Blame πουρέιτζερ.
Blame πουρέιτζερ.
Last edited by psx3; 28-03-2014 at 16:02.
psx3 (27-02-2014)
psx3 (27-02-2014)
Η Guerilla ετοιμαζεται να βγαλει live αυτα τα 2 features για το παιχνιδι:
Creighton wrote:Are there are still plans to show players' connection speeds in-game, and/or filtering out players with high latency from getting into low latency lobbies?Yes, we have implemented it and it is currently being tested (both things you mention).
Jorrit.
Πολυ χρησιμα additions. Απο την αλλη, αντε ρε παιδια, 2 καινουργια levels ειναι μονο, βγαλτε τα να τελειωνουμε. Ουτε το εφαπαξ απο το ΙΚΑ να περιμεναμε........
πολυ καλο νεο...αντε να δουμε και εμεις πως παμε γιατι ωραια pingαρουμε την ip του kz αλλα η πραγματικοτητα μπορει να διαφερει
Blame πουρέιτζερ.
Από ότι βλέπω είναι ακριβώς το ίδιο θέμα με την προηγούμενη φορα και μάλιστα εμένα το δείχνει οτι το έχω ήδη.
Απλα ειναι για μια βδομαδα δωρεαν. Τιποτα παραπανω.
“To celebrate the imminent release of our first Free Map DLC on March 4th, we are making the acclaimed KILLZONE SHADOW FALL multiplayer available for FREE to all Playstation® 4 players for a week, starting 4th of March 5AM PST. Best of all, you will not require PS PLUS to play the Free Access client this week!”
http://gotgame.com/2014/02/28/killzo...ee-for-a-week/
Εγώ το έχω σε retail και δε καίγομαι, αλλά δεν παύει να είναι μία χαρά προσφορά για μέλος plus που δεν το έχει πάρει το παιχνίδι. Είναι σίγουρα το single campaign μέσα; ¶νετα το τερματίζεις πάντως σε μία εβδομάδα αν είναι το Single μέσα. Εάν μάλιστα έχεις όρεξη, ρίχνεις και μία γυροβολιά και από το multi μετά.
Multiplayer λενε...
Οποτε μονο αυτο ειναι ξεκλειδωτο λογικα.
Blame πουρέιτζερ.
Κρίμα αλλά προφανώς δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.
Εμενα παντως, καθως εβλεπα του φωτισμους και τις σκοτεινες διαδρομες που περνουσα, σκεφτομουν να βγαλουν και ενα νεο ip, πιο σκοτεινο, ατμοσφαιρικο και λιγο απο horror!
Νομιζω το κατεχουν το θεμα. Τουλαχιστον της ατμοσφαιρας.
ειχα κατεβασει αρχικα το sp μετα το διεγραψα. κατεβασα το mp αλλα παλι μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο. ξερει κανεις τι συμβαινει? εχω κρατησει το παιχνιδι μηπως και διορθωθει η κατασταση τις επομενες μερες αλλα οποτε μπαινω μου δινει ακυρο...
Blame πουρέιτζερ.
nikosarg (04-03-2014)
το digital foundry το ειπε πριν 2 μερες
Καλα κανανε, το multi θελει 60fps και οχι τοσο καλα γραφικα οπως το single αρα απο το να κοβουν γραφικα καλυτερα να τα αφησουν μεσα και να κοψουν λιγο αναλυση
Bookmarks