Page 83 of 104 FirstFirst ... 337379808182838485868793 ... LastLast
Results 1,641 to 1,660 of 2061

Thread: Killzone Shadowfall

Cool Member MarVell's Avatar
    PSN ID
    MarVell

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Δεν ξέρω αν έχεις παίξει άλλα Sony exclusives, αλλά υπάρχουν και εκεί τα ίδια θέματα. Τηλεμεταφορές, inconsistent health/damage, curving bullets κλπ.!
    Τα Resistance: Fall of Man και Resistance 2 που τα είχα λιώσει κυριολεκτικά (700 ώρες το πρώτο, 400 το δεύτερο) δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα. Όπως έγραψα και πιο πάνω βέβαια, ο καθένας μας έχει διαφορετικές εμπειρίες online ανάλογα με το που βρίσκεται και τί σύνδεση έχει.

Cool Member sfortis's Avatar
    PSN ID
    sfortis

επίσης να διευκρινίσω οτι αυτά τα χρόνια έχω ότι καλύτερη σύνδεση adsl μπορεί να υπάρξει σε οικιακό περιβάλλον δλδ: σταθερό adsl 18mbit - fast path - router με tomato custom firmware, δυνατή cpu και το ανάλογο QoS για gaming (δεν μπουκώνει με τίποτα), gigabit εσωτερική καλωδίωση στο σπίτι...

καποια στιγμή που θα βρω χρονο, θα κάτσω να σνιφάρω 1 gaming session απο COD και ένα απο KZ και να τα αναλύσω να δω πως συμπεριφέρονται δικτυακά τα δύο αυτά παιχνίδια...θα εχει ενδιαφέρον.

3. The Following User Says Thank You to sfortis For This Useful Post:

psx3 (13-03-2014)

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Blame πουρέιτζερ.
    Last edited by psx3; 28-03-2014 at 16:05.

killzone 2 στην εποχη του τωρα δεν εχει πολυ κοσμο και εχει λαγκ και killzone 3 δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα και uncharted 2,3 που το δοκιμασα για λιγο μου φανηκε μια χαρα..Στα uncharted μπορει να κανω λαθος και επειδη ασχοληθηκα λιγες ωρες να μη το καταλαβα.
    Last edited by spyros arianara; 13-03-2014 at 20:16.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

παλιο αλλα τωρα το πηρα πρεφα...ωραια ταινια μικρου μηκους

Cool Member MarVell's Avatar
    PSN ID
    MarVell

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Δεν έχω παίξει τα συγκεκριμένα. Εσύ έχεις παίξει τα παιχνίδια της ND (Uncharted 2/Uncharted 3/The Last of Us) στο online κομμάτι ή παίζεις μόνο FPS;

Σε αυτά που λέω έχω δει παράπονα από πολύ κόσμο που δεν μένει Ελλάδα, δηλαδή Αμερική/Αγγλία/Γερμανία και με καλές συνδέσεις. Αν το netcode δεν είναι όπως πρέπει να είναι (υψηλό tick rate & τιμωρία/πάγωμα των laggers), τι να σου κάνουν τα υπόλοιπα...
    Κυρίως FPS παίζω (στο PS3 όλα τα Resistance, όλα τα Call of Duty, Unreal Tournament κλπ - μόνο τα Killzone 2 και 3 δεν μου αρέσαν και δεν έπαιξα!), από 3rd person τα μόνα που έχω παίξει online είναι τα God of War Ascension (αρκετά), Transformers Fall of Cybertron (αρκετά) και Uncharted 3 (λίγο). Σε γενικές γραμμές σε κανένα παιχνίδι δεν είχα προβλήματα online πέρα από μερικά παλιά COD (το χειρότερο από άποψη σταθερότητας ήταν το Modern Warfare 2 για μένα).

Δεν αμφιβάλω οτι άλλοι έχουν πράγματι προβλήματα με την online εμπειρία, αυτό που λέω είναι οτι εγώ δεν έχω. Οπότε προφανώς υπάρχουν παράγοντες που διαφοροποιούν τις εμπειρίες που έχει ο καθένας παίζοντας το ίδιο παιχνίδι. Και οι πιο λογικοί παράγοντες για μένα (χωρίς να είμαι ειδικός) είναι το που βρίσκεται ο καθένας και τί σύνδεση έχει.

Με την ευκαιρία, αφού μιλάς για netcode, μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα FPS παιχνιδιού σε PS3/PS4 που κατά την γνώμη σου έχει καλό netcode και εσύ προσωπικά είχες ομαλή εμπειρία online;

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Blame πουρέιτζερ.
    Last edited by psx3; 28-03-2014 at 16:05.

Το promotion σιγουρα ειναι ενας λογος για το μικρο pool, και η guerila κανει λες και δεν την νοιαζει πολυ ,σαν να της ειπε η sony θα σου δωσω τοσα και καντο ,δεν την νοιαζουν οι πωλησεις ,αν φευγουν κ.τ.λ. Τουλαχιστον ετσι φαινετε σε μενα δε μπορει τοσο καιρο να εχεις κανει δυο χαρτες ,αν ειχα αγορασει το pass θα ενοιωθα μ΅@λ@κας λιγο.Πλακα πλακα μπηκε στον 6ο μηνα το παιχνιδι.

4 μήνες έχουν περάσει ποιοι 6;;;....σε 4 μήνες θέλουμε άλλο ένα παιχνίδι σε dlc;;;....χαλαρώστε ρε παιδιά ποτέ το Killzone δεν ήταν CoD και BF και ούτε θα γίνει....ευτυχώς δηλαδή.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Το οτι μπήκες σε lobby με 1 άτομο αντίπαλο κ 10 σε σένα σημαίνει οτι το παιχνίδι έκανε λάθος κ σας έβαλε όλους στην ίδια ομάδα.
    Εμένα μου έχει τύχει να μπω σε ματς με 1vs1 κ να γεμίσει στο λεπτό.
    Το pool είναι μικρό βαλε κ οτι προσπαθεί να σε βάλει με ομοίους σου σε ping αρα...
    Για να ξέρετε όταν φύγετε κ στα καπάκια πατήσετε join σε ίδιο mode σε βάζει εκεί που ήσουν πριν.
    Καλά οτι βγήκε κάποιος κ είπε όλοι οι φίλοι του παίζουν titanfall δεν λέει κάτι κ εγώ σε μια βδομάδα θα παίζω infamous αυτό δεν λέει οτι θα παρατήσω το kz

Last edited by djpar; 14-03-2014 at 10:32.

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Παιδια, ο μονος λογος που μπορει να βλεπετε λιγοτερους παιχτες αυτη την εβδομαδα ειναι οτι λογω εργασιας μεχρι τις 11-12 το βραδυ καθε μερα τις τελευταιες τρεις μερες δεν μπηκα καθολου, οποτε σκεφτονται ολοι αφου δεν βλεπω τον θρυλικο Κρονο μεσα, δεν αξιζει να παιξω......
    Σημερα το βραδυ θα ειμαι μεσα, οποτε οποιος θελει ας κανει κανα private party (μην μπαινει ο καθε πικραμενος) και ας στειλει invites να μαζευτουμε.

13. The Following 2 Users Say Thank You to nikosarg For This Useful Post:

Godweeder (14-03-2014),sfortis (14-03-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

HELGHAST FTW!!!

15. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

nikosarg (14-03-2014)

Cool Member sfortis's Avatar
    PSN ID
    sfortis

χαχα ωραίο...και δε μου λες μεγάλε... πώς θα παίξεις τωρα τα νιντζάκια στο playroom? ε???

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Mια χαρα παιζεις playroom.

Εγω εχω βαλει στα δικα μου το logo του playstation και η καμερα το αναγνωριζει μια χαρα το φως.

Ασε που ειναι πανεμορφο το χειριστηριο ετσι

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ποιος ειπε οτι εχω καμερα?

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Ωραιο Παρη! Helghast και ξερο ψωμι. Ακομα δεν μπορω να χωνεψω που τα ζωα οι σεναριογραφοι σκοτωσανε το Radec στο 2........

Quote Originally Posted by nikon View Post
    4 μήνες έχουν περάσει ποιοι 6;;;....σε 4 μήνες θέλουμε άλλο ένα παιχνίδι σε dlc;;;....χαλαρώστε ρε παιδιά ποτέ το Killzone δεν ήταν CoD και BF και ούτε θα γίνει....ευτυχώς δηλαδή.
    κλεισανε οι 4 μηνες μπηκαμε στον 5 .Θα σε χαλουσε απο αποψη content να γινει bf4 ?εμενα οχι.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

απριλιο παιρνουμε το 1ο add on με νεα κλαση και abilities και σιγουρα θα βγει και 2ο μιας και το λεει το season pass

Quote Originally Posted by spyros arianara View Post
    κλεισανε οι 4 μηνες μπηκαμε στον 5 .Θα σε χαλουσε απο αποψη content να γινει bf4 ?εμενα οχι.
    Περίμενες να πάει 15 για να μου το πεις;;;;........όποιος δεν γουστάρει Killzone για τον α ή β λόγο παίζει κάτι άλλο τόσο απλά.

23. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

spyros arianara (15-03-2014)

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Περίμενες να πάει 15 για να μου το πεις;;;;........όποιος δεν γουστάρει Killzone για τον α ή β λόγο παίζει κάτι άλλο τόσο απλά.
    χαχαχαχ ναι περιμενα να κλεισει το μηνα.Αυτο κανανε για αυτο δεν εχει κοσμο, για αυτο λεω σα να μη τους νοιαζει.Καλως η κακως μερικα παιχνιδια εχουν ανεβασει τη μπαρα στο θεμα του dlc.

Bookmarks

Bookmarks