Page 84 of 116 FirstFirst ... 347480818283848586878894 ... LastLast
Results 1,661 to 1,680 of 2304

Thread: DriveClub

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Σήμερα έχει φτιάξει άπως ο καιρός σε σχέση με χθες... Αν και όσο νυχτώνει όλο και χειροτερεύει, κάνε κάμια γύρα ακόμη να περάσει η ώρα, η Χριστίνα είπε ότι θα έχει καταιγίδες και δεν είμαι σίγουρος αν η πολιτική προστασία έχει βγάλει και κανένα δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για το βράδυ.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Βαζω Stormy αλλα δε βρεχει μονο μπουμπουνιζει. Κανω κατι λαθος?
    Σταματα να παιζεις με τον καιρο 2 κεραυνους εχουμε φαει εδω στον Πειραια μεχρι τωρα!!

No kidding επεσε ενα κεραυνος λιγα μετρα πιο κατω απο εμας και ειδα το ποστ σου και γελαω γιατι ηταν τοσο σχετικο!

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Σταματα να παιζεις με τον καιρο 2 κεραυνους εχουμε φαει εδω στον Πειραια μεχρι τωρα!!

No kidding επεσε ενα κεραυνος λιγα μετρα πιο κατω απο εμας και ειδα το ποστ σου και γελαω γιατι ηταν τοσο σχετικο!
    Μάλιστα ο ένας ήταν τόσο κοντά που τράνταξε τα τζάμια σε μένα. Αγιά Σοφιά μεριά.
    Roy, άλλαξε το Precipitation για να βάλεις βροχή.

4. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Nek_Food (11-12-2014)

Advanced Member Deathtrick's Avatar
    PSN ID
    orion_4
    Name
    Savvas

Στο multiplayer θα έχει καιρό; Έπαιξα τη μέρα που βγήκε το patch και δεν είδα multiplayer sessions με τα καιρικά φαινόμενα.
    Spoiler!

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Θα μπει αργότερα.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Τι εννοείς είναι κουλό δεν το έπιασα tour είναι κάτι στάνταρ δεν αλλάζει στα μελλοντικά dlc θα έχει λογικά και αγώνες με βροχή αλλα και πάλι δεν θα τα πειράζεις γιατί είναι κάτι σταθερό με αυτά που σου δίνει θα πρέπει να κανεις τον αγώνα .
    Εννοω γιατι δεν εχει ΚΑΙ στο tour (που ειναι το αντίστοιχο campaign) καιρικά φαινόμενα. Απλα.

Advanced Member Crazy_vision's Avatar
    PSN ID
    crazyv1984
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by Deathtrick View Post
    Στο multiplayer θα έχει καιρό; Έπαιξα τη μέρα που βγήκε το patch και δεν είδα multiplayer sessions με τα καιρικά φαινόμενα.
    Εχει κανονικα, επαιξα 2-3 αγωνες σημερα

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Θα μπει αργότερα.

- - - Updated - - -

Εννοω γιατι δεν εχει ΚΑΙ στο tour (που ειναι το αντίστοιχο campaign) καιρικά φαινόμενα. Απλα.
    Λογικά θα έχει στα καινούργια DLC που δεν έχουν ξεκλειδώσει ακόμα (βεβαια να δούμε και τιμές).

xbox:Christoforo7s

Πωπω, εβαλα τα καιρικα φαινομενα και αφου πηγα να πνιγω σταληθεια σημερα απο τη βροχη, αυτα που ειδα ηταν απιστευτα! Πραγματικα αλλο παιχνιδι βλεπω τωρα μετα το patch. Θελει να μπεις και σε club βεβαια κατι που δεν μπορω να κανω λογω χρονου.

Τοσο δυσκολο ηταν να το καθυστερησουν 2 μηνες οι καραγκιοζηδες? Γινονται ρεζιλι εδω και 2 μηνες καθε βδομαδα

Moderator litanies's Avatar
    PSN ID
    litany_13
    Name
    Αντώνης

DriveClub Redline Expansion Pack

11. The Following User Says Thank You to litanies For This Useful Post:

Nek_Food (13-12-2014)

PS4forums Addict stratisd's Avatar
    PSN ID
    stratisd

Eπι πληρωμή να φανταστώ ε; Αρχίσαμε το άρμεγμα... μουυυυυυύ !!!!!

Moderator odytsak's Avatar

Eχουνε πουλήσει ήδη αρκετά season pass,
    οπότε έχουν δυο επιλογές
    ή θα πρέπει να βγάλουν DLC επί πληρωμή ή να επιστρέψουν τα χρήματα.

14. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Nek_Food (13-12-2014)

PSN ID
    Nek_Food

Λοιπόν, δεν άντεξα να περιμένω και τσίμπησα και εγώ το DriveClub. Κόντευα να πάθω στερητικό σύνδρομο από έλλειψη οδήγησης στο PS4 το οποίο προχθές έκλεισε τον ένα του χρόνο, οπότε το συνδύασα και είπα να του κάνω "ένα δωράκι".

Πολύ πρόχειρα που το έπαιξα (έβγαλα απλά το rookie και μερικούς αγώνες από το επόμενο επίπεδο και έχω φτάσει level 13), το παιχνίδι είναι τελικά πολύ καλύτερο από ό,τι περίμενα. Ειλικρινά εείχα σκοπό από πέρυσι να δω πρώτα την Plus έκδοση με απώτερο στόχο αν τηρούσε τα κριτήρια να το τσιμπήσω και στην κανονική του έκδοση. Τελικώς επειδή δεν μπορούσα άλλο να περιμένω μία έκδοση που δεν φαίνεται να βγαίνει τσίμπησα την κανονική και πολύ καλά έκανα. Έπαιξα λίγο και πριν κάνει οποιοδήποτε update και φυσικά και μετά το update. Το παιχνίδι μου αρέσει πολύ, τρελαίνομαι από γραφικά, μενού, την ταχύτητα και η οδηγική του συμπεριφορά είναι λίγο πολύ αυτό που περίμενα.

Οι "αντίπαλοι" ελεγχόμενοι από το μηχάνημα αρκετά ανταγωνιστικοί, το παλεύουν είτε με εσένα είτε μεταξύ τους, έχω δει να κάνουν λάθη μπροστά μου και να συγκρούονται διεκδικώντας μία καλύτερη θέση την οποία κατέλαβα τελικά εγώ ερχόμενος από πίσω και εκμεταλλευόμενος την σύγκρουση τους. Έχει και διχασμένη προσωπικότητα όμως, καθώς σε έναν αγώνα πάλεψα για την πρώτη θέση από την αρχή (γενικά εύκολα να την καταλάβεις μέχρι εδώ που έχω παίξει αν δεν κάνεις λάθη) και κατάφερα να την πάρω στον τελευταίο γύρο (τρίτο), αλλά όταν ξαναέπαιξα για να πάρω το clean round challenge αστεράκι που είχε τους άφησα να φύγουν μπροστά και δεν τους κυνηγούσα σχεδόν για ένα γύρο, τους πέρασα πολύ εύκολα στον δεύτερο. Ήτοι, όταν είστε κοντά το παλεύουν σφόδρα και με το παραμικρό λάθος σου είναι έτοιμοι να σε περάσουν, αλλά όταν είσαι πίσω (τελευταίος) "κρατάνε" και δεν εξαφανίζονται στον ορίζοντα, αλλά μένουν σε απόσταση που μάλλον εύκολα τους φτάνεις για προσπέραση.

Μου αρέσει που δεν έχει μεγάλα loading times, ενώ κάποια στιγμή είχα διαβάσει "παράπονα" για τις σημαίες και την έλλειψη γραμμής πορείας. Δεν μου λείπει καθόλου (συνήθως δεν έβαζα ή το χειρότερο να έβαζα την λεγόμενη braking αν και ποτέ δεν την ακολουθούσα πιστά), οι σημαίες σε αυτές τις ταχύτητες αλλά και σε κάτι αγώνες με hyper cars που έτρεξα σου δίνουν αυτό που χρειάζεσαι για να πάρεις μία στροφή σωστά, γενικά δεν έχω θέμα με αυτό, τα γραφικά και οι πίστες σε "βοηθάνε" σχεδόν από μόνες τους να βρεις την σωστή πορεία και ταχύτητα, εκτός αν βρέχει καταρρακτωδώς που δεν βλέπεις που παν τα τέσσερα. Μιας και ανέφερα και τα καιρικά φαινόμενα, προσθέτουν πολύ και είναι εντυπωσιακά κρίμα που έπρεπε να περιμένει ο κόσμος κάποιο update για αυτά, όπως και το photo mode αρκετά καλό πλην όμως έλλειψη μεγάλη να μην υπάρχει ακόμη replay οπότε πρέπει επί του παρόντος μία καλή στιγμή να την τσιμπήσεις από τον ίδιο τον αγώνα χάνοντας την συνέχεια και την συγκέντρωση σου. Για απλό video replay για την ώρα υπάρχει το build in video capturing feature της κονσόλας.

Θα το λιώσω και αύριο το πρωί μιας και σήμερα είναι κάπως δύσκολο να αφιερώσω χρόνο σε αυτό, αλλά hell yeah μου είχε λείψει ένα καλό racing game στην κονσόλα και η πρώτη επαφή μέσω του DriveClub νομίζω ήταν πολλά υποσχόμενη για το μέλλον. Κρίμα για το παιχνίδι που το έβγαλαν όπως - όπως και έφαγε άσχημη και κακή κριτική λόγω των προβλημάτων που είχε (κάποια έχουν λυθεί νομίζω ήδη) μιας και δεν τα άξιζε, τουλάχιστον όχι σε αυτό τον βαθμό όπως το βλέπω εγώ σήμερα. Ελλείψεις δυστυχώς έχει ακόμη, ενώ δεν ξέρω μάλλον και το in the disk περιεχόμενο δείχνει κάπως λίγο σε σχέση με άλλα παιχνίδια, αλλά είναι όμορφο και εάν βγει καμιά καλή προσφορά για το season παίζει να το τσιμπήσω... Τα πολλά extras Που έχουν άλλα παιχνίδια όπως customizing car parts και paints δεν με πολυπειράζει που δεν υπάρχουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί και μου αρέσουν τα μαμά αυτοκίνητα και κάποιες φορές ήταν περίεργο να παίρνεις μία lambo/ferarri/bugatti και να της αλλάζεις τα φώτα για να την κάνεις unbeatable.

16. The Following 3 Users Say Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

FotisGRC (15-12-2014),teras1 (15-12-2014),tsakali GR (15-12-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Ήτοι, όταν είστε κοντά το παλεύουν σφόδρα και με το παραμικρό λάθος σου είναι έτοιμοι να σε περάσουν, αλλά όταν είσαι πίσω (τελευταίος) "κρατάνε" και δεν εξαφανίζονται στον ορίζοντα, αλλά μένουν σε απόσταση που μάλλον εύκολα τους φτάνεις για προσπέραση.
    Για μένα αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα του παιχνιδιού που με ενοχλεί. Κάνεις πχ μια τέλεια διαδρομή και ένα λάθος πριν το τέλος (ακόμα και ένα μικρό φρενάρισμα που δεν χρειάζεται) μπορεί να σου στοιχίσει όχι απλώς την πρώτη θέση, αλλά να βρεθείς ξαφνικά 4ος-5ος.
    Οκ λογικό να πιέζουν περισσότερο όταν σε κυνηγάνε, αλλά όχι και να είναι μια ανάσα πίσω σου όλο τον αγώνα...
    Spoiler!

PSN ID
    stratisd

Ναι εχει το λεγομενο "catch up" και ειναι οτι χειροτερο σε παιχνιδι του ειδους, γιατι ακομη και 1ος που εισαι και οδηγας αψεγαδιαστα, σε πιεζουν μεχρι αηδιας και δεν μπορεις να κανεις διαφορα.

PSN ID
    Nek_Food

Αυτό ισχύει μέχρι ένα βαθμό, καθώς από ότι είδα κοντά σου μένουν μέχρι δύο οχήματα σε κάποιες πίστες πιο μεγάλες, από τα υπόλοιπα φτιάχνεται μία κάποια διαφορά από αυτή την πρώτη παρέα των δύο με τριών οχημάτων. Υπάρχει πίεση από έναν κάποιο "δυνατό" αντίπαλο, αλλά μέχρι τώρα εδώ που βρίσκομαι το βρίσκω πιο φυσιολογικό από το φαινόμενο του: παίρνω ένα (το καλύτερο) αυτοκίνητο στην κατηγορία που παίζω, του φορτώνω και μερικά upgrades μέχρι να τσιμπήσω το ανώτερο επιτρεπόμενο PI (performance index) και μετά τον πρώτο γύρο το πολύ μην με είδατε και ρίχνω γύρους στους αντιπάλους μου, που έχουν κάποια άλλα αντίστοιχης νοοτροπίας παιχνίδια. Επίσης, εκλείπει (θετικό έως τώρα όσο έχω παίξει) το rewind καθώς είσαι (απαιτείται) πιο συγκεντρωμένος και πιο σοβαρός, προσπαθείς γενικότερα ό,τι καλύτερο από το γνωστό έφαγα μία σούπα και με πέρασαν κάνω rewind και ωπ όλα μια χαρά δεν έγινε τίποτα. Γιατί ΟΚ, είναι στην κρίση σου μεν αλλά καλώς ή κακώς όταν παίζεις και κάνεις ένα κρίσιμο λάθος αντί να πεις θα ξαναπαίξω όλο τον αγώνα από την αρχή ρίχνω ένα rewind και δεν τρέχει κάστανο, σιγά το σοβαρό αφού υπάρχει. Γενικά δεν το χρησιμοποιούσα σε αντίστοιχα άλλα παιχνίδια, υποθέτω όμως ότι αργότερα αν φάω καμιά τάπα στο DriveClub μπορεί και να μου λείψει...

PSN ID
    stratisd

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Αυτό ισχύει μέχρι ένα βαθμό, καθώς από ότι είδα κοντά σου μένουν μέχρι δύο οχήματα σε κάποιες πίστες πιο μεγάλες, από τα υπόλοιπα φτιάχνεται μία κάποια διαφορά από αυτή την πρώτη παρέα των δύο με τριών οχημάτων. Υπάρχει πίεση από έναν κάποιο "δυνατό" αντίπαλο, αλλά μέχρι τώρα εδώ που βρίσκομαι το βρίσκω πιο φυσιολογικό από το φαινόμενο του: παίρνω ένα (το καλύτερο) αυτοκίνητο στην κατηγορία που παίζω, του φορτώνω και μερικά upgrades μέχρι να τσιμπήσω το ανώτερο επιτρεπόμενο PI (performance index) και μετά τον πρώτο γύρο το πολύ μην με είδατε και ρίχνω γύρους στους αντιπάλους μου, που έχουν κάποια άλλα αντίστοιχης νοοτροπίας παιχνίδια. Επίσης, εκλείπει (θετικό έως τώρα όσο έχω παίξει) το rewind καθώς είσαι (απαιτείται) πιο συγκεντρωμένος και πιο σοβαρός, προσπαθείς γενικότερα ό,τι καλύτερο από το γνωστό έφαγα μία σούπα και με πέρασαν κάνω rewind και ωπ όλα μια χαρά δεν έγινε τίποτα. Γιατί ΟΚ, είναι στην κρίση σου μεν αλλά καλώς ή κακώς όταν παίζεις και κάνεις ένα κρίσιμο λάθος αντί να πεις θα ξαναπαίξω όλο τον αγώνα από την αρχή ρίχνω ένα rewind και δεν τρέχει κάστανο, σιγά το σοβαρό αφού υπάρχει. Γενικά δεν το χρησιμοποιούσα σε αντίστοιχα άλλα παιχνίδια, υποθέτω όμως ότι αργότερα αν φάω καμιά τάπα στο DriveClub μπορεί και να μου λείψει...
    Πως φορτωνεις upgrades ???? Τι εννοεις ???
    Εγω το εχω σχεδον τερματισει το tour και δεν ξερω τι ειναι τα upgrades...

PSN ID
    Nek_Food

Αυτό λέω δεν έχει το DriveClub upgrades όπως π.χ. τα Gran Turismo / Forza οπότε όλα τα οχήματα τρέχουν "μαμά" και "ισοδύναμα" οπότε αποφεύγεις το γνωστό φαινόμενο: τουμπανιάζω με upgrades το αυτοκίνητο μου και μετά άπαξ και βρεθώ στην πρώτη θέση δεν με φτάνει πια τίποτα.

PSN ID
    stratisd

Eιπα και γω... χαχα με τρελανες Νεκταριε

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Απο Facebook:

The whole team at Evolution Studios would like to say a huge thank you to everyone for your ongoing support of DRIVECLUB!

We still have lots more to come, not least of all the PS+ Edition as soon as the servers reach the neccessary performance and capacity levels. It's taking time because we need to do a lot of server development and testing to avoid a repeat of the issues that caused the PS+ Edition delay, but as ever we will keep you informed as development progresses.

PSN ID
    Nek_Food

Τα contender και unbeatable τρόπαια δεν μου ξεκλειδώνουν. Έστειλα solo / invitation only challenges (9?) στα 6 συμμετείχα με άλλο λογαριασμό και προφανώς έχασα, πήρα τα D bonus που δίνει αλλά τα τρόπαια άφαντα. Καμιά ιδέα; Έπρεπε να τα τρέξω και εγώ μήπως; Αν και όπως είπα με έδειχνε πρώτο στο leaderboard και μου έδωσε τους βαθμούς όταν έληξαν κανονικά.

Bookmarks

Bookmarks