Το κανει καθολη την διαρκεια του βιντεο αυτο. Αυτο σου λεω. Και δεν συμβαινει μονο στο συγκεκριμενο αλλα στα περισσοτερα που εχουν τετοιες συνθηκες φωτος. Δεν νομιζω οτι ειναι bug, ειλικρινα μοιαζει σαν να ειναι ενα κλικ πιο πανω απο τον δρομο το αυτοκινητο καθολη την διαρκεια ή να με μπερδευει ο τροπος που κινειται το αυτοκινητο λογω του οτι ειναι arcade χειρισμος. Δεν ξερω.
Παντως στη φωτογραφια με το MiniCooper, δεν εχει θεμα η σκιαση αλλα το texture του δρομου.
Σαν καποιος να πηρε το αυτοκινητο και να το εβαλε πανω σε γκριζο χαρτι.
Ειναι τόσο όμορφο το παιχνίδι που θα ξενερώσω άσχημα αν η οδήγηση θυμίζει NFS χωρίς καμία διαφορά στην φυσική των αυτοκινήτων πέραν της ταχύτητας. Δεν θέλω να δω τίποτα fake ανάποδα τιμόνια που δεν απαιτούν ελάχιστο skill, χαζή AI που επιτρέπει το προσπέρασμα και γενικότερα ταρζανιές χωρίς επιπτώσεις. Σε καμία περίπτωση δεν ζητάω κάτι sim απλώς θέλω οδηγικά να στέκεται αξιοπρεπώς.
muku (02-10-2014)
Λοιπόν μετά από κανένα μισάωρο ενασχόλησης με το demo έχω να πω με απλά λόγια ότι το παιχνίδι δεν είναι το φοβερό και τρομερό που ίσως περιμένουν πολλοί και για μένα πιο πολύ πάει προς NFS παρά προς GT σε ότι αφορά τον χειρισμό.
Ωραίες πίστες, ωραία και τα γραφικά αλλά, δεν ξέρω αν έφταιγε η τηλεόραση που το είχαν, δεν είδα τα σουπερ ντουπερ που έβλεπα μέχρι σήμερα ενώ το damage αν και λίγο τουλάχιστον υπάρχει.
Αυτό που θα πρότεινα ειδικά σε όσους δεν είναι και τόσο fan των racing είναι να δοκιμάσουν πρώτα την plus έκδοση όσο για τους fan δεν είναι ανάγκη να τρελαθούν για preorder.
BillyFlo81 (02-10-2014),DJTaurus (02-10-2014),StarRider (02-10-2014),Valkyre (02-10-2014)
MajereMP44 (02-10-2014)
μολις το αγορασα για να δούμε τι λεει το παιχνίδι......
![]()
Last edited by dimagic; 02-10-2014 at 20:40.
teras1 (02-10-2014)
Γενικά μιλώντας οι τηλεοράσεις για demo στα καταστήματα δεν είναι για να βγάζεις συμπεράσματα.
Όχι μόνο δεν είναι ρυθμισμένες να δείχνουν μια σωστή εικόνα, αλλά συνήθως τις έχουν στο άθλιο mode "καταστήματος" από προεπιλογή. Μετά έχει να κάνει και το μέγεθος, το αν δείχνει FullHD, η απόσταση, το αν είναι σε game mode κλπ.
Ενημερωτικά, οι τηλεοράσεις στα stand αυτά είναι 32 ιντσών και από ρυθμίσεις δε γίνονται τίποτα (εκτός της φωνής) καθώς είναι κλειδωμένες όπως έρχονται από το εξωτερικό (είναι σε gaming mode, τσεκαρισμένο).
Στα racing games, ποιά κάμερα επιλέγετε; Να πω την αλήθεια, εμένα με έχει βολέψει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, η κάμερα που δείχνει το καπό ή το cockpit. Η κάμερα που δείχνει το αυτοκίνητο, γνώμη μου, είναι η χειρότερη που μπορεί κανείς να επιλέξει, αν θέλει να κάνει χρόνους, χάνεται σε τεράστιο βαθμό η αίσθηση με το δρόμο.
Παίζω το παιχνίδι εδώ και δυο ώρες...
Δε το λες κακό αλλά ούτε και ιδιαίτερα καλό...
Ο χειρισμός προσωπικά μου αρέσει, ο ήχος ειναι καλός τα γραφικά όμως...
Παιδιά απλά το θεωρώ μετριότατο και καμιά σχέση με αυτά που έβλεπα τόσο καιρό οπτικά μιλώντας.
Παω να συνεχίσω καμιά ωρίτσα και μετά θα το γυρίσω σε Horizon 2 που προσωπικά ( αν και δε το περίμενα) του ρίχνει στ΄ αυτιά κανονικά του DC ακόμη ναι, και στα γραφικά.
Μπορει να μην έχει την ποικιλία στο ύφος των διαδρομών που έχει το DC αλλά πως να το κάνουμε , αυτό που βλέπω ειναι οπτικά ανώτερο στα μάτια μου.
Εσωτερικές για την αίσθηση του δρόμου, εξωτερικές για την αίσθηση του περιβάλλοντος.
Mix and match!
Για μένα το ιδανικό είναι cockpit, αφού όμως μάθω την πίστα. Δεν έχει καμία σχέση το immersion με τις εξωτερικές.
Μετα replay mode για να απολαύσω τα γραφικά. Αν και νομίζω πως το DC δεν έχει ούτε replay mode.
And we're live! Watch us play Driveclub on PS4 right now, with Game Director
http://www.twitch.tv/playstation
odytsak (03-10-2014)
Αντί να βάλω horizon 2 είπα να συνεχίσω με dc... Σαν gameplay ειναι σφιχτό και αρκετά arcade. Σε έχει στη πίεση συνεχώς και μου αρέσει ιδιαίτερα. Τα γραφικά έγραψα πιο πάνω πως ειναι μέτρια. Δεν ειναι ακριβώς έτσι... Απλα ειναι άνισα. Σε γενικές γραμμές ειναι οκ, υπάρχουν φορές που ειναι ιδιαίτερα όμορφο και άλλες πάλι που αναρωτιέσαι αν παίζεις PS3 ή ps4. Έχει τον τροπο του να σε κάνει να κολλάς... Αν είχε και τα σούπερ γραφικά θα ηταν εκπληκτικό...
Nerven (03-10-2014)
Bookmarks