Page 44 of 116 FirstFirst ... 344041424344454647485494 ... LastLast
Results 861 to 880 of 2304

Thread: DriveClub

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Παντως τα γραφικα της παραπανω φωτογραφιας ειναι χειροτερα απο του Driveclub...
    LOL ισχύει!!!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    το παραπανω σαν bug μοιαζει, εκτος και εαν εκανε κανενα αλμα και η πισω ροδα βρεθηκε στον αερα για λιγο, περναει φως απο σημειο που δεν επρεπε να περναει. Μετα στις σκιες ενω ειναι σωστες area shadows με μεταβλητη πυκνοτητα, λειπει το ΑΟ που θα εδινε περισσοτερη σκιαση στο σημειο επαφης με τον δρομο.
    Το κανει καθολη την διαρκεια του βιντεο αυτο. Αυτο σου λεω. Και δεν συμβαινει μονο στο συγκεκριμενο αλλα στα περισσοτερα που εχουν τετοιες συνθηκες φωτος. Δεν νομιζω οτι ειναι bug, ειλικρινα μοιαζει σαν να ειναι ενα κλικ πιο πανω απο τον δρομο το αυτοκινητο καθολη την διαρκεια ή να με μπερδευει ο τροπος που κινειται το αυτοκινητο λογω του οτι ειναι arcade χειρισμος. Δεν ξερω.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Παντως στη φωτογραφια με το MiniCooper, δεν εχει θεμα η σκιαση αλλα το texture του δρομου.

Σαν καποιος να πηρε το αυτοκινητο και να το εβαλε πανω σε γκριζο χαρτι.

Default Driveclub

Ειναι τόσο όμορφο το παιχνίδι που θα ξενερώσω άσχημα αν η οδήγηση θυμίζει NFS χωρίς καμία διαφορά στην φυσική των αυτοκινήτων πέραν της ταχύτητας. Δεν θέλω να δω τίποτα fake ανάποδα τιμόνια που δεν απαιτούν ελάχιστο skill, χαζή AI που επιτρέπει το προσπέρασμα και γενικότερα ταρζανιές χωρίς επιπτώσεις. Σε καμία περίπτωση δεν ζητάω κάτι sim απλώς θέλω οδηγικά να στέκεται αξιοπρεπώς.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    γενικότερα ταρζανιές χωρίς επιπτώσεις.
    απ'οτι ειδα οταν κουντρας στις μπαριερες , σου μειωνει το σκορ, οποτε υπαρχουν επιπτωσεις.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Slay View Post
    απ'οτι ειδα οταν κουντρας στις μπαριερες , σου μειωνει το σκορ, οποτε υπαρχουν επιπτωσεις.
    Πως γκεγκεν αυτο?

7. The Following User Says Thank You to Viper For This Useful Post:

muku (02-10-2014)

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Λοιπόν μετά από κανένα μισάωρο ενασχόλησης με το demo έχω να πω με απλά λόγια ότι το παιχνίδι δεν είναι το φοβερό και τρομερό που ίσως περιμένουν πολλοί και για μένα πιο πολύ πάει προς NFS παρά προς GT σε ότι αφορά τον χειρισμό.

Ωραίες πίστες, ωραία και τα γραφικά αλλά, δεν ξέρω αν έφταιγε η τηλεόραση που το είχαν, δεν είδα τα σουπερ ντουπερ που έβλεπα μέχρι σήμερα ενώ το damage αν και λίγο τουλάχιστον υπάρχει.

Αυτό που θα πρότεινα ειδικά σε όσους δεν είναι και τόσο fan των racing είναι να δοκιμάσουν πρώτα την plus έκδοση όσο για τους fan δεν είναι ανάγκη να τρελαθούν για preorder.

10. The Following 4 Users Say Thank You to nikon For This Useful Post:

BillyFlo81 (02-10-2014),DJTaurus (02-10-2014),StarRider (02-10-2014),Valkyre (02-10-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

12. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

MajereMP44 (02-10-2014)

Senior Member dimagic's Avatar
    PSN ID
    dimagic
    Name
    Αντρεας

μολις το αγορασα για να δούμε τι λεει το παιχνίδι......

Last edited by dimagic; 02-10-2014 at 20:40.

14. The Following User Says Thank You to dimagic For This Useful Post:

teras1 (02-10-2014)

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Λοιπόν μετά από κανένα μισάωρο ενασχόλησης με το demo έχω να πω με απλά λόγια ότι το παιχνίδι δεν είναι το φοβερό και τρομερό που ίσως περιμένουν πολλοί και για μένα πιο πολύ πάει προς NFS παρά προς GT σε ότι αφορά τον χειρισμό.

Ωραίες πίστες, ωραία και τα γραφικά αλλά, δεν ξέρω αν έφταιγε η τηλεόραση που το είχαν, δεν είδα τα σουπερ ντουπερ που έβλεπα μέχρι σήμερα ενώ το damage αν και λίγο τουλάχιστον υπάρχει.

Αυτό που θα πρότεινα ειδικά σε όσους δεν είναι και τόσο fan των racing είναι να δοκιμάσουν πρώτα την plus έκδοση όσο για τους fan δεν είναι ανάγκη να τρελαθούν για preorder.
    Γενικά μιλώντας οι τηλεοράσεις για demo στα καταστήματα δεν είναι για να βγάζεις συμπεράσματα.
    Όχι μόνο δεν είναι ρυθμισμένες να δείχνουν μια σωστή εικόνα, αλλά συνήθως τις έχουν στο άθλιο mode "καταστήματος" από προεπιλογή. Μετά έχει να κάνει και το μέγεθος, το αν δείχνει FullHD, η απόσταση, το αν είναι σε game mode κλπ.

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Ενημερωτικά, οι τηλεοράσεις στα stand αυτά είναι 32 ιντσών και από ρυθμίσεις δε γίνονται τίποτα (εκτός της φωνής) καθώς είναι κλειδωμένες όπως έρχονται από το εξωτερικό (είναι σε gaming mode, τσεκαρισμένο).

Στα racing games, ποιά κάμερα επιλέγετε; Να πω την αλήθεια, εμένα με έχει βολέψει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, η κάμερα που δείχνει το καπό ή το cockpit. Η κάμερα που δείχνει το αυτοκίνητο, γνώμη μου, είναι η χειρότερη που μπορεί κανείς να επιλέξει, αν θέλει να κάνει χρόνους, χάνεται σε τεράστιο βαθμό η αίσθηση με το δρόμο.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

17. The Following 2 Users Say Thank You to Gazof For This Useful Post:

Nek_Food (03-10-2014),teras1 (03-10-2014)

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Παίζω το παιχνίδι εδώ και δυο ώρες...
    Δε το λες κακό αλλά ούτε και ιδιαίτερα καλό...
    Ο χειρισμός προσωπικά μου αρέσει, ο ήχος ειναι καλός τα γραφικά όμως...
    Παιδιά απλά το θεωρώ μετριότατο και καμιά σχέση με αυτά που έβλεπα τόσο καιρό οπτικά μιλώντας.
    Παω να συνεχίσω καμιά ωρίτσα και μετά θα το γυρίσω σε Horizon 2 που προσωπικά ( αν και δε το περίμενα) του ρίχνει στ΄ αυτιά κανονικά του DC ακόμη ναι, και στα γραφικά.
    Μπορει να μην έχει την ποικιλία στο ύφος των διαδρομών που έχει το DC αλλά πως να το κάνουμε , αυτό που βλέπω ειναι οπτικά ανώτερο στα μάτια μου.

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Gazof View Post
    Ενημερωτικά, οι τηλεοράσεις στα stand αυτά είναι 32 ιντσών και από ρυθμίσεις δε γίνονται τίποτα (εκτός της φωνής) καθώς είναι κλειδωμένες όπως έρχονται από το εξωτερικό (είναι σε gaming mode, τσεκαρισμένο).

Στα racing games, ποιά κάμερα επιλέγετε; Να πω την αλήθεια, εμένα με έχει βολέψει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, η κάμερα που δείχνει το καπό ή το cockpit. Η κάμερα που δείχνει το αυτοκίνητο, γνώμη μου, είναι η χειρότερη που μπορεί κανείς να επιλέξει, αν θέλει να κάνει χρόνους, χάνεται σε τεράστιο βαθμό η αίσθηση με το δρόμο.
    Εσωτερικές για την αίσθηση του δρόμου, εξωτερικές για την αίσθηση του περιβάλλοντος.
    Mix and match!
    Για μένα το ιδανικό είναι cockpit, αφού όμως μάθω την πίστα. Δεν έχει καμία σχέση το immersion με τις εξωτερικές.
    Μετα replay mode για να απολαύσω τα γραφικά. Αν και νομίζω πως το DC δεν έχει ούτε replay mode.

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

And we're live! Watch us play Driveclub on PS4 right now, with Game Director

http://www.twitch.tv/playstation

Spoiler!

21. The Following User Says Thank You to pgp69 For This Useful Post:

odytsak (03-10-2014)

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Εσωτερικές για την αίσθηση του δρόμου, εξωτερικές για την αίσθηση του περιβάλλοντος.
    Mix and match!
    Για μένα το ιδανικό είναι cockpit, αφού όμως μάθω την πίστα. Δεν έχει καμία σχέση το immersion με τις εξωτερικές.
    Μετα replay mode για να απολαύσω τα γραφικά. Αν και νομίζω πως το DC δεν έχει ούτε replay mode.
    όντως δεν έχει replay... ίσως να το προσθέσουν μαζί με το update που θα περιέχει photo mode και καιρικές συνθήκες;

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Μακάρι αλλά τι στο καλό έκαναν τόσο καιρό και δεν έβαλαν ούτε replay mode;
    Δεν μπορώ να καταλάβω. Δηλαδή αυτοί για να το έβγαζαν το παιχνίδι ολοκληρωμένο πόσα χρόνια ήθελαν;

Quote Originally Posted by pgp69 View Post
    And we're live! Watch us play Driveclub on PS4 right now, with Game Director

http://www.twitch.tv/playstation
    oσο ειδα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα ισως να φταιει η ποιοτητα του streaming

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Αντί να βάλω horizon 2 είπα να συνεχίσω με dc... Σαν gameplay ειναι σφιχτό και αρκετά arcade. Σε έχει στη πίεση συνεχώς και μου αρέσει ιδιαίτερα. Τα γραφικά έγραψα πιο πάνω πως ειναι μέτρια. Δεν ειναι ακριβώς έτσι... Απλα ειναι άνισα. Σε γενικές γραμμές ειναι οκ, υπάρχουν φορές που ειναι ιδιαίτερα όμορφο και άλλες πάλι που αναρωτιέσαι αν παίζεις PS3 ή ps4. Έχει τον τροπο του να σε κάνει να κολλάς... Αν είχε και τα σούπερ γραφικά θα ηταν εκπληκτικό...

26. The Following 2 Users Say Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

dimagic (03-10-2014),teras1 (03-10-2014)

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Με προβληματίζεις..
    Δηλαδή θα καταλάβαινα άλλα παράπονα, αλλά για τα γραφικά ρε συ;
    Μέτρια; PS3;

28. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Nerven (03-10-2014)

Bookmarks

Bookmarks