Καλη φαση το expansion pack ,
αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο αν ηταν και τζαμπε !!
Οσο για Cruiser ,Ηangar μια χαρα τις βρηκα ..
Btw σημερα πρωτη φορα ειδα τοσους συμφορουμίτες μαζεμενους στην ιδια πιστα ..
k-r-o-n-o-s666, Sfortis , Marvell , εγω , και νομιζω ακομα ενας.
Οραια matchakiα παιδια !!!
Last edited by Godweeder; 06-03-2014 at 06:55.
Spoiler!
Και εμένα μου άρεσαν πολύ και οι δυο. Αφού χαζευα τα γραφικά με ανοικτό το στόμα για 2-3 παιχνίδια μετα αποφάσισα να πάω και σε κανένα target οπου έβλεπα συνέχεια τον godweeder ταμπουρωμενο πίσω απο την ασπίδα του να θερίζει κοσμο
Πάντως δεν πρεπει να έχουμε παράπονο. 3 μηνες μετα την κυκλοφορια του πήραμε δωρεάν map pack τη στιγμη που στο cod παίρνανε μετα απο 5 μηνες και επι πληρωμής.
Godweeder (06-03-2014)
ο ενας λεει οτι τα αντιπαλα στρατοπαιδα βγαζουν τρελα dlc (βεβαια με 50€ το premium) που τα σπανε, βεβαια δεν αναφερει οτι το ενα στρατοπαιδο εχει ενα fully broken παιχνιδι με packet loss που την μια εχεις και μετα απο 2 λεπτα δεν εχεις σαν να φτιαχτηκε ξαφνικα η συνδεση σου, με 10 patch που αν δειτε το changelog θα παθετε πλακα.
Και ο αλλος λεει οτι με το που πληρωσουμε θα γινουμε καλυτεροι...εγω κατι τετοιο δεν βλεπω παντος στο multiplayer pack μην πω οτι ετσι θα γινει πιο ισσοροπημενο σαν παιχνιδι.
Εγω προσωπικα περιμενω να βγει το pack για να παρω το season pass
Kkritikos (06-03-2014),psx3 (06-03-2014),spyros arianara (06-03-2014)
Αυτά είναι φίλε μου...... +rep για το ποστ.
Κακά τα ψέματα παιδιά, δεν υπάρχει τίποτα free. Ακόμη και αυτό που χαρακτηρίζεται ως "δωρεάν", έχει ενσωματομένο το κόστος του κάπου αλλού (στα expansion packs, στα skins, στα voice packs, στα victory moves ή κάπου αλλού). Κανείς δε δουλεύει τσάμπα.
Σίγουρα το game αποκτά δυναμική και μεγαλύτερο ενδιαφέρον με αυτές τις προσθήκες. Σίγουρη αγορά.![]()
δυστυχως το design της πιστας γινετε με βαση τα mechanics του παιχνιδιου που σημαινει οτι τα turrets ,drones δε θα ηταν τοσο "δυνατα" αν τα εβαζε ο καθε παιχτης σε ανοιχτο χωρο, εαν ειχε στην πιστα, ουτε η καραμπινα θα εσπερνε τοσο, για αυτο επισης υπαρχουν και τοσα choke points ακομα και σε ανοιχτες σχετικα πιστες.Καλος η κακος τετοιες πιστες θα εχει kzsf ακομα και τις παλιες που ετοιμαζουν μη περιμενετε να τις παρετε οπως ηταν.Αυτο σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι ,εγω το εχω δεχτει.
Παντως το παιχνιδι εμενα με κραταει ,σιγουρα θα γκρινιαξω -βρισω λιγο με μερικα πραγματα αλλα στην τελικη το ευχαριστιεμαι!
Φιλε Godweeder ωραια παιχνιδια. Σε πηρα χαμπαρι στην Cruiser οταν με σκοτωσες κανα δυο φορες και ειδα το ονομα, λεω αμαν δικος μας! Κριμα που δεν ησουνα μαζι μας. αλλη φορα αν μας δεις μεσα βλεπε αν εχουμε κανει party (το εχουμε open) και μπαινε κατευθειαν μεσα.
Τα abilities κάνουν το παιχνίδι πιο ισορροπημένο αν διαβάσεις τι κάνουν κ αν τα όπλα δεν είναι overpowered τότε το παιχνίδι θα γίνει πιο ισορροπημένο τελικά από οτι είναι τώρα
psx3 (06-03-2014),spyros arianara (06-03-2014)
Φιλε Νικο νομιζω οτι ο Παρης εννοουσε οτι η προσθηκη των νεων abilities κανει ακομα πιο ισορροπημενο το gameplay γιατι δινει επιπλεον επιλογες αντιμετωπισης των bots και των αντιπαλων. Για φαντασου ας πουμε κοντα στο objective να εχεις denial στα turrets των αντιπαλων.
Μια χαρά τα διάβασα αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι για να είναι ισορροπημένο το παιχνίδι θα πρέπει όχι μόνο να τα έχουν και οι 2 ομάδες αλλά να ξέρουν και να τα χρησιμοποιούν.
Όσο για τα όπλα μόνο το Μ82 είναι overpowered από αρκετά που υπάρχουν τώρα οπότε αν εσύ το έχεις και εγώ όχι έχεις ήδη ένα καλό όπλο παραπάνω από εμένα......που είναι η ισορροπία;;;;;;Ναι βρε Νίκο αλλά αυτό που λέω πιο πάνω πρέπει να τα έχουν και οι 2.
Last edited by nikon; 06-03-2014 at 11:21.
Προβλημα στην ισορροπια δημιουργειται π.χ οταν ενα οπλο που ειναι addon ειναι καλυτερο απο τα αλλα της κατηγοριας, η αν το δωσεις σε καποια κλαση που μεχρι στιγμης δεν το ειχε. Παραδειγμα, το Μ82 assault rifle. Αν ειναι το ιδιο καλο με το Rumbler η το Keyzer, δεν δημιουργεις ανισορροπια αν το δωσεις στην assault class. Ο assault απλα εχει μια παραπανω επιλογη, δεν αλλαξες την ισορροπια του παιχνιδιου. Αν ομως το M82 ειναι καλυτερο απο το pulver του support (που θα ειναι) και το δωσεις στην support class, τοτε εχεις δημιουργησει ανισορροπια για αυτους που δεν θα το εχουν.
psx3 (06-03-2014),spyros arianara (06-03-2014)
Περισσότερες επιλογές από την μια πλευρά αν δεν χαλάνε την όποια ισορροπία υπάρχει σίγουρα δεν την φτιάχνουν εγώ αυτό ξέρω τώρα αν είναι καλύτερο το Μ82 από το Keyzer ή ότι άλλο έχει να κάνει με τα επί πληρωμή θα το δούμε στη πράξη.
γιατι να μην υπαρχει ισορροπια ,φαντασου να μην υπηρχε το rumbler και να το προσθεταν τωρα θα δημιουργουσε θεμα?απλα προσθετουν επιλογες για οσους τις θελουν και τις πληρωνουν.
Ή μου κάνετε πλάκα ή γέρασα και έχω παραξενέψει πολύ.......όταν κάποιος έχει 6 επιλογές στο τι όπλο θα πάρει και ο άλλος έχει 5 υπάρχει ισορροπία;;;;;.....απαντήστε μου σ'αυτό τουλάχιστον.
κοιταξε μηπως γερασεςναι φιλε μου θα εχει ισορροπια εαν το οπλο δεν ειναι καλυτερο απο τα ηδη υπαρχον, δηλαδη δε θα σε σκοτωνει ο αλλος επειδη το αγορασε, απλα θα εχει κατι παραπανω επειδη το πληρωνει, που δεν θα χαλαει την ισορροπια του παιχνιδιου και δε θα αναγκαζει και τον καθενα να το αγορασει,καποιος ομως που εχει τα χρηματα και ειναι φαν του παιχνιδιου το αγοραζει.τοσο απλα.
Νίκο μην είσαι αντιδραστικός, λές οτι το m82 θα είναι overpowered κ σου λέμε αν είναι ίδιο με το keyzer κ το πάρει μόνο η assault class.τότε πιο το πρόβλημα απλά αντί για kayzer θα πάρουν οι περισσότεροι m82.
Τα abilities όπως τα είδα κλείνουν κενά στο πρόβλημα ισορροπίας του παιχνιδιού ετσι όπως το βλέπω εγώ
psx3 (06-03-2014)
Συνεχίζετε να μου λέτε για το ΑΝ δεν θα είναι καλύτερο από τα άλλα τη στιγμή που σας ρωτάω για ποια ισορροπία με περισσότερες επιλογές από την μια πλευρά.....ok κατάλαβα σταματάω να είμαι αντιδραστικός.
Υ.Γ.: O "αντιδραστικός" αυτό είπε "το Μ82 είναι overpowered από αρκετά που υπάρχουν τώρα" και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.
Last edited by nikon; 06-03-2014 at 12:51.
Bookmarks