Page 52 of 104 FirstFirst ... 24248495051525354555662102 ... LastLast
Results 1,021 to 1,040 of 2061

Thread: Killzone Shadowfall

Πως μπορείς από την ένταση του παιχνιδιού να ξεραθείς στο γέλιο:

nikosarg: Είσαι κάπου κοντά να με κάνεις revive;;;

nikon: Και εγώ revive θέλω.

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Quote Originally Posted by pgp69 View Post
    έχω παίξει με προσοχή το chapter 5 που γράφουν αλλά δεν το έχω πάρει, μάλλον κάπου αλλού έχω φάει κάποιον πολίτη και δεν μπορώ να βρω που.
    έριξες καμμιά ματιά στο trophy list? Στο λέω γιατί έκανα το quadruple kill (τέσσερις μαζί με frag) στο
    Spoiler!
    και το trophy δεν "χτύπησε". Πήγα όμως στη λίστα και ήταν εκεί

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Πως μπορείς από την ένταση του παιχνιδιού να ξεραθείς στο γέλιο:

nikosarg: Είσαι κάπου κοντά να με κάνεις revive;;;

nikon: Και εγώ revive θέλω.
    Τι ωρα παιζεται ρεσυς;
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Cool Member sfortis's Avatar
    PSN ID
    sfortis

έπειτα απο αρκετές ώρες warzone με τον φίλο και εξαιρετικό συν-μαχητή nikosarg, μπορώ να σιγουριά να πω ότι η συγκίνηση που σου προσφέρει το παιχνίδι όταν έχεις μια καλή ομάδα είναι απερίγραπτη... σχεδόν την είχα ξεχάσει με τα trash of duty που έπαιζα τα τελευταία 2 χρόνια!

αρκεί να μην πέσεις σε laggers... εκεί είναι λιγο δράμα!

και επειδή η guerilla ειναι σοβαρή εταιρία, εδώ μια ανάλυση που έχουν κάνει σχετικά με το lag...

http://www.killzone.com/pt_PT/blog/i...of-lagggg.html

ps. καλως ηρθα, καλως σας βρηκα κτλ !!!

^^Πρέπει να σε κάνω add και σένα γιατί έχουμε παίξει μερικές φορές και μαζί και αντίπαλοι.

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Τι ωρα παιζεται ρεσυς;
    Εγώ καθημερινές 5-8 και Σ/Κ ότι ώρα κάτσει αλλά οι περισσότεροι παίζουν βράδυ.

Cool Member sfortis's Avatar
    PSN ID
    sfortis

κανε να μαζευτούμε να φτιάξουμε καμιά ομάδα-οδοστρωτήρα!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by nikon View Post

Εγώ καθημερινές 5-8 και Σ/Κ ότι ώρα κάτσει αλλά οι περισσότεροι παίζουν βράδυ.
    Τέτοια ώρα παίζω και εγώ γιατί δουλεύω τα βράδια. Να παίζουμε παρέα. Deathmatch παίζεις;
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Όχι warzone παίζω και μάλιστα extended εκτός αν παίζει κανένας γνωστός και κάνω join όπου παίζει, τσιμπάω κάτι και παίρνω όπλα παλάσκες γιατί έχουμε και το ματσάκι στις 19:30.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Παντως κι εγω τωρα τελευταια το εχω ριξει στο deathmatch την λιγη ωρα που παιζω... Οι λογοι ειναι 2:

α) Η μικρη διαρκεια που βοηθαει να παιξει κανεις γρηγορα ενα game πριν το κλεισεις

Β) και σημαντικοτερο.... Με εχει απογοητευσει ο τροπος που κανει matchmaking το παιχνιδι... Ειναι απολαυση να εισαι σε μια καλη ομαδα που κανει τα objectives και αυτο συμβαινει αρκετα συχνα στο classic warzone (γιατι τις περισσοτερες φορες στα αλλα modes 24 ατομων, το παιχνιδι ειναι απλα deathmatch anyway), ομως μου τη σπαει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στο επομενο game να παιζω με ασχετους.

Καταλαβαινω τους λογους που γινεται οπως συζητησα και με τον Νικο, αλλα δεν παυει να μου την σπαει να μην μπορω αν εχω βρει ενα καλο γκρουπ να εχω εστω την επιλογη να κανω ξoin μαζι τους σε ολα τα παιχνιδια. Και οχι, να πρεπει να στελνω messages σε ολους για να οργανωθουμε ειναι μλκια... πολυ φασαρια.
    Last edited by Valkyre; 20-01-2014 at 16:49.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

αμα εχεις πεσει ομως σε κακο group μετα φτιαχνει η κατασταση.

το απολυτο mode για μενα ειναι 1life only με capture and move και δεν ειναι επισημο της guirella ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Blame πουρέιτζερ.
    Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:54.

Name
    Δημήτρης

Δεν ξερω παντως με χαλαει πολυ το συστημα αυτο της random-ιας εντελως ... ειναι μαλακια.

Δεν εχω προβλημα να χασω, αλλα να ειμαι σε μια ομαδα που βλεπω οτι γουσταρει να παιζει το game κανονικα.Και ας χασουμε no problem. Και ναι φυσικα και μου εχει τυχει και το αναποδο, να ειμαι αρχικα σε μια χαλια ομαδα και μετα στην καλυτερη εβερ.

Αλλα δεν εχει πλακα αυτο... το μια ετσι μια γιουβετσι με ενοχλει...

Γι αυτο και το ριχνω -δυστυχως- στο deathmatch που και γρηγορο ειναι και τελικα αποδεικνυεται το πιο pure choice σε αυτα τα παιχνιδια. Κοιτας την παρτη σου, εχεις ενα απλο οbjective και χεστικες για ολα τα αλλα...

Μαλακια τρισμεγιστη μεν.... ελεω τετοιου ειδους matchking, μονοδρομος δε...

Πρεπει να δινεται η επιλογη να μπορεις να παιξεις ευκολα με καποιους που σου αρεσουν. Οι υπολοιποι ας παιζουν χυμα αν δεν τους πειραζει.

Τις προαλλες ημουν σε μια ομαδα στο classic warzone οπου ειμασταν συγκεκριμενα 4 ατομα τα οποια ειμασταν ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΙ πως το λενε. Ειχαμε ποικιλια απο 2 support ενας με spawn και ενας με turret, ειχαμε εναν scout ο οποιος εκανε μονιμως scan area και εναν assault που θεριζε.... δεν μπορειτε να φανταστειτε πως το χαρηκα το παιχνιδι σε αυτην την φαση... πηγαιναμε μαζι συνεχεια... ειμασταν ατρωτοι κυριολεκτικα. Νομιζα οτι και μονο εμεις οι 4 να ειμασταν παλι θα κερδιζαμε το ματς.

Και μετα απο 25 λεπτα? γεια σας.... καπνοσ... παιξε με οποιον σου κατσει... ζησε την απολυτη φρικη...

ε δεν ειναι πραγματα αυτα... τι να κανω τωρα εγω να παω και να στειλω μηνυμα σε 4 ατομα να κανουμε party και και και? Ε βαριεμαι...
    Last edited by Valkyre; 20-01-2014 at 17:41.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ναι να τους κανεις φιλους να παιζεται μαζι γιατι πχ εστω οτι ειμαι αντιπαλος σου και εσυ εχεις την γαματη ομαδα και εγω ειμαι με αμπαλα αν δεν ειχε αυτο στο στυλ του rotation τοτε θα επρεπε να βγω στο 5λεπτο και να ξαναμπω μηπως βρω παιχνιδι με καλη ομαδα για να κολλησω ετσι θα καταληγαμε ολοι να ειμαστε στο quit και στο connect και οχι στο παιχνιδι μεσα, ενω τωρα και να ειμαι σε χαλια ομαδα περιμενω να τελειωσει να αλλαξουν λιγο τα πραγματα
    Εγω προτιμω αυτο το στυλ που εχει τωρα,αν βρεις καλους παιχτες τους κανεις add και παιζεται μαζι 2000 φιλους αν δεν κανω λαθος δεχεται πλεον

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Blame πουρέιτζερ.
    Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:54.

Name
    Δημήτρης

@djpar

καταλαβαινω γιατι το εχουν ετσι και ειναι ακριβως οπως το ειπες. Αλλα μου ειναι δυσκολο να μπαινω στις διαδικασιες του να τα κανω ολα αυτα. Ειμαι στραβοξυλο στο μultiplayer το ξερετε εδω και καιρο.... αυτα τα της οργανωσης τα βαριεμαι παρα πολυ.

Παντως πιστευω οτι θα μπορουσαν να τα κανουν καλυτερα τα πραγματα με το matchmaking. Καποιος τροπος θα υπαρχει για ισορροπια ωστε να μην γινεται και αυτο που σωστα λεει ο Παρης.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

αν ολοι παιζανε σωστα το matchmaking του παιχνιδιου θα ηταν τελειο αλλα τωρα που ολοι παιζουν για τα kills ε παιζει θεμα.

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Η λυση για τα προβληματα με το matchmaking ειναι απλη. Καντε add sfortis,nk69,k-r-o-n-o-s666. Παιχτες που πανε για objective, θα κανουν τα παντα για την ομαδα και θα γινουν θυσια να σας κανουν revive (αν δεν ειναι πεθαμενοι ηδη ).

18. The Following 2 Users Say Thank You to nikosarg For This Useful Post:

psx3 (20-01-2014),WolfRathmA (23-01-2014)

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Παντως πιστευω οτι θα μπορουσαν να τα κανουν καλυτερα τα πραγματα με το matchmaking. Καποιος τροπος θα υπαρχει για ισορροπια ωστε να μην γινεται και αυτο που σωστα λεει ο Παρης.
    Μεγαλύτερη ισορροπία από το random δεν υπάρχει και σου είπα και από κοντά τους λόγους με τον βασικότερο να είναι ότι δεν κοιτάς αν είσαι και πάλι με τους καλούς που ήσουν οπότε χαλαρώνεις και παίζεις και λίγο για την πάρτη σου αλλά κοιτάς να παίξεις το ίδιο ομαδικά που έπαιζες και πριν (αν έπαιζες) αν θες να κερδίσεις κοιτάς δηλαδή αν παίζεις εσύ σωστά όχι αν παίζουν οι άλλοι γι'αυτό λέω και ξαναλέω ότι το παιχνίδι είναι πάνω απ'όλα τίμιο.

Quote Originally Posted by nikosarg View Post
    Η λυση για τα προβληματα με το matchmaking ειναι απλη. Καντε add sfortis,nk69,k-r-o-n-o-s666. Παιχτες που πανε για objective, θα κανουν τα παντα για την ομαδα και θα γινουν θυσια να σας κανουν revive (αν δεν ειναι πεθαμενοι ηδη ).

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

21. The Following 6 Users Say Thank You to djpar For This Useful Post:

Godweeder (22-01-2014),Kkritikos (21-01-2014),le_71 (21-01-2014),nikon (23-01-2014),nikosarg (21-01-2014),WolfRathmA (23-01-2014)

Cool Member MarVell's Avatar
    PSN ID
    MarVell

Εγώ συνεχίζω να προσπαθώ να ξεκλειδώσω όλα τα weapons attachments και να ολοκληρώσω όλα τα challenges (έχω κάνει τα 618 από τα 1595 οπότε υπάρχει μέλλον ακόμα). Γι' αυτόν τον λόγο παίζω με όλα τα classes και όλους τους συνδυασμούς όπλων και ικανοτήτων και έχω παρατηρήσει οτι σε γενικές γραμμές τα περισσότερα όπλα είναι καλά ισοροπημένα με εξαίρεση τα Vultur και Kameraad του Scout τα οποία τα βρίσκω εκνευριστικά άχρηστα!

Ενώ υποτίθεται οτι είναι sniper weapons, ούτε ζουμ καλό έχουν, ούτε δύναμη έχουν (σε αντίθεση με το Fors) με αποτέλεσμα να έχουν αποτελεσματικότητα μηδέν. Φανταζομαι οτι όταν ξεκλειδώσεις τα καλύτερα ζουμ attachments γίνονται καλύτερα αλλά μέχρι τότε φτύνεις αίμα να παίζεις με αυτά! Ειδικά τα headshots που πρέπει να κάνεις με το Vultur μου φαίνεται οτι μόνο κατά τύχη μπορούν να γίνουν!

Bookmarks

Bookmarks