mihalis13 (09-11-2015)
Για οσους εχουν τον τιτλο εχω μια απορια. Το time trial απαιτει ps plus..?
Το παιχνίδι έχει φοβερή αίσθηση με μηχανές και όχι οι ίδιες οι μηχανές που είναι ένα arcade ψέμα,
οδηγάω πολλά χρόνια μηχανή και γνωρίζω καλά την φυσική των δύο τροχών,
όμως αν υπήρχε αυτή η φυσική στο παιχνίδι δεν θα ήταν ταχύτατο με μηδενικά σχεδόν λάθη και εν τέλει διασκεδαστικότατο,
πολύ απλά δεν θα ήταν DriveClub.
nikon (10-11-2015)
Πολύ εύκολη πλατίνα έχει το παιχνίδι, το μόνο δύσκολο είναι αυτό που θέλει lvl 15 όλες τις μηχανές,
βασικά δεν είναι δύσκολο αλλά χρονοβόρο, πρέπει να κάνεις σούζες για κανένα 5ωρο ίσως και παραπάνω.
Μόνο αυτό μου έμεινε αλλά αφού έρχονται και DLC θα έρθει από μόνο του απλά παίζοντας.
Το multiplayer είναι φοβερό γιατί λόγω του μικρού όγκου των μηχανών σε σχέση με τα αυτοκίνητα
δεν γίνεται αυτός ο χαμός στις στροφές που ο ένας πετάει τον άλλον έξω από τον δρόμο,
πηγαίνουν μαμιώντας όλοι μαζί επί 4 γύρες.
Το τρόπαιο με το ninja είναι εύκολο αν έχεις πάρει όλα τα αστέρια στο tour,
ο λόγος είναι ότι ένα time trial είναι στην Sinclair Pass και μάλιστα για το τρίτο αστέρι θέλει εκτός από σχεδόν τέλειο χρόνο να κάνεις ταυτόχρονα και clean lap,
την μαθαίνεις λοιπόν τόσο καλά που όταν στο τέλος πας με το Ninja σου φαίνεται παιχνιδάκι αφού μπορείς να πατήσεις και λιγάκι έξω στο χώμα χωρίς να χάσεις το τρόπαιο.
Christos33 (13-11-2015)
Driveclub Director on PS4’s Limits: “There Is Still Plenty We Can Do;” News Coming After Next Week’s Update
more at: http://www.dualshockers.com/2015/11/...nty-we-can-do/Today Driveclub Game Director Paul Rustchynsky talked about the PS4, upcoming updates to the game, and about a new tech introduced with the latest patch, named “Self shadowing parallax occlusion mapping.”
mihalis13 (13-11-2015)
Christos33 (17-11-2015)
Μιχάλη μετά το 60 lvl δεν ανεβαίνεις απλά κερδίζοντας fame, πρέπει να αποδείξεις ότι το αξίζεις κιόλας,
πάτα πάνω στο PROFILE σου, και θα σου βγάλει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις, ξαναπατάς και σε πετάει και μέσα στην εκάστοτε πίστα και αυτοκίνητο.
Εμένα εύκολα μου φαίνονται, ειδικά αυτό με το RUF,
άσε που βλέπεις και τα φαντάσματα των φίλων σου και είναι κάτι που σε βοηθάει πάρα πολύ,
στο RUF έβλεπα του Κωνσταντίνου και το έβγαλα με την τρίτη-τέταρτη φορά.
Christos33 (17-11-2015),mihalis13 (15-11-2015)
Christos33 (17-11-2015),konstantinos (17-11-2015)
Bookmarks