το αλλο οπλο που θυμιζει rumble δεν μου αρεσει τοσο το stova για εμενα ειναι γαματο αυτα τα flash κτλ που λετε δεν με επειρεαζουν καθολου, αν "μπεις" μεσα στο παιχνιδι δεν καταλαβαινεις τιποτα
το αλλο οπλο που θυμιζει rumble δεν μου αρεσει τοσο το stova για εμενα ειναι γαματο αυτα τα flash κτλ που λετε δεν με επειρεαζουν καθολου, αν "μπεις" μεσα στο παιχνιδι δεν καταλαβαινεις τιποτα
Αυτό ακριβώς, το stova δεν θέλει να πατάς συνέχεια τη σκανδάλη και όποιον πάρει ο χάρος όπως ήταν στο 3 θέλει λίγο πάτημα αφήνω και ξανά λίγο πάτημα.
Για μένα πάντως το καλύτερο είναι το pulver γρήγορο, δυνατό και έχει και το missile για να καταστρέφεις turret και air drone στο πι και φι.
και το stova εχει το missile αλλα εγω βαζω την αραχνη, βασικα το stova μπορει για μακρια να μην κανει αλλα για κοντα θεριζει ασε που οταν ο αλλος τρεχει και παει να σε βαρεσει το stova με την διασπορα που εχει βαραει και αρκετα headshots
Με τον τρόπο που λέμε και με acog είναι καλό και για μακριά, για το purger που λες ότι αργεί να πάρει έχει και αυτό το κόλπο του, πατάς λίγο και συνέχεια τη σκανδάλη έτσι ώστε να γυρίζει χωρίς όμως να ρίχνει και μόλις θες να ρίξεις πατάς συνεχόμενα.
Εχουμε ταυτιση αποψεων φιλε Λευτερη πραγματικα το killzone επεστρεψε και εχω εθιστει οπως τοτε αλλα οτι ειπες ισχυει
που βεβαια και να μην αλλαξει τιποτα δε με πεiραζει ,αλλα αυτο με τα turrets εξω απο το spawn σου εχει γινει κουραστικο ποιο πολυ απο αυτα χανω παρα απο παιχτες πολυ πολυ δυνατα ,κανονικα ειναι εκει για να σου αποσπασουν την προσοχη να παρει το kill αυτος που τα εβαλε οχι το turret ,απο κει και περα ενα οπλο πως λεγετε για τελειως noobious εκεινο που βαραει τρεις φορες σαν ηλεκτρικο ρευμα ,και επισης η καραμπινα εποφελειτε πολυ λογω των χαρτων με chokepoints αυτα.
Για μένα σε όλα τα όπλα υπάρχει balance κ όλα αξιζουν, εγώ παίζω με αυτά που μου ταιριάζουν δεν παίζω καραμπινες κ purger
ναι ειναι πιθανο να ειναι balanced, εχτες παντως σε παιχνιδι δε μπορουσε να βγει η ομαδα εξω ηταν ενας με εκεινο το οπλο που πεταει ηλεκτρισμο συν ειχε βγαλει και ενα air drone και καθαριζε αβερτα, εγω βγηκα ομως με ενα assault speed dash ,δηλαδη υπαρχει συνηθως τροπος να αντιδρασεις αλλα καμια φορα σπαζεσε....
Υπάρχουν τόσες επιλογές για το που θα βγεις σε κάθε πίστα που ένας μόνο δεν μπορεί να σε κάνει να μη μπορείς να βγεις εκτός αν σας την είχαν πέσει από παντού, εκεί θέλει να τρέξεις σφαίρα να ξεφύγεις και αν τα καταφέρεις να βάλεις κάπου spawn.
Last edited by nikon; 13-02-2014 at 10:49.
Λογικό είναι να συμβαίναι αφού μπορείς να γεμίσεις την πίστα με δαύτα. Οση ελευθερία δώσεις σε κάποιον, θα την καταχραστεί όλη. Βάλε ένα όριο στα deployable turrets ανά χάρτη όπως είχε το KZ2. Επέτρεψε μας να τα κάνουμε hack και να γυρνάνε αντίθετα. Τα είχες ξανακάνει αυτά διάολε και ήταν λογικά και δίκαια. Για ποιό λόγο καταστρέφεις κάτι που δούλεψε ιδανικά στο παρελθόν;
spyros arianara (13-02-2014)
παντως εχουν κανει νομιζω και πολυ καλη δουλεια για lag switchers εχτες η δικια μου ανοιγοκλεινε ενα βιντεακι youtube την ωρα που επαιζα και μου εβγαζε temporary connection problems αλλες φορες που απλος βλεπει δεν κανει τετοια, και το θεμα ειναι οτι οση ωρα γραφει ετσι ουτε να σκοτωσεις, ουτε να οπλισεις objective γινετε
Καλά ναι προχτές έπιασα τύπο που είχε κολλήσει κ τελικά στο επόμενο objective έπιασε κ ένα σημείο από το 3 κ ξανακολλησε.έστειλα το βίντεο στην guerilla εχτές τον ξαναπετυχα ευτυχως δεν κολλούσε αλλά το παιχνίδι είχε θέματα πάλι μόλις μπήκε
ο καλυτερος τροπος για να σπασεις το spawn trapping (που δεν συμβαινει συχνα) ειναι με scout class και emergency teleport. Με το που βγεις, χωρις καν να εχεις βγει απο τη βαση, ενεργοποιεις το emergency teleport και σε βγαζει πισω τους και σε εχουν πλατη. Ευκολα μπορεις να πας απο πισω να μαχαιρωσεις 3-4 και κυριως να φας το spawn beacon τους. Αν μαλιστα εχεις και το πιστολι με το σιγαστηρα ακομα καλυτερα. Το εχω κανει καμποσες φορες και παντα πιανει.
nikon (13-02-2014),spyros arianara (13-02-2014)
για το LS21 VALK καμιά γνώμη;
Τώρα που το θυμήθηκα. Με τι κριτήρια, (το PS4 ή το game δεν ξέρω) ετοιμάζει τα 15λεπτα κλιπάκια που είναι έτοιμα για upload. Βρίσκω αρκετά παλιά και μερικά νέα και σχεδόν ποτέ αυτά που με ενδιαφέρουν.
Last edited by le_71; 13-02-2014 at 13:13.
Παντως χθες εβαλα και επαιξα παλι λιγο το παιχνιδι στο single και ενω ειναι πρωτο δειγμα, πραγματικα τα γραφικα για πρωτης γενιας παιχνιδι ειναι πολυ εντυπωσιακα. Η λεπτομερεια στους χαρακτηρες ειναι φανταστικη, οι υφες για το δερμα, το υφασμα και γενικα οι λεπτομερειες στις στολες ειναι πραγματικα απιστευτη. Εν τω μεταξυ κανενας helghast δεν φοραει τα ιδια ρουχα με αλλον. Παντα θα υπαρχει μια ταδε παραλλαγη στο ντυσιμο, αλλες φορες μικρη αλλες φορες μεγαλη. Ναι μεν υπαρχουν τυποι εχθρων που φορανε πανω κατω τα ιδια (ωστε να ειναι αναγνωρισιμοι τι ειδους εχθροι ειναι στους παιχτες) αλλα κανενας δεν ειναι ιδιος με τον αλλο. Αν παρετε 4 sniper εχθρους, θα δειτε οτι και οι 4 εινια διαφορετικοι σε καποιον βαθμο.
Δεν ειναι οτι ειναι τελειο, αλλα για πρωτο δειγμα ειναι μια πολυ καλη δουλεια.
Στα του μουλτι το παιχνιδι εχει αρχισει και μου χτυπαει το νευρικο μου συστημα πλεον, οποτε μαλλον εχει ερθει η περιοδος που πρεπει να το κοψω σιγα σιγα.
Ο λογος που εκνευριζομαι πολυ περισσοτερο τωρα απο οτι στις αρχες? Το οτι εχω γινει καλος παιχτης και εχω βελτιωθει. Παλια εμπαινα και πραγματικα με εκαναν σκονη. Τωρα που ξερω τις πιστες και εχω βελτιωθει σημαντικα στην φιλοσοφια του, εκνευριζομαι πολυ οταν χανω ΛΟΛ. Παραλογο ετσι? χαχαχαχα
Δύσκολο όπλο, γρήγορο αλλά αδύναμο που σημαίνει ότι μπορεί να σε προδώσει αν δεν είσαι σίγουρος για το kill.
Γιατί δεν δοκιμάζεις κανένα warzone για αλλαγή αν δεν κάνω λάθος μόνο TDM δεν παίζεις;;;....τις περισσότερες φορές πάντως που σε πετυχαίνω μέσα αυτό παίζεις.
^^ Ναι αφου στο εχω πει, πλεον μονο TDM. Στο αλλο δεν μπορω εκνευριζομαι ακομα πιο πολυ για τους λογους που ειπα (random teams, πολυ αδιαφορια για Οbjectives, περιορισμενος χρονος καθως παιζω 2-3 παιχνιδια και γεια σας και το TDM βολευει καθως τελειωνει συνηθως σε 10-15 το πολυ λεπτα)
Το classic ή το 24αρι δεν αργούν το extended είναι το μεγάλο, αυτό για τα objectives τι εννοείς αδιαφορία από τους παίχτες ή δεν σε ενδιαφέρουν εσένα;;;
στο tdm ειναι που ειναι χαλια ,οταν παιζουμε warzone και ειναι η ωρα του tdm ολοι εξαφανιζονται ,αρχιζει το καμπερωμα....
Eννοω αυτο που ειχα γραψει πριν πιο παλια, αδιαφορια απο αρκετους παιχτες με αποτελεσμα να παιζεις σε burst 30 δευτερολεπτων καθε φορα απλα για να σε βιαζουν οι αλλοι. Δεν ξερω τα πηρα πολυ, αλλα μαλλον φταιει μια μερα που πρεπει να ημουν πολυ γκαντεμης με τις ομαδες που επεσα. Ειχα εκνευριστει ασχημα. Πολυ ομως. Με το ζορι εζησε ενα DS4 (εσπασε κατι μεσα του αλλα οκ, το λυπηθηκα κανει και 60 ευρω το ρημαδι). Πρεπει να το ξαναδοκιμασω παντως. Το θεμα ειναι οτι στο TDM κερδιζουμε συχνα. Και το προτιμω οπως ξερεις λοοολ
Οσο για το καμπερωμα, ειλικρινα δεν το καταλαβαινω αυτο το σκεπτικο. Αν καποιοι θελουν να παιζουν γιουρουσι οταν ο σκοπος ειναι να σκοτωσεις τον αντιπαλο και ο αντιπαλος προτιμαει να παιξει πιο σωστα και φυσιολογικα/ρεαλιστικα/τακτικα, τοτε ναι κι εγω καμπερης ειμαι.
Αυτο μας ελειπε να υπαρχει ηθικος κανονας στο παιχνιδι που να λεει οτι για να μην σε αποπαρει η κοινοτητα του fps gaming θα πρεπει να τρεχεις σαν κοτοπουλο στην γραμμη του πυρος και οποιον παρει ο χαρος, αναλογα την κωλοφαρδια του αν εσυ θα τον δεις πρωτο ή εκεινος εσενα.
Για την ιστορια να πω οτι εγω παιζω αργα κινουμαι διαρκως, αλλα ναι ρε φιλε αν δω οτι ολα τα ζωα πανε και στριμοχνωνται πισω απο μια πορτα θα πρεπει να ειμαι ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ μαλακας να μην καμπερωθω εκει και να τους γαζωσω ολους, ποσο μαλλον εφοσον το objective της ομαδας μου ειναι να κερδισουμε το ματς σκοτωνοντας περισσοτερους.
Φυσικα και δεν καθομαι μονος μου σε ενα μερος μοναχικο περιμενοντας απλα να περασει καποιος να τον φαω λαχανο. Αλλα οταν ειναι σκηνικα οπως το παραπανω, you bet οτι θα κατσω στο σημειο πισω απο την πορτα και θα τους γεμισω μολυβι. Στην τελικη επειδη αυτοι ειναι μαλακες και τρεχουν σαν τα κοτοπουλα πισω απο μια πορτα, εγω ειμαι ο καμπερης? ΛΟΛ
Bookmarks