Originally Posted by
Nek_Food
Αυτό ισχύει μέχρι ένα βαθμό, καθώς από ότι είδα κοντά σου μένουν μέχρι δύο οχήματα σε κάποιες πίστες πιο μεγάλες, από τα υπόλοιπα φτιάχνεται μία κάποια διαφορά από αυτή την πρώτη παρέα των δύο με τριών οχημάτων. Υπάρχει πίεση από έναν κάποιο "δυνατό" αντίπαλο, αλλά μέχρι τώρα εδώ που βρίσκομαι το βρίσκω πιο φυσιολογικό από το φαινόμενο του: παίρνω ένα (το καλύτερο) αυτοκίνητο στην κατηγορία που παίζω, του φορτώνω και μερικά upgrades μέχρι να τσιμπήσω το ανώτερο επιτρεπόμενο PI (performance index) και μετά τον πρώτο γύρο το πολύ μην με είδατε και ρίχνω γύρους στους αντιπάλους μου, που έχουν κάποια άλλα αντίστοιχης νοοτροπίας παιχνίδια. Επίσης, εκλείπει (θετικό έως τώρα όσο έχω παίξει) το rewind καθώς είσαι (απαιτείται) πιο συγκεντρωμένος και πιο σοβαρός, προσπαθείς γενικότερα ό,τι καλύτερο από το γνωστό έφαγα μία σούπα και με πέρασαν κάνω rewind και ωπ όλα μια χαρά δεν έγινε τίποτα. Γιατί ΟΚ, είναι στην κρίση σου μεν αλλά καλώς ή κακώς όταν παίζεις και κάνεις ένα κρίσιμο λάθος αντί να πεις θα ξαναπαίξω όλο τον αγώνα από την αρχή ρίχνω ένα rewind και δεν τρέχει κάστανο, σιγά το σοβαρό αφού υπάρχει. Γενικά δεν το χρησιμοποιούσα σε αντίστοιχα άλλα παιχνίδια, υποθέτω όμως ότι αργότερα αν φάω καμιά τάπα στο DriveClub μπορεί και να μου λείψει...
Bookmarks