Page 71 of 104 FirstFirst ... 216167686970717273747581 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 2061

Thread: Killzone Shadowfall

Cool Member MarVell's Avatar
    PSN ID
    MarVell

Πολύ γκρίνια για το παιχνίδι πάντως ρε παιδιά! Όσοι το έχουν λιώσει πάντως λένε τα καλύτερα. Ειδικά από άποψη ισοροπίας και ομαλότητας δεν νομίζω οτι συγκρίνεται με άλλο.

Γενικά η γκρίνια έρχεται συνήθως από αυτούς που χάνουν και το παίρνουν υπερβολικά σοβαρά. Παίζαμε χθες με τον Νίκο με έναν βλάκα που όλη την ώρα κλαιγότανε και του φταίγανε όλα. Του φταίγανε οι servers, οι συμπαίκτες του, η Βραζιλία (!), έλεος δηλαδή! Απλώς είχαμε πέσει πάνω σε καλούς αντιπάλους, άμα κάποιος είναι καλύτερος από σένα δεν φταίει ούτε το παιχνίδι ούτε η Βραζιλία! 🙀😄

2. The Following User Says Thank You to MarVell For This Useful Post:

nikosarg (21-02-2014)

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Πω πω ρε συ Marvell τι πανιβλακας ηταν αυτος. Tον ειχα κανει friend και με ειχε καλεσει στο party του, ενας Ολλανδος ειναι. Μιλαμε ουτε η χειροτερη πεθερα ρε παιδια τετοια γκρινια. Tι να καναμε, παιζανε οι αλλοι πολυ καλα παιχνιδακι ειναι. Εκει που εγινα ενα με το πατωμα και προσπαθουσα να καλυψω τα γελια ηταν οταν στο παραληρημα του αρχισε να λεει για τη Βραζιλια, τους Βραζιλιανους laggers που χαλανε το παιχνιδι lol. Το ιδιο βραδυ delete απο friends list!

Επειδή έχω δει ένα τρελό W/L ratio από κάποιον που έκανα πρόσφατα add ήθελα να ρωτήσω τελικά το quit ισοδυναμεί με ήττα ή όχι;;;;

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Οταν κανεις quit ενω εχει αρχισει το warzone μετραει σαν ηττα. Οταν φευγεις πριν αρχισει οχι. Φυσικα οταν τραβας το καλωδιο απο την κονσολα σου (αυτο που κανουν οι περισσοτεροι κομπλεξικοι για να μην γραψει ηττα) δεν το γραφει. Αν εχεις δει τρελο w/L μπορει να παιζει συνεχεια με την παρεα του η /και να κανει και το παραπανω.

6. The Following 2 Users Say Thank You to nikosarg For This Useful Post:

nikon (25-02-2014),psx3 (25-02-2014)

Mε την παρέα σου όμως και συνέχεια να παίζεις δεν σημαίνει και ότι συνέχεια κερδίζεις οπότε κάτι άλλο πρέπει να παίζει, πάντως χθες παίξαμε ένα παιχνίδι αντίπαλοι και επειδή στο τέλος του έσπασα τον λαιμό (1ος εγώ 1ος και αυτός αλλά χάσανε) την έκανε, λίγο άσχημο όταν παίζεις με κάποιον από την λίστα σου που μάλιστα εσύ του έστειλες να σε κάνει add.....anyway thanx Νίκο.

Member aopanos72's Avatar
    PSN ID
    aorpanos1972
    Name
    Παναγιωτης

Βάλε βγάλε το καλωδιο αμα χαλάσουν καμιά θύρα ethernet να δέις γέλια...

στάλθηκε απο το S8Q και το auto correct τον παιρνει

Πάντως το παιχνίδι έχει όντως πολύ ενδιαφέρον στο multiplayer. Και ιναι πιστεύω αρκετα ισσοροπημένο. Και με τις προσθηκες του τυπου airdrones turrets εχει επιπλεον χαβαλε. Το μόνο που μου τι σπαει είναι οι παπαρες που ξεχνανε ανοιχτο το μικρόφωνο της καμερας ή του handsfree και ακούς όλη τη συζήτηση στα ιταλικα με το παιδι τους ή στα γερμανικα με την γκομενα και χειροτερα τον ήχο τον δικό τους από την τηλεόραση.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Blame πουρέιτζερ.
    Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:57.

Έτσι απλά;;;....και ο Νίκος για τράβηγμα καλωδίου μιλάει πιο πάνω.

Blame πουρέιτζερ.

Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:57.

Cool Member sfortis's Avatar
    PSN ID
    sfortis

Δεν ειναι τοσο απλό γιατι μπορεί να ωφείλεται σε δικτυακά προβλήματα. Γιατι ο παίχτης να χρεώνεται ήττα εάν πέσει το PSN / η γραμμή του / ο ISP του κτλ κτλ. Μην ξεχνάμε οτι δεν ειναι ολες οι συνδέσεις rock-stable!

Blame πουρέιτζερ.
    Last edited by psx3; 28-03-2014 at 16:02.

Ρε συ sfortis αν δεν έχει τόσο καλή σύνδεση να μην παίζει καθόλου Online τότε.. Εγω με συνδεσεις σε διάφορες εταιρίες,της τάξεως των 15-20 ευρώ το μήνα έχω κατα μέσο όρο 1 disconnect τις 2 βδομάδες..

Ποσο χαλια συνδεση εχει δλδ ο άλλος και θα τρώει συνέχεια DC??
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

16. The Following User Says Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

psx3 (25-02-2014)

PSN ID
    sfortis

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Ρε συ sfortis αν δεν έχει τόσο καλή σύνδεση να μην παίζει καθόλου Online τότε.. Εγω με συνδεσεις σε διάφορες εταιρίες,της τάξεως των 15-20 ευρώ το μήνα έχω κατα μέσο όρο 1 disconnect τις 2 βδομάδες..

Ποσο χαλια συνδεση εχει δλδ ο άλλος και θα τρώει συνέχεια DC??
    Φωτη δεν εχει να κανει με την τιμή ... Στις απλές ADSL συνδέσεις που εχουμε εμεις οι κοινοί θνητοί, υπαρχουν πολλοι παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα της γραμμες. Αυτό εχει να κανει με την απόσταση απο το κέντρο, τις εσωτερικές, εξωτερικές παρεμβολές κτλ.

Πχ εχω φίλο που τρώει πολλά disconnections λόγω κακής σύνδεσης επειδή ειναι 2 χιλιόμετρα μακρυά απο το dslam. Εγώ κάποια εποχή έτρωγα disconnections όταν η γειτόνισα αναβε τον διάδρομο γυμναστικής της και επίσης ξέρω περίπτωση που καποιος ειχε αποσυνδέσεις όταν καλούσαν το ανσανσέρ της πολυκατοικίας!

Blame πουρέιτζερ.

PSN ID
    sfortis

μερικά προβλήματα ποιοτητας γραμμης απλά δεν λύνονται! ομως δεν λέμε για το packet loss αλλα για τα disconnections και κατα πόσο πρέπει να στα χρεώνει σαν ήττα. Για το packet loss συμφωνω απολυτα.

Blame πουρέιτζερ.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

καλα και τελεια γραμμη να εχεις ενα packet loss ή μια αυξηση του ping θα την εχεις.
    Επισης μπορει να φταιει και η εταιρια πχ εχεις παρει κακια ip που να κανει κακο routing ή να σου limitαρει την ταχυτητα, η το routing που κανεις ειναι κακο γενικοτερα (πριν 2-3 βδομαδες ειχαμε θεμα ολοι στην forthnet και απο οτι καταλαβα ηταν η Level3, επισης ο οτε εχει θεμα με τον OTEGLOBE και την συνδεση στην Γερμανια).
    Αυτα λοιπον τα ξερω εγω και αλλοι πολλοι ΑΛΛΑ οχι ολοι και στην τελικη δεν ειναι δουλεια του καθενος να ξερει αν φταιει το καφαο, το dslam, o bbras, o dns ή οτιδηποτε αλλο, το νοιαζει να παιζει. Εφοσον εμεις σαν χρηστες κανουμε τα απαραιτητα (πχ νεα φιλτρακια,καλωδια ανα 1-2 χρονια, ανοιγουμε port στο μοντεμ, ζηταμε fastpath με πανω απο 6snr κτλ) τοτε κατι αλλο δεν μπορουμε να κανουμε.

PSN ID
    sfortis

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Ο θόρυβος προκαλεί packet loss και από ένα σημείο και μετά προκαλεί και disconnections.

Διαφωνώ ότι δεν λύνονται... ο διάδρομος γυμναστικής που λες είναι εγκεκριμένος σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα; Κυκλοφορούν πολλά προϊόντα στην αγορά που είναι ακατάλληλα προς χρήση λόγω ελλειπούς ελέγχου (όπως ασύρματα τηλέφωνα στα 900 MHz που προκαλούν παρεμβολές στο GSM δίκτυο). Εκεί η λύση είναι να μιλήσεις στην γειτόνισσά σου και να αντικαταστήσει τον διάδρομό της. Φυσικά αν δεν παίρνει από λόγια, υπάρχει και η ΕΕΤΤ...

Για το ασανσέρ, είτε θα πρέπει να γίνει αλλαγή του μοτέρ ή να μπουν θωρακισμένα καλώδια.

Επίσης, ξέρω κόσμο που δεν βάζει καν splitter/φίλτρο και μόλις σηκώνουν το τηλέφωνο, πέφτει το DSL... όταν τους λες να δώσουν €5 να λύσουν το πρόβλημα, σε γράφουν στα @@ τους: «Έλα μωρέ, που να ασχολούμαι τώρα;»

Λύσεις υπάρχουν άφθονες, αρκεί να ψάξεις και να μην καταθέσεις τα όπλα... όλα αυτά έχουν χιλιοσυζητηθεί στο adslgr.com.

ΥΓ: Προσωπικά δεν με νοιάζουν καθόλου τα stats. Θα προτιμούσα να μην υπήρχαν καθόλου όπως έχω ξαναπεί.
    τέλος πάντων, ας μην βγαίνουμε OT ,υπάρχουν περιπτώσεις που λύνονται έστω και με αλλαγή του ανελκυστήρα ( ) αλλα υπάρχουν και περιπτώσεις που για να λυθούν απαιτούν αντικατάσταση χιλιομέτρων ολόκληρων πεπαλαιωμένης καλωδίωσης του ΟΤΕ η και πηγές θορύβου μη ανιχνεύσιμες. Στην θεωρία όλα λύνονται, στην πράξη όμως όχι.

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Sign out από το PSN κάνουν.
    Τελικά κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει, όσα sign out και να κάνεις παραμένεις στο παιχνίδι αν δεν κάνεις close application οπότε αυτό με το καλώδιο μάλλον δεν είναι σχήμα λόγου.

Bookmarks

Bookmarks