Βλεπω καποιοι να λιωνουμε με το Photo Mode στο driveclub και να τρεχουν οι υπολοιποι για εμας..
Βλεπω καποιοι να λιωνουμε με το Photo Mode στο driveclub και να τρεχουν οι υπολοιποι για εμας..
Last edited by BillyFlo81; 13-08-2014 at 13:44.
^^ Οπτικα πολυ μέτριο μου φάνηκε, σε σχέση με οσα έχουμε δει παλιότερα. Ισως ειναι ετσι η συγκεκριμένη πίστα.
40 λεπτά gameplay!
http://youtube.com/watch?v=L427Tt7Dk6Q
Τα 3 επίσημα βίντεο που ανέβηκαν στο facebook σε υψηλή ποιότητα. Από το demo της gamescom. Από neogaf. http://www.gamersyde.com/news_3_driv...-15752_en.html
Apparently, There Is A DriveClub Closed Beta Happening Right Now
Δεν βρηκα καποια αλλη αναφορα περι κλειστης beta. Αν αληθευει, ισως διαρρευσει τιποτα.it seems like some lucky PlayStation 4 players are getting the chance to play it at random. There is apparently a closed beta of the game going on currently, codenamed Cupcake, and some players are being offered the chance to try the game
odytsak (28-08-2014)
δεν είναι απαραίτητο, καθώς ενδέχεται να απαγορεύεται από την Bungie το streaming, ακριβώς λόγω closed beta και όχι open beta. Τίποτε δεν είναι σίγουρο, αφού δεν έχει κάποιος τοποθετηθεί επίσημα (εκ της Bungie) επί του θέματος. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι το launch στην 9η Σεπτέμβρη και μέχρι εκεί. Αναμείνατε στο ακουστικό σας, με λίγα λόγια.
δεν σε έπιασα. Μια χαρά καφέ, και όλα ΟΚ. Τι γίνεται ρε Γιάννο; Εντοπίζεις "κακίες" ή "υστερίες" εκεί που δεν υπάρχουν;
απλά παρέθεσα και μια ενδεχόμενη πιθανότητα, η οποία δεν είχε αναφερθεί από κάποιο συνφορουμίτη. That's all. Το καρφάκι ρε συ Γιάννη γιατί βρε αδερφέ; να το έγραφα στα @@ μου και να μην το έλεγα;
τέλος πάντων, δεν πειράζει. 9η Σεπτέμβρη.
Peace.
ΥΓ: ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχαχαχουαχαχαχχααΧΑΧΑΧχχιχιχιαχαιχια . Καλά μιλάμε έχω λιώσει. Σόρρυ Γιάννη και προς τα υπόλοιπα παιδιά. Ελπίζω να καταλάβατε το τουρλομπούκι που μου έστησε το κουφιοκέφαλό μου: δεν ξέρω πως τα κατάφερε, αλλά όντας στο thread του DClub, κάπως, πως, που και γιατί δεν ξέρω, "τηλεμεταφέρθηκα" στο Destiny. Έχω πεθάνει λέμε στα γέλια. Η αλήθεια πάντως είναι ότι κοιμήθηκα στις 05:45 το πρωί περίπου και σηκώθηκα στις 8. Κοινώς, έχω fragmented memory μάλλον.
ΥΓ2: και κάτι για να γελάσουμε: ποιός είναι αυτός που πρωτοείπε την ατάκα: ψιτ, πάρε backup γιατί ετοιμάζομαι να κάνω φορμάτ...............................(ο Θεός στον Νώε) !!!!
Last edited by Lefteris_X; 28-08-2014 at 13:43.
Θα μας τρελάνεις βρε Λευτέρη; closed beta στο destiny? τσάμπα λιώναμε όλοι στην beta πριν κάνα μήνα;![]()
Αχ, άςχετο αλλα έχω δυο μήνες περίπου να πιω καφέ και ναι συνηθισα να την παλεύω χωρίς αυτόν. Κάποιες μέρες έχω πονοκεφάλους, βασικά τις μέρες που έχω συνολικά ένα τρίωρο - τετράωρο ύπνου, αλλά τα ίδια είχαμε και όταν έπινα καφέ και είχα λίγες ώρες ύπνου. Είμαι σαν εξηντάρης συνταξιούχος, ό,τι και να γίνει 6:30 ~ 7:00 το πρωι (και Κυριακές και αργίες) γαρίδα το μάτι, δε μπα να είχα ξαπλώσεις στις τέσσερις τα ξημερώματα (warframelcoholic).
Starlord (30-08-2014)
Μαλλον υπηρχε / υπαρχει closed beta τελικα:
Feast Your Eyes On Leaked 1080p Screenshots From The Driveclub Beta
Downgrade τα γραφικα? Καμια σχεση με αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα
Ειδα 15 φωτογραφιες direct-feeed και ολα φαινονται downgraded απο τα πολυγωνα μεχρι τους φωτισμους. Προφανως και αυτο το συμπερασμα εβγαλα. Το οτι ειναι κλειστη beta ειναι ακομα πιο ανησυχητικο γιατι βρισκεται 1 μηνα πριν το release.
Ελπιζω κατι αλλο να συμβαινει και εχει αυτη την ποιοτητα το παιχνιδι στη Beta 1 μηνα πριν το release.
Δεν νομίζω βρε Roy να είναι έτσι τα πράγματα. Δηλαδή πριν 15 ημέρες που δείξανε τον τίτλο στην Γερμανία!!! άλλο παιχνίδι είδαμε όλοι μας?
Υ. Γ στο θέμα των γραφικών φυσικά αναφέρομαι.
Bookmarks