ξεπεράσεις κ.ο.κ., οπότε και δω θα έχει ενδιαφέρον η υλοποίησή του.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Driveclub’s Pre-Load on PS4 Now Available in NA, Tomorow in Europe; Day One Patch Coming

- - - Updated - - -

Αν δεν κανω λαθος, δεν υπαρχει pre-load για την ps plus εκδοση.

Θα βγει μαζι με τα δωρεαν παιχνιδια του μηνα.

Bookmarks

Bookmarks