όλως περιέργως (ή καθόλου περιέργως αν κάποιος θέλει να είναι καχύποπτος - και με το δίκιο του), δεν αναφέρονται ευθέως στο πως θα διεξάγεται το gameplay. Όλο "πλαγίως" μιλάνε, του στυλ "θα έχει πολύ ενδιαφέρον", "θα είναι exciting", "θα έχεις πολλές προκλήσεις λόγω φίλων και ομάδων online" και άλλα τέτοια όμορφα.....πάντα όμως με ύφος "το παίζω Κινέζος, όσο αφορά το ζουμί του τίτλου"........που δεν είναι άλλο από το gameplay.

όσο αφορά τα γραφικά, το είχα τονίσει και παλαιότερα, ότι στην κάμερα 3ου προσώπου (ala OutRun), το αμάξι δεν φαίνεται πειστικά ότι "πατάει" στο έδαφος. Οι πίσω ρόδες δεν "πείθουν" ότι αυτό είναι ένα αληθινό αυτοκίνητο, παρά σα να έχεις ένα πλήρες παιχνίδι με τα γραφικά του, τα background, την άσφαλτο..........αλλά χωρίς αμάξι........και τσουπ, έρχεται ο γραφίστας από το πουθενά και σου τραβάει ένα χοντροκομμένο copy/paste ενός αυτοκινήτου σε κάμερα 3ου προσώπου (εντάξει, επίτηδες υπερβάλλω, δεν είναι τόσο out-of-place το αμάξι, όμως το πίσω μέρος του εμένα μου φαίνεται.......κάπως άσχετο με τα υπόλοιπα γραφικά της οθόνης). Δεν ξέρω, αλλά θέλει δουλειά στις φωτοσκιάσεις στους πίσω τροχούς, γενικότερα το πίσω μέρος του αυτοκινήτου σε 3ου προσώπου κάμερα, είναι λες και βλέπουμε cartoon αμάξι και όχι ρεαλιστικής απεικόνισης.

Στις κάμερες bonnet και 1ου προσώπου, ΟΚ, τα σαγόνια πέφτουν κάτω, εκεί το αποτέλεσμα είναι φαντασμαγορικό.

Και......that's all. Κάμερα bonnet + 1st person = ΟΚ με το παραπάνω. Κάμερα 3ου προσώπου = ημι-FAIL. Gameplay = ουδείς ξέρει επ' ακριβώς.

Και έχουμε 3-4 μήνες ακόμα μέχρι να παραδώσουν τον κώδικα για να αρχίσει το πακετάρισμα (των κουτιών) στο εργοστάσιο και ακολούθως να ξεκινήσουν οι μεταφορικές το μοίρασμα στα καταστήματα λιανικής. Ίσως και οι 3-4 μήνες που είπα να είναι πολλοί.