Mε βλέπω να μένω με την plus έκδοση και να δίνω τα λεφτά μου στο Project cars.
Starlord (11-09-2014)
Starlord (11-09-2014)
Εγω θα μεινω μονο με την Plus εκδοση. Τα ραλακια ποτε δεν με τραβουσαν σαν ειδος, τα βαριεμαι ευκολα.
Τα μονα που εχω ξεζουμισει ειναι τα Colin McRae Rally και Colin McRae Rally 2 στο PC. Απο τοτε κανενα δεν μου κανει κλικ.
ΥΓ: Εκτος και αν οργανωθει καποιο πρωταθλημα μεταξυ μας, οποτε για το χαβαλε και την παρεα ισως σκεφτω την αγορα και της full εκδοσης.
Και απο μενα Plus εκδοση μονο παιδια .
Και εγω δεν ειμαι hardcore fan των racing games .Tα μονα που ειχα ασχοληθει σοβαρα παλια ηταν τα :CMR 1-2 και τα Gran Turismo στο ps2.
Spoiler!
Starlord (11-09-2014)
Γενικα δυσκολο το κοβω να κανει μεγαλη επιτυχια. Μακαρι, αλλα νομιζω πολλοι θα μεινουν στο Plus. Βεβαια, ακομα κι εγω, αν παθω την πλακα μου με το παιχνιδι, κανονικα παει για αγορα!
Οπότε όπως καταλαβαίνετε το στοιχείο που υποτίθεται ότι θα διαφοροποιεί το παιχνίδι από τα άλλα racers, η δημιουργία social clubs που θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους, πάει περίπατο.
Αυτοί που θα τα σκάνε για καινούργια αυτοκίνητα και modes θα είναι εκτός συναγωνισμού.
Φανφάρες κύριε Paul Rustchynsky!!
O_o
!! Ingame?!?
Το Gif ειναι απο το παρακατω trailer (2:25) και το ποσταρε ο Game Director στο Twitter:
DJTaurus (12-09-2014)
DJTaurus (12-09-2014)
Καλά την Merc AMG GT ποτέ πρόλαβαν να την προσθέσουν. Πριν 3ις ημέρες παρουσιάστηκε επίσημα.
Το παιχνιδι ειναι πανεμορφο, δεν το συζηταμε. ΑΛΛΑ, ολα τα γυρω γυρω ειναι ενοχλητικα, πως να το κανουμε δλδ. Δεν μπορεις να προμοταρεις το παιχνιδι ως exclusive ps+ free AAA game για να χρυσωσεις καπως το χαπι της συνδρομης και σιγα σιγα να βγαζεις προς τα εξω οτι προκειται για ενα μεγαλο demo στην ουσια η ps+ version. Το προμο του παιχνιδιου ειναι επισης για τα μπαζα, εχουν σπασει το υλικο σε 398457398457398457539 κομματια (btw αναθεμα αν εχει καταλαβει κανεις που δεν εχει ορεξη να το ψαξει και λογικο ειναι) για να cashαρουν σε βαθος χρονου και το ονομαζουν long term support. Αλλη χαζομαρα πληρως αντιφατικη ειναι αυτο με το dynamic weather, ειναι κατα τα λεγομενα τους game changer και wow και OMG (και δεν λεω οχι μιας και ειναι οντως πολυ εντυπωσιακο) αλλα θα προστεθει λεει με patch κααααποια στιγμη μεχρι τα Χριστουγεννα. Δλδ ελεος, ποσο στο ποδι εχει στηθει το προμο αυτου του παιχνιδιου? Βιαζονται να το κυκλοφορησουν, θελουν να βγαζουν λεφτα ολο το χρονο και παραλληλα προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο οτι θα ειναι day one quality product. Ε δεν γινεται αυτο παιδια, sorry κιολας.
Δεν λεω οτι φταιει η Evolution γι αυτο, αυτοι προφανως τρεχουν να προλαβουν τα deadlines που βαζει η Sony σαν πουστηδες...
Εχμ για την ακρίβεια η Evolution φταίει για την καθυστέρηση, όχι η Sony.
Αυτοί ήταν που ζήτησαν τον extra χρόνο για να φτιάξουν από την αρχή το "τρομερό και φοβερό" super duper wow UI και τα "ανεπανάληπτα" social στοιχεία του παιχνιδιού.
Η Sony έχασε λεφτά με την καθυστέρηση κι αυτό είναι στα συν της στα μάτια του gamer. Από ένα σημείο και μετά δεν θα άξιζε η συνέχιση του project.
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
DJTaurus (12-09-2014)
Kατσε ρε μαν, η Sony το χρηματοδοτησε το project και οπως εχουμε μαθει αυτο δεν εγινε και πολυ παλια, νομιζω καπου ειχαν πει οτι ναι μεν το ειχαν στο μυαλο τους απο παλια το project αλλα ουσιαστικα ξεκινησαν κανα χρονο πριν παρουσιαστει το ps4, λογικο ηταν να μην ειναι οπως πρεπει μεχρι το λανσαρισμα. Δεν νομιζω οτι φταιει η Evolution γι αυτο, ποιοτικο παιχνιδι σε νεο hardware (ουτε τα ακριβη specs δεν ηξεραν) σε 1/1,5 χρονο δεν γινεται. Το πλεον λογικο να ζητουσαν καθυστερηση για να το φερουν στα standards που ηθελαν, για ολο το υπολοιπο (ps+ κυκλοφορια, dlc επι dlc επι dlc) ασε με να εχω τις επιφυλαξεις μου ποιανου αποφαση ειναι...
teras1 (12-09-2014)
Κάθε project έχει deadline και είναι ευθύνη του studio να το φέρει εις πέρας.
Η Sony εκδίδει το παιχνίδι. Δεν νομίζω να τους έδωσαν μια μη ρεαλιστική για τα δεδομένα της βιομηχανίας προθεσμία και να τους είπαν φτιάχτε το καλύτερο racing game που μπορείτε για να πουλήσει κονσόλες. Κάτι πήγε στραβά στο development και γι'αυτό έδιωξαν τον Lead Designer κάποια στιγμή.
Η Guerilla και η Sucker Punch τα κατάφεραν χωρίς να ξέρουν τα specs.
Το Driveclub θα μπορούσε να είχε κυκλοφορήσει στην ώρα του και θα ήταν ένα παιχνίδι του 7/10 που άφησε χλιαρές εντυπώσεις στην περσινή E3. Τα λεφτά του θα τα έβγαζε όπως τα έβγαλαν το μέτριο Killzone SF και το μετριότατο Knack.
Τα περί ps plus edition και dlc, φυσικά είναι αποφάσεις της Sony.
Bookmarks