Page 48 of 104 FirstFirst ... 384445464748495051525898 ... LastLast
Results 941 to 960 of 2061

Thread: Killzone Shadowfall

Cool Member MarVell's Avatar
    PSN ID
    MarVell

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Το προσωπικο μου ρεκορ ειναι 14 αλλα κι εγω δεν νομιζω να ξαναγινει ποτε ΛΟΟΟΛ! Ημουν πολυ τυχερος...

Παντως 5αρια εχω κανει αρκετες φορες.
    Ένα καλο-τοποθετημένο air drone ή turret κάνει θαύματα!

Εγώ προσπαθώ να ξεκλειδώσω όλα τα attachments για όλα τα όπλα και να κάνω όσα περισσότερα challenges μπορώ. Το σύστημα με τα challenges δείνει μεγάλη μακροβιότητα στο παιχνίδι και σου δίνει κίνητρο να παίζεις με διαφορετικούς τρόπους για να μην βαριέσαι.

Α, και κοντεύω το trophy του ενός εκατομυρίου πόντων, είμαι στους 950.000!

To παιχνίδι σου δίνει το κίνητρο αλλά αυτοί που δεν ξέρουν να παίζουν ή καλύτερα δεν τους νοιάζει η ομάδα στο παίρνουν πίσω....δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκάστηκα να παίξω (χωρίς να θέλω γιατί έχω βαρεθεί πια) με spawn.

Μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να γράφω την ομάδα και να κοιτάω τη πάρτη μου και εγώ ειδικά όταν δεν παίζω με γνωστούς.

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Μόλις έβγαλε και άλλο update το παιχνίδι.
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Cool Member MarVell's Avatar
    PSN ID
    MarVell

Quote Originally Posted by nikon View Post
    To παιχνίδι σου δίνει το κίνητρο αλλά αυτοί που δεν ξέρουν να παίζουν ή καλύτερα δεν τους νοιάζει η ομάδα στο παίρνουν πίσω....δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκάστηκα να παίξω (χωρίς να θέλω γιατί έχω βαρεθεί πια) με spawn.

Μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να γράφω την ομάδα και να κοιτάω τη πάρτη μου και εγώ ειδικά όταν δεν παίζω με γνωστούς.
    Αυτό γίνεται σε όλα τα FPS λίγο-πολύ. Εγώ παίζω αναλόγως με την ομάδα μου, αν η ομάδα παίζει για να κερδίσει τα objectives συμμετέχω και εγώ, αν είναι γεμάτη noobs τότε αρχίζω να το παίζω σαν deathmatch...

Αυτό που έχω παρατηρήσει πάντως είναι οτι όσο καλύτερος γίνομαι στο παιχνίδι, σε τόσο χειρότερες ομάδες με βάζει το παιχνίδι. Το kill/death ratio μου ανεβαίνει αλλά το win/loss καταποντίζεται καθώς παίζω συχνά με άσχετους...

Θα σου στείλω friend request να παίξουμε κανα παιχνίδι μαζί

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Λογικα το βράδυ θα μπω παλι. Νωρίτερα ειναι πολυ δύσκολο. Ελπίζω να βρω κάποιους από εσάς και να παίξουμε λίγο.

Εχει patch κ το killzone 311mb,ξερουμε τι ειναι?(κ το contrast 223mb)

7. The Following User Says Thank You to Kkritikos For This Useful Post:

psx3 (14-01-2014)

Killzone Shadow Fall patch 1.08 is out! This update fixes several common crashes, including the voice pack crash for Play-Go versions of the game and the spectator rollover crash.

https://www.facebook.com/killzonedot...ation=timeline

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Υπάρχει κάτι σαν tournament στο παιχνίδι με clans κ.λ.π.;

Δεν υπάρχουν clans ούτε καν να γράψεις κάτι πριν το id σου δεν μπορείς γιατί γράφει πόσα challenges έχεις κάνει.

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Το νοίκιασα. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ανάμικτες.
    Από την μία τα φοβερά γραφικά και από την άλλη η απλή δουλειά που έχει γίνει όσο αφορά το clan System που δεν υπάρχει. Επίσης δεν βρήκα κάπου το rank μου ποιο είναι. Δεν ξέρω με προβλημάτισε πολύ.
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Blame πουρέιτζερ.
    Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:54.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

και ναι οπως παρατηρησαμε σημερα πολλοι, καποιοι με 2 σφαιρες ριχνουν αντιπαλο και οχι με καραμπινες...κατι παιζει με το patch

- - - Updated - - -

και βεβαια οι laggers ανενοχλητοι
    Last edited by djpar; 14-01-2014 at 20:49.

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Clan support δεν υπαρχει ακομα. Ειναι προς υλοποιηση απο την Guerilla και μαλλον η πρωτη δοση ερχεται τελος Ιανουαριου. Ο βαθμος σου ειναι ο αριθμος πριν απο το ονομα σου. Δειχνει ποσα challenges εχεις κανει στο παιχνιδι. Συνολικα ειναι 1595 challenges.

Quote Originally Posted by MarVell View Post
    Α, και κοντεύω το trophy του ενός εκατομυρίου πόντων, είμαι στους 950.000!
    Αν το πήρες χθες τότε το πήραμε την ίδια μέρα.

Quote Originally Posted by MarVell View Post
    Αυτό γίνεται σε όλα τα FPS λίγο-πολύ. Εγώ παίζω αναλόγως με την ομάδα μου, αν η ομάδα παίζει για να κερδίσει τα objectives συμμετέχω και εγώ, αν είναι γεμάτη noobs τότε αρχίζω να το παίζω σαν deathmatch...

Αυτό που έχω παρατηρήσει πάντως είναι οτι όσο καλύτερος γίνομαι στο παιχνίδι, σε τόσο χειρότερες ομάδες με βάζει το παιχνίδι. Το kill/death ratio μου ανεβαίνει αλλά το win/loss καταποντίζεται καθώς παίζω συχνά με άσχετους...

Θα σου στείλω friend request να παίξουμε κανα παιχνίδι μαζί
    Έτσι πλέον κάνω και εγώ deathmatch όλοι deathmatch και εγώ σιγά μη κάθομαι να τις τρώω πηγαίνοντας μόνος μου στο objective.

To να βάζει τους καλούς με λιγότερο καλούς είναι λογικό για να υπάρχει μια ισορροπία στις ομάδες.

Σε έκανα add.

Quote Originally Posted by djpar View Post
    και ναι οπως παρατηρησαμε σημερα πολλοι, καποιοι με 2 σφαιρες ριχνουν αντιπαλο και οχι με καραμπινες...κατι παιζει με το patch

- - - Updated - - -
    και βεβαια οι laggers ανενοχλητοι
    To συνάντησα και εγώ χθες ήταν ένας που με γλέντησε αλλά δεν μου φάνηκε φυσιολογικός ο τρόπος, με ότι όπλο και να του έριξα δεν έπεφτε και απλά γυρνούσε μου έριχνε μια και ψόφαγα αλλά εντάξει αυτό γιατί έπαιζε με shotgun το περίεργο ήταν ότι δεν έπεφτε με τίποτα, στο τέλος που κοίταξα τα στατιστικά είχε γράψει καμιά 60ρια kills.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Αυτό πρέπει να σταματήσει...εγώ στέλνω το βίντεο στην guirella κ ανοίγω κ thread στο site έλεος πλέον έχουμε αποδεικτικά στοιχεία

17. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

psx3 (15-01-2014)

Quote Originally Posted by three_brothers1 View Post
    Επίσης δεν βρήκα κάπου το rank μου ποιο είναι.
    Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Το rank σου είναι τα challenges.
    Quote Originally Posted by nikosarg View Post
    Ο βαθμος σου ειναι ο αριθμος πριν απο το ονομα σου. Δειχνει ποσα challenges εχεις κανει στο παιχνιδι. Συνολικα ειναι 1595 challenges.
    Υπάρχει τελικά ένα leaderboard πατώντας τετράγωνο (Show details) στο μενού των warzones αλλά πρέπει να είναι για κάθε warzone ξεχωριστό.
    Spoiler!

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Quote Originally Posted by djpar View Post
    ΑΙΣΧΟΣ

τον κτυπαει από το 0:21 έως το 0:26 με αυτό το καβουρντιστίρι, που φαντάζομαι πως κάνει μεγάλη ζημιά.

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

Δεν ξέρω αν αναφέρεστε για το ίδιο, αλλά εγώ όσο έχω παίξει την πρόοδο την βλέπω από εδώ

http://shadowfall.killzone.com/profile/pgp5

αλλάζοντας το psn name στο τέλος βλέπεις όποιον θέλει όποιος θέλει.
    Last edited by pgp69; 15-01-2014 at 13:51.

Spoiler!

Eκεί βλέπεις τι έχεις κάνει εσύ και οι φίλοι σου δεν έχει leaderboard ούτε βλέπεις όποιον θες.

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Eκεί βλέπεις τι έχεις κάνει εσύ και οι φίλοι σου δεν έχει leaderboard ούτε βλέπεις όποιον θες.
    Για το leaderboard έχεις δίκιο δεν έχει, αλλά μπορείς να δεις όποιο psn name θες αν το βάλεις στο τέλος, αυτό το έκανα και στο mercenary εγώ για να βλέπω μερικούς που με τρώγανε για πλάκα τι ratio είχανε και αν έβλεπα τίποτα τρελά νούμερα 6 - 8 - 10 την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια γιατί είχε βγει και μια βρώμα για κάποια κόλπα

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks