Blame πουρέιτζερ.
Blame πουρέιτζερ.
Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:54.
εχει συγκεκριμενα φτιαχτα warzones το συγκεκριμενο δεν το εχω δει αλλα κατι αλλα λογικα πετυχενω πχ μονο χειροβομβιδες και πιστολι ή μονο cloak κτλ
Blame πουρέιτζερ.
http://www.killzone.com/en_GB/blog/n...-revealed.html
για να δουμε!!!
the hangar "sniper friendly spaces"...οχι αλλο καρβουνοbattlefield
![]()
Last edited by djpar; 15-01-2014 at 20:05.
Οι χαρτες φαινονται πολλα υποσχομενοι. Τα χρωματα της "the cruiser" θυμιζουν παρα πολυ μια εξαιρετικη dlc πιστα του killzone 2 που ειχε και παρομοιο τιτλο, λεγοταν "vecta cruiser" και ηταν παλι το εσωτερικο ενος σκαφους. Για το lag τωρα, σιγουρα υπαρχουν τετοια φαινομενα (εχω δει και εγω) δεν ειναι ομως ο κανονας. Δεν ειναι και ευκολο να τους κρατας εξω απο το παιχνιδι, γιατι αν κανεις ενα check που κοιταει το ping την ώρα του matchmaking, οι laggers θα το παρουν πρεφα και θα κανουν throttle το connection αφου μπουν σε παιχνιδι. Την δε ωρα του παιχνιδιου, το να κανεις συνεχεια poll για το ping του καθε παιχτη κανει πολυ overhead.
παιζω καθε μερα και βλεπω τουλαχιστον 1 lagger σε καθε παιχνιδι και το καταλαβαινεις γιατι ειανι ο μονος που τηλεμεταφερεται καθε φορα
edit: και αφου δεν υπαρχει γιατι βγαζουν επισημα και αρθρο!
getting rid of lagggg
One of the improvements we’ll be bringing in a forthcoming patch (likely somewhere in February) is the addition of connection information in the warzone browsing screen. That way, players will know what type of quality game to expect in terms of connection-speed.
...In the meantime we are also investigating if we can show the connection quality for all players on the scoreboard so you can see if it’s you who is lagging or other players.
επισης λεει οτι εχει server στην Αγγλια,για μας λογικα το ping ειναι απο 70-90 πανω κατω μια χαρα playable δηλαδη
In the near future our matchmaking server is going to try and separate players with a good ping from players with a bad ping
στο μυαλο μου ειναι ρε πουστι εκει στην guirella!!!
Last edited by djpar; 16-01-2014 at 06:40.
psx3 (16-01-2014)
Το σημαντικο ειναι οτι ενω το παιχνιδι ειναι σε καλο επιπεδο σε θεματα σταθεροτητας και netcode η Guerilla κανει στοχευμενες προσθηκες, που κανουν ολο και πιο πληρες το παιχνιδακι. Στο αρθρο λεει κιολας οτι προσθεσαν μολις servers στη νοτιο αμερικη (δεν ειχαν) για να αντιμετωπισουν το περιφημο lag των νοτιοαμερικανων, και κοιτανε να βαλουν servers στη μεση ανατολη για να μην υπαρχει lag απο την ανατολικη ευρωπη και το ΕΜΕΑ region. Ειδικα αυτο θα βοηθησει και εμας. Ειναι πραγματικα κριμα που περισσοτερος κοσμος δεν παιζει το παιχνιδι, που αξιζει πολυ μεγαλυτερο player count απο τους 2500-3000 περιπου σε ωρα αιχμης. Μεχρι στιγμης ειναι η εταιρεια που αντιμετωπισε τους πελατες με τη μεγαλυτερη σοβαροτητα.
Blame πουρέιτζερ.
Σε ολα τα killzone ολη η κινηση των πακετων για το gameplay γινεται μεσω των servers. Το μονο που κανει ο εκαστοτε host ειναι να κραταει το σκορ και τα missions. Ετσι δουλευε παντα. Οποτε μπορεις να πεις οτι οι servers ειναι dedicated.
psx3 (16-01-2014)
Blame πουρέιτζερ.
Χωρις να ξερω, υποθετω οτι το οριο ειναι το οριο του party chat, δηλαδη 8. Θεωρητικα, θα μπορουσαν να κανουν αλλοι απο το friends list στο παιχνιδι μετα, αλλα ειναι τρομερη μανουρα ακομα και αν ειναι εφικτο.
Blame πουρέιτζερ.
Blame πουρέιτζερ.
οχι λενε να το βαλουν,προς το παρον καλο συστημα για lobby με φιλους δεν εχει για μενα αλλα εχει το καλυτερο, να μην σε βαζει σε ματς αν δεν εχει χωρο στην ομαδα του φιλου σου που θες να κανεις join(παλια σε εβαζε στην αντιπαλη)
Oσο αναφορα το chat ..
Πετυχα εντελως τυχαια Ελληνα μεσα σε ενα game και στο τελος πιασαμε και συζητηση.
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι στην αρχη με εβρισε (Κατι αναμεσα σε σοβαρο και αστειο) και τον καταλαβα μολις ειπε κατι σε "αντε γ@μησου" και τα κλασικα !
Παντως δουλευεi αρκετα καλα θα ελεγα το chat ..Και οσο αναφορα το lag , προσωπικα δεν εχω συναντησει ακομα καποιο ιδιαιτερο προβλημα.Ολα κυλανε ομαλα ..
Ειμαι συνδεμενος με Ethernet στο ps4 btw .
Spoiler!
ξερεις τι δεν βλεπεις να κολλανε ολα απλα βλεπει καποιους παιχτες να κολλανε πχ ενας σημερα στην ομαδα μου εκανε moonwalking δηλαδη σερνοταν ολοι την ωρα εγω ετσι τον εβλεπα αλλα ηταν ενας στους 24
Blame πουρέιτζερ.
Ρε παιδια, δε μπορω να βρω Lobby για deathmatch με 14 ατομα που ειχατε αναφερει μερικοι. Που ειναι;
Επισης ειπα σημερα να κατσω να παιξω classic warzone. Τι πανηγυρι ειναι αυτο ρε παιδι μου; Ο καθενας κανει οτι γουσταρει. Δεν υπαρχει ομαδικοτητα καθολου. Πιστευω οτι αξιζει μονο με παρεα να παιξει κανεις. Αν ειναι να παιξεις μονος σου, μια χαρα ειναι το deathmatch. Απλα δεν εχει ολες τις πιστες και αναρωτιεμαι γιατι... (η απλα τυχαινει και παιζω συνεχεια τις ιδιες
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Bookmarks