οτι να ναι εδω και 3 ημερες τα βραδια υπαρχει θεμα, εκει που ειμαι 65 παει 100+
οτι να ναι εδω και 3 ημερες τα βραδια υπαρχει θεμα, εκει που ειμαι 65 παει 100+
Έχω κατεβάσει όλο το πακέτο και όταν πάω να παίξω το "new maps" μου βγάζει το πινακάκι που λέει να πάω στο store να κατεβάσω το free dlc κλπ κλπ......μπορεί κάποιος να μου πει τι σκ@τ@ έχω κάνει λάθος;;;![]()
εμενα μου εβγαλε ολα τα maps και τα εσβησα ολα εκτος απο 1 που λεει τις καινουργιες
Και εγώ αυτό έκανα την πρώτη φορά και όταν μου έβγαλε το μήνυμα τα ξανακατέβασα όλα αλλά και πάλι τζίφος.![]()
ξανακατεβασε και τα 2 αρχεια ας ειναι ιδια. Αν δεν πετυχει και αυτο...uninstall και install ξανα ολα
nikon (24-07-2014)
Mα αυτό λέω τα ξανακατέβασα και όχι 2 αλλά 3 μου έβγαζε ένα free maps dlc, ένα με τις 2 προηγούμενες και ένα με τις 2 καινούριες.
τι να σου πω, σβηστα ολα και καντα ξανα install εμενα δεν εχει τυχη κατι τετοιο
Εννοει οτι θα κυκλοφορησει σαν digital download στο PSN μονο του. Θα μπορεις να το αγορασεις, να κατεβασεις και να παιξεις χωρις να εχεις το single και το multiplayer. Το μονο που θα εχει το πακετο ειναι το co-op.
Sony is being sued for Killzone failing to deliver "native 1080p" multiplayer
Καλα ενταξει, με κανα 3μηνο Plus ή κανα παιχνιδι δωρο θα καταληξει.Sony is being sued for $5 million in a class action lawsuit filed by someone who was very, very unhappy that Killzone Shadow Fall's multiplayer didn't run in "native 1080p."
Killzone™ Shadow Fall Intercept Co-op Maps (Free) 1313mb
two co-op maps: The Checkpoint and The Containment City.
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/games/addons/killzone-shadow-fall-intercept-co-op-maps/cid=EP9000-CUSA00002_00-COOPEXPANSION001
το πρωτο παιχνιδι που επαιξα στο ps4 κ ομολογω οτι τα γραφικα του με αφησαν αναυδο! μαλλον γενικα τα γραφικα του ps4 ειναι για να κατουριεσαι απο χαρα....
Έπαιξα ένα ματσάκι στη καινούρια, αν και την έμαθα γρήγορα είναι και αυτή λαβύρινθος και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.
ουτε εμενα μου αρεσε σε tdm. Σε warzone κατι λεει...
Bookmarks