Νομίζω τις περισσότερες φορές είναι θέμα τύχης, π.χ. τυχαίνει να πηδήσεις, είναι από κάτω κάποιος που δεν εχεις δει και τον σκοτώνεις αυτόματα ή το αντίστροφο. Και εγώ το βρίσκω noob-ικο!
Ετυχε να δω καποιους απο εσας πριν απο λιγο. Ειδα τον nk69 σε καποια φαση στην ομαδα μας, πηγα να τον καλεσω στο party chat που ειχα με ενα φιλο αλλα ειχε ηδη βγει. Μετα πετυχα και τον dj-paris, ενα παιχνιδι αντιπαλοι μετα στο αλλο μαζι (νομιζω). Εκλεισα να παιξω με τα παιδια και το βραδυ παλι μεσα.
ναι ρε σε ειδαμε εγω ο kkritikos και ο nerven.Μια χαρα αλλα σημερα ειχε το μεγαλυτερο lag που εχω δει, τα 2 παιχνιδια τα πρωτα βγαλανε και αριστερα την ανακοινωση οτι υπαρχει θεμα συνδεσης.
Οντως το απογευμα ειχε πολυ lag. Σπανια παιζω απογευμα γιατι καθημερινες δεν μπορω. Καλυτερα το βραδυ μαλλον.
Blame πουρέιτζερ.
Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:54.
Προσωπικα δεν βλεπω σχεδον καθολου lag ,αλλα παιζω μονο βραδυ ..Σπανια να μπω πριν τις 21:00.
Εχω ριξει και κατι λιωσιδια και κατα τις 5 το πρωι ...Τουμπανο !
Παντως ηδη εχω στειλει friend request σε καποιους , θα στειλω και σε αλλους ..
Νυχτοβιος αλλος κανεις ?
Spoiler!
Εγω ειμαι νυχτοβιος αλλα ειμαι στη δουλεια, LOL![]()
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
’κου τι έγινε και το λέω και στους υπόλοιπους γιατί μπορεί να ισχύει, στην αρχή έκανα join έξω από το παιχνίδι και με έβγαλε αντίπαλο σου μετά βγήκα και ξαναμπήκα αλλά αυτή τη φορά κάνοντας join από το μενού του παιχνιδιού και τότε με έβαλε στην ίδια ομάδα, ίσως παίζει ρόλο από που κάνεις join.
Σ'αυτά που παίξαμε εγώ δεν είδα πολύ έκανε κάτι περίεργα που και που αλλά όχι πολύ.
Last edited by nikon; 19-01-2014 at 08:44.
εγω συνηθως παιζω 6-9 επειδη μετα της 9 μπαινω σε mode υπνου για να ξυπνησω 6.
psx3 ναι καμπερια παντου υπαρχουν και θα υπαρχνου ΑΛΛΑ αν υπαρχουν πολλα καμπερια ειναι σιγουρη νικη εχτες με nerven και kkritikos χαναμε παντα τα team deathmatch και νικουσαμε τις περισσοτερες φορες το παιχνιδι γιατι ολοι ηταν καμπερια και εμεις καναμε τις αποστολες. Καταλαβαινεις τι ειναι να εχεις πχ 11 kills/25deaths αλλα να εισαι 1-2-3 στην ομαδα ΑΛΛΑ και στο παιχνιδι?ο αλλος κανει το kill εγω κανω το spawn και το revive!
http://shadowfall.killzone.com/warzo...dowMarshalOwl#
αν εχεις ανοιχτο ps4 και logged in θα σε βαλει στο warzone που θελεις απο το pc!
Το join πρεπει να γινεται μεσα απο το μενου του παιχνιδιου. Ετσι σε βαζει παντα στην ιδια ομαδα. Για τα καμπερια, σιγουρα υπαρχουν λιγοτερα στο killzone απο οπουδηποτε αλλου, και σιγουρα χανουν τα παιχνιδια. Μια ενδειξη για το πως θα παει το παιχνιδι και τι σοι ομαδα ειναι η ομαδα μου βγαινει με το που κανω spawn και παρατηρω τις κλασεις των παιχτων μας. αμα δω πανω απο 1-2 assault και πανω απο 1 sniper, καταλαβαινω οτι ειναι ο καθενας για τον εαυτο του και παμε για 1-4 το πολυ (δηλαδη μονο να παρουμε το team deathmatch).
Για να κάνεις το without dying trophy, αν υποθέσουμε οτι σκοτώνεσαι, πόσο πίσω πρέπει να πας για να μη μετρήσει το death; Ολο το chapter από την αρχή ή μόνο πριν την ενότητα που έχασες;
Πάντως είναι too much
Spoiler!
Blame πουρέιτζερ.
ΟΚ εφικτό. Κάθε chapter έχει υποενότητες και μετράει τα ελάχιστα deaths με τα οποία το έχεις τελειώσει (least deaths). Αν μηδενίσουν όλα, προφανώς σου δίνει το "Shadows cannot be killed"![]()
Το εχω παρατηρησει αρκετες φορες στην Forest και εγω .
Μια στρατηγικη για να "ξεγλυστρισεις" ειναι τα air support drone ..
Eπισης δεν εχω δει ποτε ως τωρα να χρησιμοποιει κανεις το Supply box , κατι το οποιο με εχει βοηθησει αρκετα .
Spoiler!
Ακριβώς όπως τα λένε, παίζεις στο πιο εύκολο και μόλις σου γράψει ότι είναι 0 το chapter πας στο επόμενο, όταν γίνουνε όλα 0 σου βγάζει το τρόπαιο.
Αυτό που με έχει δυσκολέψει είναι το
Conscientious Killer
Complete the campaign on any difficulty without shooting any civilians
έχω παίξει με προσοχή το chapter 5 που γράφουν αλλά δεν το έχω πάρει, μάλλον κάπου αλλού έχω φάει κάποιον πολίτη και δεν μπορώ να βρω που.
σημερα με τον nerven,επισης μου ειπε ο nerven οτι το παλικαρι μετα απο μενα εφυγε-τον πεταξε
Η λύση στην καμπεροκατασταση ειναι να κανεις spawn εκτος βασης αλλα ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ δεν παιζει σαν ομαδα και δεν το κανει καποιος αυτο ΝΑΙ θα χασετε
Blame πουρέιτζερ.
αυτο ειναι lag
Bookmarks